Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک هفته گذشته در نامه ای خطاب به «شیخ احمد الصباح» رئیس شورای المپیک آسیا (OCA) اعتراض این کمیته را نسبت به اقداماتی که ترکمنستان برای میزبانی پیش روی خود، انجام داده است، به طور رسمی اعلام کرد.

ترکمن ها از ٢٦ شهریورماه میزبان پنجمین دوره بازی های داخل سالن آسیا هستند که برای دومین بار همزمان با هنرهای رزمی آسیا برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها از ماه ها پیش برای میزبانی ٦٩ کشور شرکت کننده، امکانات لازم را به گونه ای آماده و تجهیز کردند که توانستند در همان اولین نشست هماهنگی سرپرستان کاروان کشورها، توجه و نظر مثبت شرکت کنندگان را جلب کنند اما در ادامه برخی اقدامات انجام شده اعتراض کشورها و از جمله ایران را به همراه داشت.

یکی از این اقدامات در رابطه با سیستم ثبت نام اعضای کاروان کشورها در مرحله دوم و ماقبل آخر بود. قرار بود این مرحله از ثبت نام دو هفته پیش طی نشستی در عشق آباد انجام شود اما مسئولان کمیته برگزاری بازی ها به یکباره نشست را لغو کرده و سیستم «تله کنفرانس» را جایگزین آن کردند.

هرچند که طبق برنامه اعلام شده امروز یکشنبه ثبت نام کاروان ایران با استفاده از این شیوه و از تهران انجام می شود اما کیومرث هاشمی در نامه هفته گذشته خود به رئیس OCA مراتب اعتراض کمیته ملی المپیک ایران را نسبت به اتخاذ این تصمیم اعلام رسمی کرد.

البته نامه ارسالی کمیته ملی المپیک به شورای المپیک آسیا محدود به این مسئله نبود. در این نامه به اقدام غیرقانونی دیگری از سوی میزبان بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی آسیا نیز اشاره شده و درخواست لازم برای مورد توجه قرار دادن و رسیدگی به آن نیز مطرح شده است.

دلیل اعتراض ایران چیست؟

آنچه اعتراض اصلی کمیته ملی المپیک را موجب شده این است: «امکان ثبت نام دو ورزشکار از هر کشور در هریک از ماده ها و اوزان رشته های انفرادی بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی آسیا»؛ مسئله ای است که کمیته ملی المپیک نسبت به آن به شدت معترض است به خصوص اینکه اولا برخلاف قوانین OCA است و ثانیا در گستردگی کاروان کشورها و حتی مدال آوری آنها تاثیرگذار است درحالیکه قانونی و منطقی نیست.

اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ایران در بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی آسیا ضمن مطرح کردن این موضوع اظهار داشت: این موضوع از پایه مشکل دارد چون اصلا با قوانین شورای المپیک آسیا و رویدادی مانند بازی های داخل سالن و هنرهای رزمی منافات دارد.اصلا مشخص نشده و نمی دانیم با انجام این اقدام غیرقانونی، قرعه کشی بازی ها به چه صورت انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: به محض اطلاع از اعلام چنین قانونی به کشورها برای حضور در بازی های داخل سالن آسیا، اعتراض خود را به دست اندرکاران کمیته برگزاری بازی ها اعلام کردیم اما آنها اعلام کردند شورای المپیک آسیا کاملا در جریان موضوع است! جالب اینکه موضوع را از این شورا پیگیری کردیم اما به پاسخی نگرفتیم. حتی در این میان متوجه شدیم ظاهرا کنفدراسیون آسیایی رشته ها نیز با این اقدام مشکلی ندارد.

رئیس مرکز نظارت بر عملکرد تیم های ملی کمیته ملی المپیک ادامه داد: این مسئله برای خیلی از کشورها و از جمله ایران چالش شده است. به طور مثال الان ایران در رشته تکواندو برای اعزام ٧ ورزشکار در هر یک از بخش های مردان و زنان اعلام آمادگی کرده است، یعنی قرار است با ١٤ تکواندوکار در بازی های عشق آباد شرکت کنیم اما طبق اطلاعاتی که به دست مان رسیده، کشوری مانند ازبکستان از قانون اعلام شده تبعیت کرده و در هر وزن تکواندو دو نماینده معرفی کرده است. با این حساب ازبکستان دو برابر ایران تکواندوکار خواهد داشت و این یعنی اینکه ازبک ها از همین الان در این رشته پیش هستند.

چرا ایران از قانون جدید تبعیت نمی کند؟

رحیمی در پاسخ به این پرسش که «با این شرایط چرا ایران هم در هر وزن و ماده رشته ها، دو نماینده معرفی نمی کند؟»، گفت: به هرحال هرچه تعداد ورزشکاران بیشتر باشد، هزینه آماده سازی و اعزام آنها بیشتر می شود در حالیکه کمیته ملی المپیک همین الان هم به خاطر عدم دریافت بودجه با مشکل مالی مواجه است. البته مسئله اصلی قانونی نبودن این تصمیم است. در واقع الان انتقاد اصلی ما از شورای المپیک آسیاست که نسبت به بازی ها و اقداماتی که ترکمن ها انجام می دهند، اینقدر بی توجه هستند. همان طور که قبلا گفتم شورای المپیک آسیا، ورزش قاره را رها کرده است.

وی در ادامه تاکید کرد: باید اطلاعات خود را در این مورد که دقیقا چه کشورهایی اقدام به معرفی دو نماینده در هر وزن و ماده رشته های انفرادی کرده اند، کامل کنیم ضمن اینکه منتظر هستیم ببینیم OCA چه عکس العملی نشان می دهد.

رحیمی تاکید کرد: حدود یک هفته از ارسال نامه کیومرث هاشمی به رئیس شورای المپیک آسیا می گذرد. آنقدر زمان نگذشته که بخواهیم بگوییم چرا پاسخ ایران داده نشده است؟ منتظر هستیم تا واکنش OCA را ببینیم و بر اساس آن پیش برویم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۱۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین

تهیه‌کننده فیلم «پرویزخان» با بیان اینکه در شرایط فعلی ساخت فیلم ورزشی یک تصمیم پرریسک است، درباره دلایل اکران آنلاین زودهنگام این فیلم و اعتراض‌ برخی فوتبالیست‌ها به آن توضیحاتی را ارائه کرد.

عطا پناهی درباره وضعیت اکران آنلاین فیلم «پرویزخان» که پیش‌تر به عنوان یکی از فیلم‌های نوروزی بر پرده سینماها رفته بود، به ایسنا گفت: اکران فیلم «پرویز خان» در ایام نوروز برای من به عنوان تهیه‌کننده اتفاق خوشحال‌کننده‌ای بود اما متأسفانه میزان فروش این فیلم با آنچه که متصور بودیم فاصله زیادی داشت و به نظرم لازم است کارشناسان اکران به این موضوع ورود کنند. باید بررسی شود که چرا فیلم‌های غیرکمدی شانس چندانی برای فروش ندارند و فیلم سینمای طنز و کمدی است که می‌تواند شانسی برای موفقیت در گیشه داشته باشد. در شرایط حاضر ساخت فیلم غیر کمدی و به خصوص فیلم ورزشی تصمیمی پر ریسک است.

پناهی درباره اکران آنلاین زودهنگام این فیلم سینمایی در «فیلم‌نت« اظهار کرد: فکر می‌کنم ظرفیت فروش این فیلم در شرایط حاضر در سالن‌های سینما به حد نهایی خود رسیده و پس از اینکه تیزرهایی از فیلم نیز در تلویزیون پخش شد و بیننده‌ها با اسم «پرویز خان» آشنایی پیدا کردند، ذهنیت خوبی از فیلم وجود دارد و موقعیت خوبی است که در این شرایط «پرویزخان» نمایش آنلاین خود را آغاز کند. به نظرم با شناختی که از این پلتفرم دارم، فکر می‌کنم «پرویزخان» در اکران آنلاینش که بلافاصله پس از اکران در سینماها صورت گرفته، بیشتر دیده شود و به شخصه به این اتفاق در نمایش آنلاین خوش‌بین هستم. 

او ادامه داد: من فکر می‌کنم در این سال‌ها سلیقه و ذائقه مردم خواسته یا ناخواسته تغییر کرده و از آنجا که تنوع ژانر زیادی در سینمای ما شاهد نیستیم و فیلم‌های ترسناک، اکشن، بیوگرافی، ورزشی و... در این سینما دیده نمی‌شوند مردم به سینمای کمدی گرایش پیدا کرده‌اند و شاهد هستیم که تولیدات کمدی نیز به همین دلیل رو به افزایش است.

این تهیه‌کننده در ادامه در برابر ساخت یک فیلم ورزشی اظهار کرد: ژانر ورزشی یکی از گونه‌هایی است که شاید در چند سال گذشته تعداد تولیدات سینمایی در این گونه بسیار اندک باشد و به همین دلیل تماشاچی با تردید به سراغ این آثار می‌رود. فیلم‌هایی با ژانرهای غیرکمدی در خطر شکست هستند و برای ما که فیلمی ورزشی تولید کرده‌ایم به نظر من این خطر بسیار بیشتر بود. جدا از تغییر ذائقه مردم متأسفانه سانس‌ها و سینماهای خوبی هم در شهرستان‌ها به این فیلم داده نشد و امیدوارم با اکران آنلاین این کمبود جبران شود.

پناهی درباره بازسازی صحنه‌ مسابقه فوتبال ایران و کویت در سال ۱۳۶۵ گفت: از روز اولی که فیلمنامه «پرویزخان» آماده شد می‌دانستیم که یک سوم آخر فیلم که مربوط به مسابقه ایران و کویت می‌شود سخت‌ترین سکانس‌ها را برای ضبط داریم و آقای ثقفی با دقت و وسواس دکوپاژهای این سکانس‌ها را نوشتند و حتی استوری برد هم تهیه شد و ما چند جلسه به همراه آقای سید هادی اسلامی مدیر جلوه‌های ویژه میدانی و آقای وحید ابراهیمی فیلمبرداری اثر چند جلسه در زمین فوتبال قبل از شروع تولید و بازیکن‌ها و بازیگرها صحنه‌هایی که قصد بازسازی آن را داشتیم ضبط کردیم تا با آمادگی کامل به سر صحنه فیلمبرداری برویم و کاملاً مطلع باشیم که باید از چه نوع لنز و چه حرکت دوربینی استفاده کنیم. برای ضبط این صحنه‌ها و بازسازی صحنه‌های حساس و مهم این مسابقه فوتبال هیچ نمونه‌ای نداشتیم و به نظرم ساخت این فیلم با این صحنه‌ها یک حرکت رو به جلو در سینمای ایران بود که خوشبختانه توانستیم سکانس‌های قابل قبولی هم ضبط کنیم و بسیاری از مخاطبان بر دقیق بودن بازسازی‌ها تأکید دارند.

پناهی درباره حواشی ایجاد شده و اعتراض برخی اشخاص که در قصه «پرویزخان» حضور دارند، تصریح کرد: خیلی از فوتبالیست‌هایی که هم دوره آقای دهداری بودند فیلم را دیدند و تعامل خوبی بین ما و این دوستان شکل گرفت و اکثر این افراد فیلم را دوست داشتند. آقای احمدرضا عابدزاده دروازه‌بان سابق تیم ملی کشورمان به روایت این فیلم اعتراض کردند اما ایشان در خارج از کشور هستند و مطمئناً فیلم را آن زمان که اعتراض‌شان را مطرح کردند، ‌ ندیده بودند، امیدوارم بعد از دیدن فیلم نظرشان را بشنویم چرا که فکر می‌کنم نظر ایشان پس از دیدن فیلم تغییر خواهد کرد. آقای وطن‌خواه هم اعتراضی درباره این فیلم مطرح کردند که البته اطلاع دارم آقای ثقفی (کارگردان فیلم) پیش از شروع فیلمبرداری دو ساعت مصاحبه تلفنی با ایشان داشتند و فکر می‌کنم آقای وطن‌خواه هم با توجه به مسائلی که مطرح کردند فیلم را ندیده بودند.

وی در پایان تأکید کرد: جدا از اعتراض‌هایی که آقای عابدزاده و آقای وطن‌خواه درباره «پرویزخان» مطرح کردند دیگر افراد حاضر در قصه این فیلم مثل آقای جواد زرینچه فیلم را دیدند و اتفاقاً «پرویز خان» را دوست داشتند و نظرات مثبتی درباره فیلم مطرح کردند. خانم شیدا دهداری فرزند مرحوم پرویز دهداری که در مراحل ساخت فیلم با ما همراهی بسیار خوبی داشتند نیز نظر مثبتی درباره «پرویز خان» نشان دادند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • درخواست اوکراین برای حذف قایقران روسی از المپیک پاریس
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • اعتراض استقلال خوزستان به داور بازی سپاهان
  • دستان مطمئن ژاپن را به المپیک برد
  • تهدید رجب‌زاده: مطمئن باشید به CAS شکایت می‌کنیم
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • قهرمانی ژاپن در جامی که ما عاشق آن هستیم!