Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@06:45:05 GMT

انتقاد دبیر کانون انبوه‎سازان از رکود ۵ ساله مسکن

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۴۲۶۴۷

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور با تاکید بر این‌که سازندگان از رکود ۵ ساله مسکن خسته شده‌اند، گفت:‌ ۵ سال رکود مسکن و بی توجهی به این بخش باعث شده تا همکاران ما به سمت نابودی پیش بروند.

خبرگزاری تسنیم: دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور با تاکید بر این‌که سازندگان از رکود ۵ ساله مسکن خسته شده‌اند، گفت:‌ ۵ سال رکود مسکن و بی توجهی به این بخش باعث شده تا همکاران ما به سمت نابودی پیش بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرشید پورحاجت با بیان این‌که وضعیت ساخت و ساز مسکن در کشور مناسب نیست،‌ اظهار کرد: به تازگی مجوزی صادر شده که سازندگان در قالب اوراق حق تقدم مسکن می‌توانند تا سقف 50 میلیون تومان برای هر واحد از تسهیلات استفاده کنند.

وی تصریح کرد: این تسهیلات طی 5 مرحله و هر مرحله 20 درصد به سازنده پرداخت می‌شود،‌به عبارت دیگر هر سری 12.5 میلیون تومان.

وی با تاکید بر این‌که هیچ کس به حوزه ساخت و ساز مسکن توجه نمی‌کند، افزود:‌ هر روز نیز یک مشکل جدید جلو پای سازندگان مسکن سبز می‌شود؛ یک روز مشکل بیمه‌ای داریم یک روز مصائب مالیاتی.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان کشور بیان کرد:‌ 5 سال رکود مسکن و بی توجهی به این بخش باعث شده تا همکاران ما به سمت نابودی پیش بروند.

پورحاجت اظهار کرد:‌ انبوه‌سازان 5 سال است که رکود بخش مسکن را تحمل می‌کنند و دیگر خسته‌ شده‌اند،‌در این شرایط برخی برای این حوزه فقط شعار می‌دهند.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان پیش‌تر نیز با تاکید بر این‌که موانع تولید مسکن در کشور برطرف نشده به تسنیم گفته بود: هنوز به شکاف‌های سال‌های 90 و 91 بازار مسکن پوشش داده نشده است، اظهار کرد:‌ یک ابزار مالی قوی برای حوزه مسکن و تقویت تقاضا طی چهار سال اخیر دیده نشده است.

پورحاجت با تاکید بر این‌که مشکل کنونی مسکن در کشور عدم تقویت طرف تقاضاست، تصریح کرد: دولت باید با ابزارهای مالی تقاضا را تقویت کند در این راستا باید تسهیلات بانکی مناسب برای ورود مردم به بازار مسکن در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

وی ادامه داد:‌باید با یک نرخ مناسب تسهیلات مناسب اقشار مختلف جامعه را پرداخت کنیم که معتقدم با شرایط کنونی سیستم بانکی کشور تحقق این امر دشوار است.

وی با بیان این‌که در حوزه تولید هنوز برخی از موانع تولید رفع نشده و بایستی خیلی سریع این مسائل مورد بررسی قرار گرفته و حل شود، افزود:‌ سیستم بانکی نیز باید نسبت به رفتاری که در حوزه تولید مسکن دارد، تجدیدنظر کند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سازمان لیگ فدراسیون والیبال در نظر دارد مسابقات لیگ کانون‌های دختر کشورمان (رده سنی زیر ۱۸ سال و زیر ۲۰ سال) را در تیرماه سال جاری طبق جدول سهمیه برگزار کند.   نمایندگان هیات‌های استانی در صورت تمایل می‌توانند تا روز دوشنبه مورخ ۳۱ اردیبهشت ماه اعلام آمادگی و درخواست میزبانی خود برای هر یک از رویداد‌های کانون‌های دختر زیر ۱۸ سال و لیگ کانون‌های زیر ۲۰ سال دختر را از طریق هیات‌های استان به سازمان لیگ ارسال کنند.   براساس اعلام سازمان لیگ تیم‌ها برای حضور در مسابقات ملزم به اجرای مفاد شیوه نامه به شرح ذیل هستند:   مسابقات مطابق آخرین قوانین فدراسیون جهانی والیبال و آخرین آیین‌نامه سازمان لیگ فدراسیون برگزار خواهد شد.   هر تیم شامل حداکثر ۲۰ بازیکن (زیر ۱۸ سال: متولدین یازدهم دی ماه ۱۳۸۵ و زیر ۲۰ سال: متولدین یازدهم دی ماه ۱۳۸۳)، یک مربی، ۲ کمک مربی و یک سرپرست است. (حضور آنالیزور، بدنساز، فیزیوتراپ، پزشک، ماساژور در کنار تیم بلامانع است.)   مربیان تیم باید حداقل دارای کارت مربیگری درجه دو و بازیکنان بایستی ساکن، دانش آموز یا دانشجو استان مربوطه باشند.   مسابقات مرحله مقدماتی با حضور ۴۸ تیم در ۸ منطقه (هر منطقه ۶ تیم) بصورت دوره‌ای برگزار خواهد شد و نحوه برگزاری ادامه مسابقات با توجه به تعداد تیم‌های شرکت کننده متعاقبا اعلام می‌شود.   اعتراض تیم‌ها باید به صورت مکتوب حداکثر یک ساعت بعد از اتمام بازی به انضمام مبلغ پنج میلیون ریال وجه، تحویل ناظر فنی مسابقه گردد.   مبلغ ورودیه مسابقات ۱۵۰ میلیون ریال است که باید از طریق درگاه بانکی سامانه ملی والیبال واریز شود و کلیه هزینه‌ها اعم از (اسکان، تغذیه، ایاب و ذهاب و ….) بر عهده خود تیم‌ها است.

دیگر خبرها

  • انتظار ۹ ساله ساکنان مسکن ویژه تهرانسر برای صدور سند مالکیت
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا