Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@04:02:25 GMT

از برند فرش ایرانی تنها یک توهم باقی است

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۴۳۷۹۲

از برند فرش ایرانی تنها یک توهم باقی است

رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران درباره وضعیت فرش ایران بازار جهان، گفت: پس از توافق هسته‌ای به‌واسطه آزادسازی صادرات فرش ایران به آمریکا شاهد یک رشد مقطعی در این حوزه بودیم که آن‌هم مشخص بود دوام چندانی نخواهد داشت و بعدازاین مقطع، صادرات فرش نسبت به دوره‌های قبل، تغییر محسوسی را تجربه نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رضی حاجی آقامیری، با اشاره به اینکه کلاً صادرات غیرنفتی ایران با مشکلات عدیده‌ای مواجه است، افزود: این مشکلات باعث شده است در برخی موارد با رکود در صادرات و در مواردی نیز با افت میزان صادرات مواجه شدیم این در حالی است که فرش ایرانی علاوه بر مشکلات حاکم بر حوزه صادرات غیرنفتی کشور، مشکلات مختص خود را نیز دارد.

این فعال حوزه فرش با تأکید بر اینکه مشکلات فرش ایران کهن و قدیمی است؛ اظهار کرد: وقتی فرش ایرانی بازار بااهمیت آمریکا را از دست داد دیگر نتوانست جایگاه قبلی خود در این بازار را به دست بیاورد و اکنون نیز با شرایطی که دولت جدید آمریکا ایجاد کرده است؛ دیگر هیچ امیدی که به اینکه دوباره به موقعیت قبلی برگردیم وجود ندارد.

حاجی آقامیری ادامه داد: مدت‌هاست که رقبا جای ما را در بازارهای جهانی گرفته‌اند و با خط‌مشی فعلی کاری نمی‌توان انجام داد.

او در پاسخ به اینکه فرش ایرانی چطور با داشتن شهرت و آوازه دیرینه قادر به بازیابی جایگاه خود در بازارهای جهانی نیست، تصریح کرد: بخش اصلی کار در عرصه تجارت، تداوم در تبلیغات و حضور مستمر در بازار است به‌گونه‌ای که وقتی یک برند جایگاه و بازار خود را از دست می‌دهد مانند این است که تازه می‌خواهد وارد بازار شود.

به گفته حاجی آقامیری، در وضعیت فعلی بازار جهانی فرش، بهترین بودن فرش ایرانی، توهمی است که در ذهن ما مانده و اینکه این موضوع زمانی حقیقت داشته است دلیل نمی‌شود که همیشه این‌طور باشد.

رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران با بیان اینکه دوره‌های زمانی تاریخی بر اساس تغییر نسل‌ها تعریف می‌شود، اظهار کرد: وقتی یک نسل تغییر می‌کند، شهرتی که یک برند در نسل قبلی داشته به‌تدریج فراموش شود مگر اینکه حضور در بازار و تبلیغات مستمر این برند ادامه پیدا کند تا نسل جدید نیز آن را بپذیرد.

حاجی آقامیری ادامه داد: این مسئله در موضوع تجارت شدیداً اثرگذار است و به همین دلیل می‌بینیم که برندهای مشهور و موفق حتی برندهای یکه‌تاز و دارای مقبولیت جهانی، هرگز از تبلیغات ممتد دست برنمی‌دارند این در حالی است که ما در مورد فرش ایرانی کاری نکردیم و گویا از الان به بعد هم قرار نیست کاری انجام دهیم.

او با تأکید بر اینکه فرش ایرانی سال‌هاست بازار خود را از دست داده است، گفت: برای به دست آوردن دوباره بازار باید کار نو انجام دهیم، باید بازاریابی و بازار سازی کنیم ضمن اینکه برای رقابتی کردن قیمت کالای خود در بازارهای جهانی، باید به تولیدکننده کمک کنیم تا کالای باکیفیت و با قیمت مناسب تولید کند.

رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق ایران افزود: بخش عمده این وظایف بر عهده دولت‌هاست و از توان ‌بخش خصوصی خارج است اما دولت نه دانش این کار را دارد و نه گوش شنوایی که توصیه‌های خبرگان این عرصه را بشنود.

حاجی آقامیری با بیان اینکه اگر هر کسی کار خود را درست انجام دهد حتماً نتیجه نهایی مثبت خواهد بود، اظهار کرد: خبرگان حوزه فرش بارها مسائل فرش ایران را به دولت‌ها گوشزد کرده و راهکارها را نشان داده‌اند اما متأسفانه هیچ‌کدام توجهی نکرده‌اند چراکه صادرات غیرنفتی جزو اولویت‌های واقعی دولت‌های ما نبوده است.

او در پایان افزود: فرش هم بخشی از صادرات غیرنفتی است که البته مشکلات خاص خود را نیز دارد اما اگر مشکلات صادرات غیرنفتی حل شود حتماً بر صادرات فرش نیز تأثیر خواهد گذاشت.

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد

چری در سال ۲۰۲۳ با صادرات ۹۳۷ هزار دستگاه خودرو و دستیابی به نتایج قابل توجه به برترین برند صادرات خودرو چین تبدیل و در نهایت اعتماد بیش از ۱۳ میلیون مشتری در سراسر جهان را به خود جلب کرده است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کنفرانس تجاری بین المللی چری 2024 در 28 آوریل با حضور گسترده دلالان و سرمایه گذاران از کشورهای مختلف جهان در ووهو چین برگزار شد تا فعالان صنعت خودرو در سراسر جهان شاهد گام های محکم و دستاوردهای درخشان چری در مسیر جهانی شدن باشند.

ژو شائودونگ، مدیر عامل برند چری، با ارائه گزارشی با محوریت «کاوش در عصر جدید» و استراتژی توسعه آتی برند چری اظهار داشت: هدف چری همکاری با همه فروشندگان و سرمایه گذاران در دنیا به منظور ایجاد سیستمی با قابلیت پشتیبانی از هدف فروش یک میلیون دستگاه خودرو می باشد.

وی ادامه داد: چری در سال 2023 با صادرات 937 هزار دستگاه خودرو و دستیابی به نتایج قابل توجه به برترین برند صادرات خودرو چین تبدیل و در نهایت اعتماد بیش از 13 میلیون مشتری در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

مدیر عامل برند چری یادآور شد: این دستاوردها نتیجه تلاش‌های بی وقفه نزدیک به 50 هزار فروشنده در سراسر جهان است که ارزش‌های اصلی چری را از طریق مهارت‌های حرفه‌ای و خدمات عالی خود به کاربران جهانی منتقل می کنند.

توسعه 27 ساله چری

در عصر جهانی شدن و رقابت شدید بازار، پنج سال آینده یک دوره حیاتی مرگ و زندگی برای برندهای خودروسازی چینی و همتایان جهانی آنها خواهد بود. در این چشم‌انداز چالش‌برانگیز، رشد پایدار تنها با پرورش قدرت برند قوی و قابلیت‌های بازاریابی چند وجهی حاصل می‌شود، زیرا تنها اتکا به «قیمت‌گذاری غارتگرانه» در بلندمدت قابل دوام نیست. بنابراین، چری خود را در نقطه‌ای حساس از تحول می‌بیند، که به کاوش در راه‌های جدید فراتر از رقابت متعارف برای ایجاد یک سیستم بازاریابی برند در سطح جهانی نیاز دارد.

چری در راستای ارتقای کیفیت محصول در حال ساخت نخستین پلت‌فرم هیبریدی الکتریکی در جهان است که مجهز به چهار حالت رانندگی بنزینی، هیبرید، پلاگین-هیبرید و برقی است و از پنج گواهینامه ایمنی جهانی IIHS، C-NCAP، EUCAP،JNCAP و NHTSAپیشی خواهد گرفت.

بر این اساس چری در آینده با گسترش حضور خود را در بازارهای بزرگ بین‌المللی و شرکت در فعالیت‌های رفاهی عمومی و توسعه ابتکارات بشردوستانه به تثبیت جایگاه و حفظ قدرت خود در جهان ادامه خواهد داد.

گفتنی است در این کنفرانس تجاری بین‌المللی، تجزیه و تحلیل عمیقی از آخرین پیشرفت‌های فن‌آوری چری ارائه و قدرت نوآوری قوی این برند نشان داده شد و در مراسم اهدای جوایز، از نمایندگان فروش برجسته به دلیل برتری و سخت کوشی آن‌ها تقدیر شد.

همچنین در پایان کنفرانس، آقای ژانگ گویبینگ، رئیس چری اینترنشنال تاکید کرد: هدف فروش میلیون واحدی برای سیستم بازاریابی، نه تنها چشم اندازی از نقطه عطف مهم دیگری در مسیر توسعه برند چری است، بلکه یک طرح اولیه با انتظارات بالا برای کل تیم فروشندگان است.

وی با بیان اینکه چری به دنبال ایجاد شبکه های همکاری قوی تر و کارآمدتر با شرکای فروشنده جهانی خود است، خاطرنشان کرد: موفقیت کامل کنفرانس تجاری بین المللی چری در سال 2024، آغاز یک سفر کاملاً جدید برای چری است چراکه شرکای فروشنده جهانی با همکاری یکدیگر از فرصت‌ها استفاده کرده و با رفع چالش ها، مسیر را برای آینده‌ای موفقبرای چری و همه شرکای خود هموار خواهند کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟