Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان البرز در تشریح طرح دادگاه درمان‌مدار گفت: یکی از معضلات طرح‌های درمان و بازپروری معتادان این است که به مرحله پس از درمان اشاره‌ای نمی‌شود ولی این طرح برای دوره پس از درمان‌ نیز چاره‌اندیشی کرده است.

‌‌به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری البرز، احمد فاضلیان در اولین نشست شورای راهبردی طرح دادگاه درمان‌مدار استان البرز که امروز (24 تیر) برگزار شد، پس از تشریح طرح از سوی مدیرکل بهزیستی استان اظهار کرد: این طرح که توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با همکاری سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به تصویب شورای اجتماعی کشور رسیده در راستای ساماندهی و یکپارچه‌سازی نظام مدیریت معتادان بی‌سرپناه با استفاده از ظرفیت‌های قانونی ابلاغ شده است و باید در استان البرز به صورت آزمایشی اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از رویه موجود در اجرای این طرح در استان البرز تصریح کرد: برای عملیاتی شدن این طرح 5 مرحله در نظر گرفته شده ولی با اینکه از ابلاغ آن 4-5 ماه می‌گذرد به غیر از مرحله نخست که توسط پایتخت و در راستای اصلاح ساختار و نیازسنجی بوده در استان البرز هیچ اقدامی نشده است.

این مقام عالی قضایی استان البرز با اشاره به تغییر نگاه به مقوله اعتیاد در جهان امروز اضافه کرد: اکنون در دنیا فرد معتاد به عنوان بیمار پذیرفته شده و در کشور ما نیز قوانین چنین رویکردی را دارند.

وی با بیان اینکه بیماری اعتیاد عوارض سنگینی برای جامعه دارد توضیح داد: اگر مشکل نزدیک به 4 میلیون معتاد در کشور حل شود کاهش چشمگیری در آمار ناهجنجاری‌ها در کشور خواهیم داشت؛ در استان البرز نیز اگر بحث اعتیاد حل شود حداقل 40 درصد جرایم به صورت ریشه‌ای حل خواهند شد و در زندان‌ها نیز کاهش 30 الی 40 درصدی زندانیان را خواهیم داشت چون بسیاری از جرایم دیگر مانند سرقت، ترک نفقه و... ریشه در اعتیاد دارد.

فاضلیان با تمجید از ویژگی‌های طرح دادگاه درمان‌مدار استان البرز بیان کرد: این طرح بسیار مترقی است و با تفکیک روش‌های درمان، برای هر یک از معتادان به تناسب شرایط مددجو راهکارهایی چون بستری، درمان سرپایی، مراکز اقامتی و اجتماعات درمان‌مدار را پیش روی مجریان طرح قرار داده است.

وی افزود: این طرح در حالت آزمایشی خود 100 نفر را در استان البرز تحت پوشش خود قرار خواهد داد و لازمه اجرای آن این است که دستگاه‌های مختلف احساس تکلیف اخلاقی بکنند و داوطلبانه برای اجرای آن پا پیش گذارند.

رئیس کل دادگستری استان البرز به اجرای موفق آموزش‌های پیش از ازدواج در استان اشاره کرد و گفت: با وجود موانع و محدودیت‌ها، دادگستری استان البرز مصمم شد این طرح را به صورت رایگان اجرایی کند که امروز با اجرای موفقیت‌آمیز آن، شورای عالی انقلاب فرهنگی از آن استقبال کرده و مقرر شده مقدمات کشوری شدن اجرای طرح را فراهم کنند.

وی تصریح کرد: در استای اجرای طرح دادگاه درمان‌مدار نیز دادگستری استان البرز این امادگی را دارد که از همه ظرفیت‌های قانونی خود استفاده کند تا این طرح به شکلی موفقیت‌آمیز در استان اجرایی شود.

فاضلیان در تشریح جامع بودن این طرح یادآور شد: یکی از معضلات طرح های درمان و بازپروری معتادان این است که به مرحله پس از درمان اشاره‌ای نمی‌شود ولی این طرح برای دوره پس از درمان‌ نیز چاره‌اندیشی کرده است.

انتهای پیام‌


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۶۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در طرح مشارکتی بین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و سازمان پسماند شهرداری تهران مقرر شده معتادان متجاهر بهبود یافته و افراد آسیب دیده با هدف خروج از چرخه آسیب و بازگشت به خانواده و جامعه در حوزه پاک‌بانی فعالیت کنند که در این راستا بخشی از این افراد جامعه پذیر مشغول به کار شدند و بخش دیگر در حال ثبت نام و ارزیابی قرار دارند.

وی افزود: عوامل این سازمان و سازمان پسماند به شکل دوره‌ای در تمامی ۲۰ مددسرا حضور پیدا می‌کنند و پس از تمایل این افراد و نام نویسی مورد پایش قرار می‌گیرند و در یک بازه زمانی کوتاه مشغول به کار می‌شوند.

احمدی صدر ادامه داد: حقوق و مزایای این افراد مطابق با قانون وزارت کار است که از سوی پیمانکاران سازمان پسماند با نظارت مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

کد خبر 6090264 علی قدمی

دیگر خبرها

  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی