Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش گفت: شورای عالی آموزش و پرورش طرح درجه بندی مدارس را تصویب کرده است و مدارس براساس برنامه‌هایی که انجام می‌ دهند درجه بندی می‌شوند.

به گزارشخبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان آذربایجان شرقی، علی زرافشان در گردهمایی مشترک شورای معاونین و روسای مناطق استان در باشگاه فرهنگیان تبریز اظهارکرد: کیفیت در آموزش و پرورش یکی از دغدغه های ما در چند سال گذشته بوده است و با توجه به اقداماتی که صورت گرفته است سعی کرده ایم حضور دانش آموزان در مدارس، یک حضور با کیفیت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت پوشش تحصیلی کودکان لازم التعلیم افزود: در مقطع ابتدایی ۹۹ درصد دانش آموزان تحت پوشش تحصیلی هستند و یک درصد دیگر نیز توانایی یادگیری ندارند و این به معنی این است که توانسته ایم ۱۰۰ درصد کودکان لازم التعلیم را پوشش دهیم.

معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش ادامه داد: در دوره متوسطه اول ۹۴ درصد پوشش تحصیلی داریم که حاصل تلاش همکاران در چند سال گذشته برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل است.

زرافشان اضافه کرد: در سنین ۱۲ تا ۱۴ سال ۹۷ درصد پوشش داریم که ۹۴ درصد آنان در دوره اول متوسطه تحصیل می کنند و ۱۱۰ هزار نفر یعنی ۳ درصد آنها در دوره ابتدایی ترک تحصیل کرده بودند و اکنون جذب شده و در این مقطع مشغول تحصیل هستند.

وی گفت: در دوره دوم متوسطه نیز پوشش تحصیلی واقعی ۸۲ درصد است و در سنین ۱۵ تا ۱۷ سال ۸۷ درصد پوشش داریم که می توان گفت ۵ درصد دانش آموزان یعنی ۱۴۰ هزار دانش آموز دوره دوم متوسطه در دوره اول مشغول تحصیل هستند.

معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: در امر پوشش تحصیلی دانش آموزان با چالشی روبرو هستیم و آن هم تفاوت پوشش تحصیلی دختران و پسران به خصوص در برخی استان ها مثل سیستان و بلوچستان است و این نشان می دهد که درکنار برنامه جذب کودکان بازمانده از تحصیل یک برنامه هم برای جذب دختران بازمانده از تحصیل در دوره متوسطه باید داشته باشیم تا بتوانیم با جذب دختران که در آینده نقش مهمی در تشکیل خانواده مطلوب و تربیت فرزندان دارند بتوانیم آینده جامعه را تضمین کنیم.

زرافشان بیان داشت: امروز مطالبه جامعه و اسناد تحولی آموزش و پرورش از ما بحث کیفیت است و در سند تحول استقرار نظام ارزشیابی در نظام تعلیم تربیت رسمی و عمومی خواسته شده است تا ببینیم درکنار توسعه های کمی بحث افزایش کیفیت رخ داده است یا نه.

وی با بیان که آزمون‌هایی همچون تیمز و پرلز برای ارزیابی نظام تعلیم و تربیت هستند، تصریح کرد: آزمون تیمز سال گذشته روند رو به رشدی داشته است .

زرافشان در بخش دیگری از سخنانش به مشکل آموزش و یادگیری در استان های دو زبانه اشاره کردوگفت: بین کسی که دو زبانه است و کسی که زبان مادری اش زبان فارسی است ۳۰۰واژگان تفاوت وجود دارد که این امر باعث بروز مشکل دریادگیری دانش آموزان می شود.

معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش بر برنامه های مدرسه محور و آموزش مهارت های زندگی در مدارس تاکیدکرد و اظهارداشت: شواری عالی آموزش و پرورش طرح درجه بندی مدارس را تصویب کرده است و مدارس براساس برنامه‌هایی که انجام می‌دهند درجه بندی می‌شوند.

زرافشان خاطرنشان کرد: مدارس را فقط کلاس درس نبینیم و باید همه اجزا را یک سازمان در نظر بگیریم و معلم عنصرکلیدی این مجموعه است.

وی با بیان این که متاسفانه بحث های مطرح در سند تحول به گفتمان تبدیل نشده است، ادامه داد: در رویکردهای تربیتی کم و کاستی داریم باید بگویم که توانسته‌ایم دانشمندان کوچکی تربیت کنیم که نتواسته‌اند راه و رسم زندگی کردن را یاد بگیرند.

معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش با بیان این که امروز تربیت، ضرورت جامعه ما است، ادامه داد: مطالبه ساحت های مطرح شده درسند تحول از مدیران مدارس باید جدی پی‌گیری شود چرا که اگر به این ساحت‌ها توجه نشود در آینده آسیب‌های اجتماعی افزایش می‌باید


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی موحدی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی تا نوزدهم اردیبهشت و دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی که دو امتحان هماهنگ کشوری دارند تا هشتم خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که امتحانات پایه متوسطه اول از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود، اضافه کرد: به مدیران مدارس متوسطه اول اعلام شده دو روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل تا دانش‌آموزان برای شرکت در امتحانات آماده شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد.

وی گفت: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم (پایه‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲) هم تا نوزدهم اردیبهشت دایر است و بعد از آن باید برای شرکت در امتحانات نهایی که به صورت هماهنگ کشوری است، آماده شوند.

موحدی ادامه داد: امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا سی‌ام خرداد تمام می‌شود.

وی گفت: برنامه‌های امتحانی پایه متوسطه اول به همه شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده و امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار خواهد شد.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان فقط امتحانات هنرستان‌های فنی و کار و دانش به صورت داخلی است و سوالات در مدرسه طراحی می‌شود.

وی همچنین به تجهیز ۹۲ حوزه امتحانی در استان اشاره کرد و افزود: این حوزه‌ها مجهز به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال یاب هستند.

موحدی همچنین گفت: ۸ حوزه تصحیح به صورت الکترونیکی داریم که برگه‌های امتحانی پس از رونوشت‌برداری بر روی سامانه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: دو تصحیح کننده از نقاط مختلف کشور برگه‌های امتحانی را بدون اعمال نظر نمره می‌دهند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان