Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامغان- رئیس دانشگاه دامغان با اشاره به کسب رتبه هفدهم آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه در بین ۲۰۰ دانشگاه دولتی و غیر دولتی کشور گفت: این دانشگاه ۵۸ آزمایشگاه دارد.

عبدالعلی بصیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمایشگاه دانشگاه دامغان که عضو شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی، فناوری و راهبردی ریاست جمهوری است در سال ۹۴ و در بین ۱۲۰ دانشگاه دولتی و غیر دولتی کشور رتبه بیستم را کسب کرد اما اکنون در بین ۲۰۰ دانشگاه کشور به رتبه هفدهم ارتقا پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: دانشگاه دامغان دارای ۵۸ آزمایشگاه، ۱۸ کارگاه، سه سایت، یک خانه ریاضی و یک لابراتور زبان است که سال گذشته برای حمایت و تجهیز آزمایشگاه مرکزی خود چهار میلیارد ریال اعتبار توسط معاونت علمی، فناوری و راهبردی ریاست جمهوری جذب کرد.

رئیس دانشگاه دامغان با اشاره به اجرای پنج طرح پژوهشی دانشگاه با ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار در زمینه ریاضی، فیزیک و زیست شناسی، یادآور شد: در سال ۹۴ میزان اعتبار اختصاص داده شده به بحث این امر رقمی حدود یک میلیارد تومان بود که این رقم در سال گذشته دو برابر شد.

بصیری تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه دامغان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را یک هزار نفر ذکر کرد و اضافه کرد: بر اساس رتبه بندی سطح کشور این دانشگاه در بحث تحقیقات و پژوهش جایگاه ۳۴ را به خود اختصاص داده است.

وی به کسب رتبه دوم دانشگاه دامغان در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور هم در زمینه المپیاد علمی دانشجویی اشاره داشت و گفت: این رتبه مربوط به دانشجویان در رشته های تحصیلی آمار و زیست شناسی بوده است.

رئیس دانشگاه دامغان خاطر نشان کرد: چهار پروژه عمرانی دانشگاه دامغان در زمینه پروژه های آموزشی و کمک آموزشی شامل مجموعه سالن ورزشی، ساختمان دانشکده های مهندسی و زیست شناسی و سالن همایش ها نیز در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع و با اعتبار حدود ۲۰ میلیارد تومان در حال تکمیل است که تعدادی از این پروژه ها در هفته دولت امسال رسما افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

بصیری اضافه کرد: پنج هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۷۰ رشته و گرایش در دانشگاه دامغان تحصیل می کنند.

وی با اشاره به همکاری ۱۵۲ عضو هیئت علمی شامل چهار استاد تمام و ۲۴ دانشیار گفت: دیگر اعضای هیئت علمی را استادیاران تشکیل می دهند.

رئیس دانشگاه دامغان به وجود هشت خوابگاه دانشجویی در این دانشگاه خبر داد و گفت: از این تعداد پنج خوابگاه دخترانه و سه خوابگاه نیز پسرانه است که یک هزار نفر دانشجوی دختر و ۸۰۰ نفر دانشجوی پسر اسکان دارند.

بصیری میزان ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه دامغان برای سال جدید تحصیلی را یک هزار و ۳۰۰ نفر دانشجو بیان کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۹۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان