Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-03@02:50:20 GMT

سهم خلیج فارس از واردات نفت هند آب رفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۴۲۶۲۲

به گزارش شریان نیوز،اتکای هند به واردات نفت خاورمیانه در ژوئن به کمترین میزان از اکتبر سال ۲۰۱۵ رسید، زیرا سومین واردکننده بزرگ نفت جهان در بحبوحه کاهش عرضه از سوی اوپک، به تامین تقاضا از منابع ارزان‌تر دیگر روی آورده است.


آمار حمل محموله‌های نفتی که نزد رویترز موجود است، نشان می‌دهد واردات نفت خام خاورمیانه به هند در ژوئن به پایین‌ترین میزان از اکتبر سال ۲۰۱۵ رسید و ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۶ درصد نسبت به ماه مه کاهش یافت که تا حدودی به دلیل کاهش عرضه از سوی کویت، عراق و عربستان سعودی بود که تحت توافق کاهش تولید اوپک، نفت کمتری فروختند.

این کاهش عرضه قیمت‌های نفت خاورمیانه را بالا برد و باعث شد خریداران هندی که حساسیت بالایی به قیمت دارند، بدبنال منابع جایگزین از روسیه و آمریکای لاتین باشند.

طبق آمار تهیه شده از سوی واحد تحقیقات و پیش‌بینی‌های نفت تامسون رویترز، نفت خلیج فارس حدود ۵۸.۵ درصد از واردات هند در ژوئن در مقایسه با حدود ۶۶ درصد در مه را تشکیل داد، در حالی که سهم واردات نفت از آمریکای لاتین، آفریقا، آسیای مرکزی از جمله روسیه افزایش یافت.

ام کی سورانا، رییس هیات مدیره شرکت هندوستان پترولیوم در این باره اظهار کرد: انتخاب‌ها افزایش یافته و نفت خام با قیمت‌های رقابتی موجود است.

رییس هیات مدیره شرکت هندوستان پترولیوم در ادامه افزود: عرضه نفت حاوی سولفور اندک گسترده مانده زیرا نیجریه از مشارکت در توافق کاهش تولید اوپک معاف شده است.

حتی با وجود این که تولیدکنندگان عضو و غیرعضو اوپک تولیدشان را برای حمایت از قیمت‌ها کاهش داده‌اند، طبق گزارش ماهانه آژانس بین المللی انرژی، تولید جهانی نفت در ماه ژوئن ۱.۲ میلیون بشکه در روز نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالاتر بود.

فشار عرضه بالا فروشندگان را وادار ساخته است قیمت‌ها را کاهش دهند و به پالایشگاه‌های هندی امکان داده محموله‌ها را در بازار معاملات نقدی خریداری کنند.

شرکت "ایندین اویل" هفته گذشته نخستین محموله نفت خام هند از آمریکا را خریداری کرد و واردات نفت "راشن اورال" را در سال جاری افزایش داد.

شرکت هندی "بهارات پترولیوم" نیز ممکن است نفت خام آمریکا را در یک مناقصه خریداری کند، زیرا قیمت رقابتی‌تری نسبت به نفت آفریقایی دارد.

شرکت HTCL نیز در حال ارزیابی نفت خام آمریکا برای پالایشگاه‌های خود است.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت های نفت وست تگزاس اینترمدیت نسبت به نفت دوبی که قیمت پایه خاورمیانه است، پایین‌تر است زیرا از یک سو تولید نفت شیل آمریکا افزایش یافته است و از سوی دیگر میزان عرضه نفت خاورمیانه کاهش پیدا کرده است و این امر خرید نفت سنگین‌تر آمریکا برای جایگزینی گریدهای خاورمیانه‌ای مانند نفت بصره عراق را برای هند امکان پذیر کرده است و تخفیف حداقل ۲ دلار در هر بشکه برای نفت آمریکا نسبت به نفت دوبی، برای پوشش هزینه‌های حمل ایده‌آل است. خبرگزاری ایسنا

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته، در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.

آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.

انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.

به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

کد خبر 6093919 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد