Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@04:27:18 GMT

افزایش پرورش بوقلمون در باغات مرکبات رودسر

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۳۵۰۹۱

مدیرجهاد کشاورزی رودسر گفت: پرورش بوقلمون در باغات رودسر نسبت به گذشته بیشتر شده است.

‌احسان‌الله مشتاق در گفت‌و‌گو با ایسنا‌ گفت: شهرستان رودسر از جمله شهرستانهاي توليدكننده مركبات خوش طعم كشور است و اخیرا پرورش بوقلمون در این باغات افزایش یافته است.

وی افزود: تولید همزمان چند محصول موجب ارتقای درآمد کشاورزان می‌شود و از مهاجرت جوانان روستایی به شهرها جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشتاق ادامه‌ داد: امسال کشت توام برنج و ماهی و یا تولید برنج و پرورش اردک در شالیزارهای رودسر نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان‌کرد: همواره کشاورزان راتشویق می‌کنیم تا کشت توام را در شالیزاهایشان گسترش دهند.

مدیر جهاد کشاورزی برنج رودسر گفت: دروی برنج تاکنون انجام نشده است اما خوشه‌زنی ساقه‌های طلایی برنج تاکنون 60درصد شالیزارهای این شهرستان گزارش شده است.

مشتاق گفت: هاشمی و علی کاظمی بیشترین ارقام برنجی هستند که در رودسر تولید می‌شوند.

وی افزود: برنج رودسر از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و از نظر طعم می‌تواند در ردیف بهترین برنج های دنیا قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی رودسر ،سیروس جعفری کشاورز اهل روستای بی بالان رودسر در اقدامی جالب در 2 هزار متر مربع از باغ کیوی خود برنج‌، صیفی‌جات و سبزیجات کشت کرده است.

وی بین درختان کیوی برنج‌، گل و گیاهان زینتی ، خیار‌، کدو‌، هندوانه‌، فلفل‌، لوبیا ‌و سبزیجات کشت کرده است.

کشاورز رودسری هدف از کشت همزمان چند محصول در یک زمین را تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی‌، تولید و اشتغال و افزایش درآمد اعلام کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد