Web Analytics Made Easy - Statcounter

يك بار براي هميشه در مورد فعاليتهاي اقتصادي فرزند شريف خود شفاف سازي كنند، حقيقت ابهاماتي كه در مورد قرار داد ام تی ان و برخي فعاليتهاي ديگر وجود دارد چيست؟، علت انصراف ايشان قبل از تاييد صلاحيت در انتخابات مجلس چه بوده است؟ به گزارش جهان نيوز به نقل از انتخاب، سخنان محمدرضا عارف رييس فراكسيون اميد در مجلس يازدهم كه پس از مدتها سكوت منفعلانه خود را شكست و تلويحا رييس جمهور را به قدرناشناسي از اصلاح طلبان متهم كرد و هرگونه سهم خواهي خود و دوستانش را بشدت تكذيب كرد، واكنش گسترده اي درفضاي مجازي بخصوص توييتر داشته است كه بخشي از پاسخهاي قابل انتشار جوانان اصلاح طلب منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اينكه آيا روحاني به وعده هايش در انتخابات براي ٤ سال آينده پايبند بماند يا خير موضوعي نيست كه بتوان قبل از آغاز دوره جديد رياست جمهوري وي در مورد آن بررسي كرد چه رسد به قضاوت!

اما برعكس آن، افكار عمومي در مورد محمدرضا عارف قضاوت روشني دارند، قضاوتي كه هر بار كه وي با هويت فردي خود در افكار عمومي سنجيده شده نتيجه روشني داده است و آخرين آن نيز نظرسنجي بود كه وي ركورددار ديس لايك شد!
البته اصلاح طلبان آنقدر نجيب هستند كه قضاوت فردي خود نسبت به عارف را زماني كه وي با نماد اصلاح طلبي در عرصه حاضر مي شود و عدم اقبال به وي مي تواند به معناي ناكامي اصلاح طلبان و خدشه به اعتبار رهبر اصلاحات تلقي شود، بروز ندهند و به همين دليل رايي كه عارف در تهران آورد و البته اگر چهره محبوبي سرليست اصلاح طلبان بود آرايي بيش از دوميليون راي مي آورد را بايد به حساب اعتبار رهبر اصلاحات نزد مردم گذاشت نه قهرمان سكوتهاي منفغلانه. و اساساً مردم اصلاحات را به رهبر و رییس دولتش می شناسند، نه با عارف و امثال او.
البته جناب عارف اگر اصرار دارند كه به دنبال سهم خواهي نيستند به سوالات افكارعمومي درباره گذشته خود پاسخ دهند تا مردم بتوانند نسبت به ايشان قضاوت كنند:

- گرايشات سياسي ايشان قبل از پست گرفتن در دولت اصلاحات، بعنوان رييس دانشگاه تهران چه بوده است؟ آيا ايشان جزو مديران دو زيست نبوده اند؟ مشخصا در دوم خرداد در كدام اردوگاه فعاليت داشته اند؟ ايا حضور ايشان در ستاد انتخاباتي رقيب خاتمي در سال ٧٦ صحت دارد؟ اینکه برخي نمايندگان مجلس ششم اصرار دارند كه عارف در جلسات همواره تاكيد مي كرده نميداند اصلاحات را با سين مي نويسند يا صاد، این اظهارنظر را تایید می فرمایند؟

- در طول هشت سال دولت اصلاحات مشخصاً غير از دريافت پست وحقوق ومزايا، چه هزينه اي در دوران سخت سالهاي ٧٧ تا ٨٤ داده اند؟ در دورانی که اصلاح طلبان متحمل هزینه های گزاف شدند، چرا جريان مقابل به ايشان با وجود قرار گرفتن در حساسترين پستها نازك تر از گل نگفته است! حجم تخريبها عليه دكترجهانگيري معاون اول دولت فعلي را با ايشان كه معاون اول دولت اصلاحات بوده اند مقايسه كنيد.
- ايا صحت دارد كه تلاش جنابعالي باعث القائتان در دولت احمدي نژاد شد تا اين بار در لباس اصولگرا، معاون اول احمدي نژاد شويد؟! و اين احمدي نژاد بود كه دست اخر زير بار نرفت و در هفته های نخست، حکم به برکناری وی داد؟!
-
- در طول دوره هشت ساله دولت احمدي نژاد كه حتي صداي بسياري از اصولگرايان هم عليه بي قانوني و فساد دولتهاي نهم ودهم بلند بود ايشان غير از سكوت منفعلانه مشغول چه فعاليتي بودند؟ در 4 سال دوم دولت احمدی نژاد که دیگر بسیاری به حاشیه رفته بودند، ایشان کجا بودند و چه می کردند؟

- يكبار براي هميشه در مورد فعاليتهاي اقتصادي فرزند شريف خود شفاف سازي كنند، حقيقت ابهاماتي كه در مورد قرار داد ام تی ان و برخي فعاليتهاي ديگر وجود دارد چيست؟، علت انصراف ايشان قبل از تاييد صلاحيت در انتخابات مجلس چه بوده است؟
تصاویر فوق مربوط به افتتاح کافی شاپ دوست فرزند آقای عارف است!
- در مورد فعاليتهاي رسانه اي دفتر خود و به خدمت گرفتن يك روزنامه (با نام محلی) براي تخريب چهره هاي اصلاح طلب و استخدام يك فعال رسانه اي (ولو كم سابقه، غیرحرفه ای و ضعیف كه بيشتر به میرزا بنوبس و بعضاً كيف كش فرزند بزرگوار ايشان شهره شده) براي واسطه گري رسانه اي و تبليغ ايشان در رسانه ها چه توضيحي دارند؟
- در شرايطي كه ايشان خود در مصاحبه اي اذعان كرده اند كه طي مدت سپري شده از مجلس يازدهم حتي بعنوان رييس تشريفاتي فراكسيون صدنفره اميد مورد مشورت رييس مجلس قرار نگرفته اند چه اصراري دارند كه رييس جمهور با ايشان مشورت كند، اگر ايشان يك رجل پخته سياسي و يا يك فعال هزينه داده و صريح اصلاح طلب يا حتي يك استراتژيست مديريتي بودند، حتما دكتر روحاني مانند دهها چهره ديگر با ايشان مشورت مي كرد كه درصدر آنان مشورت با رییس دولت اصلاحات، آیت الله سید حسن خمینی و برخی دیگر از بزرگان توسط رييس جمهور و دكتر جهانگيري اتفاق افتاده، اما آيا كسي مي تواند مدعي شود ، مشورت كردن با من ، اجباري است؟ - خوب است ایشان بفرمایند آیا فقط ایشان اصلاح طلبند و باقی که در شمار محفل ایشان نیستند (مانند برخی بزرگان و رهبران اصلاح طلب که نامشان در بالا آمد)، در شمار غیراصلاح طلبان هستند؟ آیا علی مطهری که عنوان اصولگرایی را دارد، بیشتر اصلاح طلب تر است یا امثال عارف که در طول دو سال گذشته، یک نطق نداشته اند؟! صدتاسف که وقتی ایشان از اصلاح طلبان سخن می کنند، منظورشان همین شورا و محافل پشت پرده ی است! اینکه آقای عارف گفته اند ، روحانی مدیون اصلاح طلبان است ، شکی در آن نیست! بدیهیات را نیاز به بازگو کردن نیست، اما روحانی مدیون بدنه اصلاح طلب،فعاليتهاي پرشور هزاران جوان و فعال اصلاح طلب و 24 میلیون آراء مردم است به جز حمایت و همراهی میلیونی مردم، با هنر و توانمندی شخص خود به دست آمد، نه چیز دیگر. اما سوال این است، اصلاح طلبان «روحاني» را رييس جمهور كردند يا پدرخواندگان و محافل پشت پرده ای که به نام اصلاج طلبی بر سر سفره نشسته اند؟! خنده دار نیست که سخنرانی ها، مناظرات و اظهارات جنجالی روحانی پیش از انتخابات را آنقدر بی ارزش بدانیم و به جایش، تصمیمات یک شورا و محفل چند نفره را علت پیروزی روحانی بدانیم؟! مگر نه آنکه روحانی در گفتار عمل، به مراتب اصلاح طلبی را بیشتر رعابت کرده تا برخی آقایان؟! اصلاح طلبی یک گفتمان و منش است یا قبیله ایست که هرکس، پشت ایشان باشد، در شمار آن است؟ چرا دائم می گویید «روحانی اصلاح طلب نیست»؟ اگر شما جای او بودید، خیلی قبل تر از این ها، فرار را بر قرار ترجیح نمی دادید؟! آیا می شود تصور کرد اگر جناب عارف در مناظرات اخیر انتخاباتی بودند، چه اتفاقی می افتاد؟! چندان که محمدرضا خاتمی نیز در اظهارات اخیر خود گفت که «اصلاح طلب تر از روحانی نداریم»، نمی توان دورهمی های محفلی خود را اصل بدانیم و زحمات شخص رییس جمهور و بدنه اصلاح طلبان را فرع! - ثانیاً نسبت ميان بدنه اجتماعي اصلاح طلبان و محمدرضا عارف چيست؟ چه كسي مي تواند بگويد نظرات و منافع عارف همان نظرات و منافع اصلاح طلبان است، آيا ماندن دو وزير فعلي كه عارف براي ابقاي آنان تلاش مي كند، و يكي در كابينه پيشنهادي رقیب روحانی و ديگري (ربيعي) داراي بيشترين تعامل با اردوگاه رقيب بوده اند، مطالبات بدنه اجتماعي اصلاح طلبان است؟!

پس بهتر نیست كه روحاني زير بار سهمخواهی حضرات نرود؟ بی شک روحانی به جای سهم خواهی به آقایان، امتیازات خود را نثار مردم و بدنه میلیونی اصلاح طلبان خواهد کرد، نه محافل چندنفره پشت پرده و نه پدرخواندگاني كه قهرمانانه سكوت مي كنند و تازه، آن را ناشی از «سیاست ورزی منحصر به فرد و هوشمندانه» خود می دانند!

- اصرار عارف براي قرار گرفتن در جايگاه رييس مجلس به هزينه كردن بي نتيجه اعتبار آیت الله هاشمي و خاتمي در سال گذشته انجاميد و اگر جناب عارف بابت انصرافش كه حتي برخلاف دكتر جهانگيري به نفع روحاني انجام نشد ، منتي بر اصلاح طلبان واعتدال گرايان داشته است، در جريان حمايت همه جانبه هاشمي و خاتمي از وي در رقابت با لاريجاني تسويه شده است و هزينه آن تضعيف فراكسيون اميد بود كه از فراكسيون اكثريت به تابعي از فراكسيون رييس مجلس تبديل شد، پس چرا بازهم اصلاح طلبان را بدهكار خود مي دانند؟ متاسفانه ضعف و سکوت منفعلانه عارف، باعث شده نه تنها ریاست فراکسیون امید، عنوانی تشریفاتی باشد، بلکه چهره ها و شخصیت های برجسته و مهم این فراکسیون را تا حد زیادی نیز بلااثر کرده است.

- تجربه انتخابات شورا و بستن ليست اميد كه عارف رييس دفتر بدون تخصص و چهره منتسب به خود با تحصيلات مامايي را در فهرست گنجاند ، نشان داد كه حتي جناب عارف در سهم خواهي هم به بدترين شكل عمل مي كند و نتيجه آن باعث شرمساري و اختلاف اصلاح طلبان خواهد شد، پس همان بهتر كه به او سهمي ندهند، كدام بخش از اصلاح طلبان خواستار سهم دادن به عارف هستند؟ خوب است واکنش های این روزهای مردم، در رسانه ها و شبکه های اجتماعی و بالاخص توییتر را رصد کرد تا نسبت به محبوبیت ایشان، اطلاع کافی پیدا کنیم!

- همانگونه كه در اظهارات سهم خواهانه عارف در شوراي تهران و واکنش های ناشیانه رسانه های وابسته به وی مشخص است، به نظر می رسد، وي قصد دارد خود را بعنوان گزينه اصلاح طلبان در ١٤٠٠به جاي دكتر جهانگيري طرح كند و اين حركات براي سهم خواهي در تركيب كابينه و شهرداري تهران براي لشگركشي در ١٤٠٠ است ، پس بهتر است جناب عارف به جاي اين بازی هاي پيچيده و اختلاف افكن ، بصورتي شفاف از افكار عمومي سوال كند كه آيا او را به دكتر جهانگيري براي گزينه اصلاح طلبان در ١٤٠٠ ترجيح مي دهند؟

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان مقابل جنجال مهدی نصیری /براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادعاهای اخیر مهدی نصیری در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی که خواستار آن شده بود اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کنند، با واکنش هایی همراه شده است. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند.

عباس عبدی، تحلیلگر و فعال سیاسی اصلاح طلب، در گفتگویی با خبرگزاری خبرآنلاین، ضمن آنکه تاکید دارد «براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست»، می گوید؛«مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.»

عبدی به سکوت اصولگرایان نیز کنایه می زند و می گوید؛ «واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند اما...»

مشروح گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با عباس عبدی را بخوانید؛

*****

*آقای عبدی! پس از گفتگوی آقای نصیری با بی‌بی‌سی انتقادهای زیادی بویژه از سوی اصلاح‌طلبان داخلی مطرح شد، تحلیل شما چیست؟

واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند، آنان که درباره همه چیز برای اعلام موضع پا به رکاب هستند در این مورد سکوت کرده‌اند. ولی چون نمی‌خواهند به انتساب گذشته ایشان اشاره شود یا به این علت که به درستی گمان می‌کنند موضع‌گیری آنان فاقد نفوذ است زحمت این کار را بر دوش اصلاح‌طلبان انداخته‌اند.

عبور نصیری از منتهی الیه حکومت به منتهی الیه اپوزیسیون به سرعت رخ نداده است

*فکر می‌کنید که چرا آقای نصیری فرایند عبور از منتهی‌الیه حکومت را تا منتهی‌الیه اپوزیسیون طی کرده است؟ و چرا با ایشان برخورد نشد و به راحتی اجازه خروج هم داشتند.

واقعیت این است که گرچه عبور این فاصله از سوی آقای نصیری موجب تعجب است ولی خیلی هم فوری رخ نداده است و چند سال طول کشیده است. این پدیده در میان جناح اصولگرایان حاکم مسبوق به سابقه است و تا کنون افراد زیادی این مسیر را رفته‌اند.

علت هم این است که آنان از نزدیک شاهد موارد بی‌صداقتی یا توطئه‌چینی و دودوزه‌بازی و در نهایت عمق اندک افکار در آن سو هستند. ابتدا خود را توجیه می‌کنند و می‌گویند انشاالله گربه است ولی وقتی زیاد شد از درون خالی می‌شوند و کافی است یک تجربه منفی شخصی هم پیدا شود و به یکباره از آنها عبور نمایند.

درباره عدم برخورد و آزادی خروج هم بیش از آن که نکته‌ای متوجه آقای نصیری باشد مربوط به تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های رفتاری جاری است که موجب می‌شود کسانی را برای زدن کوچکترین حرفی احضار کنند و برای حجاب چنین تحت فشار قرار گیرند، دیگران با بیان تندترین مواضع آزاد باشند. در واقع باید با همه همینگونه با سعه صدر مواجه شوند. امیدواریم که چنین شود. مبنای رفتار نباید سیاسی باشد باید قضایی محض باشد.

*فارغ از اینها به نظر شما ایشان چرا رفت؟

ما وظیفه داریم همان را که گفته باور کنیم مگر این که شواهد دیگری در نقض آن بیان شود. ولی مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.

*به نظرتان آن طرف از او استقبال خواهند کرد؟

پاسخ به این پرسش سخت است. آن طرف نیروهای پراکنده و با وابستگی‌ها و کارفرمایان سیاسی و فکری و حتی مادی گوناگونی هستند. بعلاوه در سطح اظهار نظر که افراد حرف‌های خودشان را می‌زنند ولی در سطح همکاری بعید می‌دانم که با وجود چنین وضعی اعتماد کسی برای اقدام عملی جلب شود.

براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست

*به عنوان آخرین سوال فکر می‌کنید ایده او برای کسانی جذاب است؟

دنیای سیاست بیش از این که دنیای ایده‌ها باشد دنیای قدرت است. میان قدرت و ایده باید رابطه نزدیکی باشد. این حرف‌ها را دیگرانی هم در خارج زده‌اند ولی بسرعت به حاشیه رفته‌اند. در شرایط کنونی همان کسانی که علیه آنان حرف می‌زد، قدری از این فضا بهره‌مند می‌شوند.

به نظرم یک دو راهی قرار خواهد داشت که هر دو سویش زیان است. ولی ایده او بیشتر ناشی از این است که سیاست به امری شخصی تقلیل یافته و گویی اراده‌های افراد به تنهایی منشأ اثرات تعیین کننده است. بعلاوه براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست.

فارغ از این که با کدام‌یک موافق باشیم یا خوب بدانیم راه میانبری هم وجود ندارد. برخی خواسته‌اند تحت عنوان تحول‌خواهی راه میانه نشان دهند در حالی که تحول‌خواهی بر مضمون و محتوا تاکید دارد که هم می‌تواند شامل اصلاح‌طلب شود و هم برانداز. در حالی که این دو شیوه فعالیت سیاسی هستند. مثل زمان انقلاب که همه برانداز شدند با محتواهای کاملا متفاوت و حتی متضاد از یکدیگر. شیوه‌ و راهبرد سیاسی قابل میانبر زدن نیست.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901376

دیگر خبرها

  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری / براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان مقابل جنجال مهدی نصیری /براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟