Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، اسحاق جهانگیری عصر امروز (شنبه) در دیدار «نووین سون کونگ» وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام، تبادل هیات ها و آمد و رفت مقامات عالی رتبه دو کشور را گامی در جهت حل مشکلات و رفع موانع فراروی توسعه مناسبات فیمابین برشمرد و با اشاره به سفرهای روسای جمهور دو کشور در دو سال اخیر،‌ اظهار داشت: این سفرها می تواند نقطه عطفی در توسعه روابط و مناسبات ایران و ویتنام باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی روابط سیاسی ایران و ویتنام را مثبت و رضایت بخش ارزیابی کرد و با اشاره به همکاری های سازنده دو کشور در مجامع بین المللی، تصریح کرد: خوشبختانه همکاری های سیاسی تهران و هانوی در چهار دهه اخیر از روند رو به رشدی برخوردار بوده و روز به روز افزایش پیدا کرده است.

جهانگیری با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه کمیسیون مشترک همکاری های ایران و ویتنام در روزهای آینده، بیان کرد: متاسفانه برگزاری جلسات این کمیسیون با وقفه ای چند ساله مواجه شد که امیدوارم این جلسات از این پس بصورت مستمر و منظم برگزار شود.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: ایران و ویتنام از ظرفیت ها و استعدادهای فراوانی برخوردار هستند و سطح روابط اقتصادی دو کشور می تواند به میزان قابل توجهی ارتقاء پیدا کند.

وی با اشاره به تاکید روسای جمهور دو کشور و توافقات صورت گرفته مبنی بر افزایش سطح مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و ویتنام تا سطح ۲ میلیارد دلار در سال، افزود: یکی از پیش نیازهای اصلی برای رسیدن به این هدف، گسترش همکاری های بانکی است که امیدوارم هرچه سریعتر توافقات لازم میان بانک های دو کشور انجام شود تا بتوانیم به اهداف مورد نظر در ارتقاء سطح روابط اقتصادی دست پیدا کنیم.

جهانگیری ضمن اعلام آمادگی ایران برای تامین نیازهای ویتنام در زمینه نفت، گاز، خدمات فنی و مهندسی و مواد پلیمری اظهار امیدواری کرد در مذاکرات پیش رو در کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور شاهد توافقات خوبی در جهت ارتقاء سطح روابط اقتصادی دو کشور باشیم.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه کمیسیون مشترک همکاری های ایران و ویتنام باید زمینه های جدیدی برای توسعه همکاری ها شناسایی و معرفی کنند، گفت: باید تلاش کنیم هر چه سریعتر بتوانیم به هدف گذاری ۲ میلیارد دلار مبادلات تجاری در سال برسیم و لازم است دو کشور تجربیات خود را در زمینه های مختلف در اختیار یکدیگر قرار دهند.

وی همچنین با بیان اینکه ایران و ویتنام می توانند به جز زمینه های اقتصادی،‌ در زمینه های دیگر نظیر بخش های فرهنگی و مبارزه با تخلفات و جرائم نیز همکاری داشته باشند، گفت: تهران آمادگی دارد با هانوی در مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و پولشویی همکاری کند.

وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام نیز در این دیدار روابط سیاسی دو کشور را روابطی مطلوب توصیف کرد و گفت: باید تلاش کنیم روابط خود را در زمینه اقتصادی و تجاری افزایش دهیم.

نووین سون کونگ همچنین با بیان اینکه ایران و ویتنام از اشتراکات فرهنگی و تاریخی فراوانی برخوردار هستند، گفت: روابط دیپلماتیک و سیاسی دو کشور در ۴۰ سال گذشته همواره رو به رشد بوده و این روابط در سال ۲۰۱۶ با سفر روسای جمهور دو کشور به اوج رسید.

وی از علاقمندی کشورش برای توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری با ایران خبر داد و گفت: ویتنام علاقمند است بتواند از طریق ایران به بازار کشورهای منطقه و آسیای میانه دست پیدا کند و در عین حال ویتنام نیز می تواند پل ارتباطی میان ایران و بازار چین باشد.

نووین سون کونگ با بیان اینکه اقتصاد ایران از جایگاه بین المللی بالایی برخوردار است،‌ تصریح کرد: ایران از ظرفیت های اقتصادی و تجاری فراوانی در بخش های نفت، گاز، پتروشیمی، محصولات معدنی و کشاورزی برخوردار است و ویتنام علاقمند است نیازهای خود را به این محصولات از طریق ایران تامین کند.

وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام گزارشی از جلسات گروه های کاری در حوزه های همکاری بانکی، همکاری اقتصادی و تجاری، کشاورزی و فرهنگی که امروز برگزار شد ارائه کرد و گفت: این گروه های کاری فردا نیز به مذاکرات خود ادامه خواهند داد تا توافقات میان دو کشور جمع بندی و در جلسه اصلی کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت‌ جدی تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیات مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استانداردهای یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیات ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیات‌های شرکت کننده دیدارهای جداگانه ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

 

 

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد