Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@01:04:29 GMT

داروی آسم از ذات الریه پیشگیری می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۳۴۰۴۴

داروی آسم از ذات الریه پیشگیری می‌کند

یافته‌ها نشان می‌دهد دو داروی آسم موسوم به Accolate و Singulair می‌توانند از عفونت سلول‌های حفره‌ای در دستگاه تنفسی تحتانی پیشگیری نمایند. به گفته محققان، زمانیکه آنفولانزا تا عمق ریه‌ها گسترش می‌یابد، واکنش سیستم ایمنی خود بدن می‌تواند آسیب زا باشد و منجر به آسیب شدید به کیسه‌های هوای حفره‌ای شود.

سرویس سبک زندگی فردا: محققان دریافتند دو داروی مورد استفاده در درمان آسم و آلرژی ممکن است شیوه‌ای برای پیشگیری از نوع مرگبار ذات الریه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ذات الریه آنفولانزا زمانی بروز می‌کند که عفونت آنفولانزا به داخل کیسه‌های هوا حفره‌ای درون ریه‌ها گسترش می‌یابد. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

معمولا این عفونت به دستگاه تنفسی تحتانی گسترش نمی‌یابد، اما در صورت این اتفاق، می‌تواند مرگبار بوده و تا ۴۰ درصد ریسک مرگ را افزایش دهد.

توماس براسیل، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ویرجینیا، در این باره می‌گوید: «اگر عفونت آنقدر شدید باشد که واکنش سیستم ایمنی به اندازه کافی قوی نباشد، به این سلول‌ها اسیب رسیده و دیگر تبادل اکسیژن به قدر کافی اتفاق نمی‌افتد. در نتیجه عفونت سلول ها، موجب بروز ذات الریه کشنده شده که مرگ را به همراه دارد.»

یافته‌ها نشان می‌دهد دو داروی آسم موسوم به Accolate و Singulair می‌توانند از عفونت سلول‌های حفره‌ای در دستگاه تنفسی تحتانی پیشگیری نمایند. به گفته محققان، زمانیکه آنفولانزا تا عمق ریه‌ها گسترش می‌یابد، واکنش سیستم ایمنی خود بدن می‌تواند آسیب زا باشد و منجر به آسیب شدید به کیسه‌های هوای حفره‌ای شود.

به گفته براسیل، «ما فکر می‌کنیم درمان اولیه عفونت آنفولانزا با Accolate و Singulair از عفونت سلول‌های مخاطی و در نهایت عفونت مرگبار ذات الریه پیشگیری می‌کند.»

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو

حدود چهار درصد از کل بودجه درمان در کشور‌های پیشرفته صرف درمان سینوزیت می‌شود. با توجه به آغاز فصل گرم و استفاده زیاد از کولر در ماشین، منازل و محل کار شرایطی فراهم می‌شود تا این چالش موج افزایشی داشته باشد.

به گزارش عصرایران، مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم