Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@05:25:00 GMT

کنترل حجاج با دستگاه‌های «بادی اسکنر»

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۳۷۸۱۵

کنترل حجاج با دستگاه‌های «بادی اسکنر»

به گزارش پارس نیوز،

‌با توجه به نبود روابط سیاسی بین 2 کشور و عدم وجود سفارت و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کشور عربستان، حمایت از افراد خاطی بسیار مشکل و زمان بر خواهد بود.

پلیس مبارزه با مواد مخدر در تمامی فرودگاه‌های کشور حضور فعال دارد و با توجه به تجارب و بهره‌گیری از دستگاه‌های «بادی اسکنر» بطور دقیق به رصد و بازرسی محموله‌های همراه زائران می‌پردازد و با جدیت از خروج مواد مخدر جلوگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه می‌شود از جاسازی مواد مخدر به هر میزان و روشی برای به همراه بردن آن پرهیز شود زیرا پلیس مبارزه با مخدر برای حفظ عزت و شأن شهروندان ایرانی و احتمال دستگیری آنان در کشور عربستان تمام توان خود را برای پیشگیری از این امر به کار خواهد بست.

پلیس مبارزه با مواد مخدر در طول زمان عملیات پروازهای حج تمتع با تمامی امکانات از جمله سگ‌های مواد یاب حاضر بوده و انتظار می‌رود زائران نیز ‌‌نهایت همکاری را با این پلیس داشته باشند.

چنانچه از زائری در کشور عربستان و توسط پلیس آن کشور مواد مخدر کشف شود، مجازات‌های بسیار سخت با حبس‌های طولانی در زندان‌های آن کشور در انتظار خاطیان خواهد بود.

بازداشت هر یک از مرتکبین جرائم ذکر شده در عربستان سعودی تابع کهولت سن و بیماری نیست.

همراه داشتن قرص‌های کدئین، متادون و ترامادول نیز جرم محسوب می‌شود و در صورت کشف، ضمن ممانعت از سفر زائر پرونده قضایی تشکیل و زائر به مراجع قضائی معرفی خواهد شد.

به استناد ماده 17 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوبه 9/5/1395 مجمع تشخیص مصلحت نظام اگر از زائری انواع مواد مخدر و روانگردان به هر میزان کشف شود، ضمن جلوگیری از ادامه سفر و توقیف گذرنامه، وی در مرحله اول به مدت یک تا پنج سال و در مرحله دوم پنج تا 15 سال ممنوع الخروج از کشور می‌شود.

بر اساس قوانین جاری در کشور عربستان علاوه بر موارد ذکر شده حمل داروهای کدئین دار شامل دیازپام، فلورازپام، کلونازپام، اگزازپام و لورازپام نیز جرم محسوب می‌شوند.

حمل هر گونه داروی گیاهی مانند شیرین بیان و... که شباهت زیادی به مواد مخدر دارد و ممکن است در کشور مقصد شناخته نشده باشد و برای شما مشکل ایجاد کند، ممنوع است.

با توجه به توصیه‌های ارائه شده چنانچه زائری با خود مواد مخدر یا قرص روانگردان مانند متادون و ترامادول به همراه داشت، در صورت کشف توسط پلیس در گیت‌های بازرسی از ادامه سفر وی جلوگیری خواهد شد و در این خصوص هیچگونه عذری پذیرفته نمی‌باشد.

به دلیل سهولت و سرعت بخشیدن در امر بازرسی نیاز است زائرانی که احتیاج به مصرف داروهای خاص دارند مراتب را قبل از حضور در فرودگاه با پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت هماهنگ کرده و تاییدیه مربوطه را به همراه داشته باشند.

زائران مدارک مسافرتی خود شامل گذرنامه، بلیط و کارت پرواز را از خود دور نکنند و یا در کیف مسافرتی و چمدان قرار ندهند.

به هیچ عنوان باری را بصورت امانت از کسی قبول نکنید و به گیت بازرسی پلیس نیاورید همچنین وسایل خود را امانت نزد کسی نگذارید.

به طور کلی در این سفر چه قبل و چه بعد از گیت بازرسی پلیس دقت شود وسائل و کیف دیگران را به دلیل شباهت برنداشته نشود.

حمل مواد اسیدی مانند ترشیجات، آبلیمو، آبغوره، انواع اسپری، کپسول گاز، مواد محترقه و آتش زا، اشیاء برنده، اسباب بازی‌های به شکل سلاح به جهت ایمنی سفر به داخل هواپیما ممنوع است.

حمل اقلامی مانند آجیل و تنقلات موجب کُندی بازرسی پلیس می‌شود، به زائران توصیه می‌شود حتی الامکان از حمل این اقلام خودداری کنند. همچنین حمل مایعات (آب و عرقیجات) ممنوع است.

مدیران کاروان‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا مراسم بدرقه زائرین در محل‌هایی خارج از فرودگاه انجام پذیرفته و تنها زائرین با اتوبوس به فرودگاه منتقل شوند.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری هجده خرده فروش مواد مخدر در کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، سرهنگ سید مسعود میر حسینی با اشاره به اینکه طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی از ابتدای امسال درحال اجراست، گفت: یکی از اولویت‌های پلیس برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در محل‌های آلوده است.

وی افزود: با هدف شناسایی و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر، طرح پاکسازی در دستور کار پلیس مبارزه با موادمخدر قرار گرفته است و هجده نفر خرده فروش دستگیر و به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ میرحسینی خاطرنشان کرد: ساکنان و گردشگران با مشاهده و آگاهی از خرید و فروش موادمخدر با شماره تلفن ۱۱۰ پلیس را در برخورد با خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر کمک کنند.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • دستگیری هجده خرده فروش مواد مخدر در کیش
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • ۴۷ قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • کشف حدود ۸۸ کیلوگرم تریاک با طعم هندوانه در قم
  • کشف محموله تریاک در پوشش بار هندوانه در قم
  • کشف حدود ۸۸ کیلوگرم تریاک با تلاش پلیس قم
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • ۴۷ خرده‌فروش و قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند