Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@03:09:15 GMT

دگرگونی فرهنگ عفاف؛ نقشهکشورهای صنعتی جهان است

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۴۳۹۶۲

دگرگونی فرهنگ عفاف؛ نقشهکشورهای صنعتی جهان است

کشورهای صنعتی جهان با توجه به تجربه‌های پیشین کشورهایی مانند افغانستان، مصر و عراق و دیگر کشورهای اسلامی عرب و غیر عرب، اسلام را یک خطر اصلی تلقی کردند و از این راه با سلطهفرهنگی و اقتصادی و اجتماعی، زنان جامعهرا در یک آزمایش تاریخی قرار دادند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا،مسأله حجاب از جمله احکام شرعی دین مبین اسلام است که خداوند در آیات متعددی از قرآن به اشکال مختلف از آن یاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا علمای اسلام در این سده‌های اخیر به فلسفه و چرایی موضوع حجاب پرداختند و در این زمینه نیز کتا‌ب‌های متعددی به نگارش در آمده است. رهبر معظم انقلاب اسلامی با بصیرت نافذشان پیوسته در مناسبات مختلف به بیان نکاتی ارزشمند درباره مسأله عفاف و حجاب پرداخته‌اند که در ادامه به بخشی از این بیانات اشاره می‌کنیم:

مسألهحجابی هم که اسلام بر روی او تکیه می‌کند، یک مظهری از همین اساس بسیار عالی و مهم است. رفتار بی‌بندوبارانه بین زن و مرد را قبول نمی‌کند، غرب بر رفتار بی‌بندوبارانه میان زن و مرد به خصوص اصرار می‌ورزد. آنچه اسلام انجام می‌دهد که این رفتار بی‌بندوبارانه را قبول نمی‌کند؛ این بر طبق طبیعت انسان است، طبیعت زن و مرد است، یک حجاب فطری و یک حیای فطری میان دو جنسوجود دارد، به طور طبیعی در انسان، البته در حیوانات نیست. آن کسی که این امر فطری را بر هم می‌زند باید پاسخگو باشد و آن غرب است.آن فرهنگ برهنه‌گری‌ای است که غرب بر آن اصرار ورزیده است و در این سال‌های اخیر، در این ده‌ها سال اخیر دارد به تدریج نتایج زیانبار این کار را یکی پس از دیگری حس می‌کند؛ تلاشی خانواده‌ها، خرابی اخلاق، گسترش کار به سنین پایین و هلّم جراّ. آنها باید جواب بدهند، در واقعآنها هستند که حقوق زن را و حقوق مردم را تضییع کرده‌اند. اسلام با رعایت این اصل فطری، بر حقوق زن و حقوق مرد پای فشرده است، حقوق انسان را رعایت کرده است. این، آن روحیه‌ای است که زن ایرانی امروز، زن مسلمانی که در محیط اسلامی زندگی می‌کند، باید از آن برخوردار باشد.(1)

* دگرگونیفرهنگ عفاف؛ نقشهکشورهای صنعتی جهان

کشورهای صنعتی جهان با توجه به تجربه‌های پیشین کشورهایی مانند افغانستان؛ مصر و عراق و دیگر کشورهای اسلامی عرب و غیر عرب، اسلام را به عنوان یک خطر اصلی تلقی کردند و از این راه با سلطهفرهنگی و اقتصادی و اجتماعی، زنان جامعهرا در یک آزمایش تاریخی قرار دادند که آن تطاول بر حجاب زن و دگرگون کردن فرهنگ عفاف در زن‌ها بود و در این مرحله دیدیم که زن مسلمان نماز می‌خواند، روزه می‌گرفت و به زیارت می‌رفت، اما فاقد حجاب بود؛ چراکه الگوی واضحی از زن مسلمان و زن مورد نظر قرآن را مشخص نکرده بودند.(2)

* سنگین شدن کفّهآبرو و احترام زن به وسیلهحجاب

حجاب مایهتشخّصو آزادی زن است؛ برخلاف تبلیغات ابلهانه و ظاهربینانهمادیگرایان، مایهاسارت زن نیست. زن با برداشتن حجاب‌های خود، با عریان کردن آن چیزی که خدای متعال و طبیعت پنهان بودن آن را از او خواسته، خودش را کوچک،سبک و کم ارزش می‌کند. حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذاری زن است، سنگین شدن کفهآبرو و احترام اوست؛ این را باید خیلی قدر دانست و از اسلام باید به خاطر مسألهحجاب تشکر کرد؛ این جزو نعمت‌های الهی است.(3)

انتهای پیام/

R1410/P1439/S4,42/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۳۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام

شیخ احــمد آرول، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب هدف کشورهای غربی را برای حذف معنویت گرایی در جهان اسلام و منطقه خاورمیانه مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: همه اهداف و نقشه های کنونی غرب در روند محو و نابودی موج معنویت خواهی و گرایش به ارزش های الهی و پیشی گرفتن از تمدن جاری است. در این راستا دشمنان سعی دارند در نظام باورها و گفتارها و کارکردهای جوامع اسلامی تغییر ایجاد کنند و دین مبین اسلام را منزوی سازند.

شیخ احــمد آرول با بیان اینکه تلاش برای دولت سازی و ملت سازی و ایجاد تفرقه های مذهبی در همین راستا بوده است، ادامه داد: نتایج اجرای این طرح ها در منطقه خاورمیانه در بروز جنگ های نظامی و تنش های دینی و اعتقادی دیده شده است. بنابراین کشورهای مسلمان باید با علم به این واقعیات و تلاشی که برای دگرگونی در منطقه صورت می گیرد، متناسب با توصیه های دین اسلام پیش روند و رویکرد خود را براساس یک الگوی متناسب با ارزش‌ها و هنجارهای بومی انجام دهند.

وی همچنین گفت: دشمنان جهان اسلام برای ایجاد تغییر در الگوی مناسبات خاورمیانه و حوزه کشورهای مسلمان تلاش کرده اند  ابتدا با راهبرد نرم افزاری خاورمیانه اسلامی را مهار کنند و با تمرکز فعالیت های خود برای محدود کردن حوزه بازیگران بزرگ، مانع از به ثمر رسیدن تمامی اقدامات اسلامی شوند و مانع از شکل گیری خاورمیانه اسلامی گردند.

شیخ احــمد آرول ادامه داد: موفقیت در صحنه فلسطین، این توانایی را به نظام کشورهای خارج از منطقه می بخشید تا زمینه را برای اشغال رسمی سرزمین فلسطین فراهم کنند و ساختار مورد نظر خود را درونی سازند. غرب حتی در این مسیر گروههای تروریستی را تقویت کردند و انها را در کشورهای مسلمان برای ایجاد تنش افروزی فعال کردند.

او تصریح کرد: طرح عادی کردن حضور اسرائیل در منطقه و در دست گرفتن سرنوشت سیاسی منطقه هدف غایی کشورهای فرامنطقه است که منافع همه کشورهای مسلمان را به خطر می اندازد. دشمنان با این طرح به دنبال بی اثر کردن نقش و اثرات دین از چارچوب روند تحولات منطقه هستند و امیدوارند که با دین زدایی منطقه نگاه مسلمانان به موضوع اسرائیل تغییر کند.
 

دیگر خبرها

  • عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است
  • توصیه مهم امام جمعه زاهدان برای اجرای قانوان عفاف و حجاب
  • وزیر امور خارجه به گامبیا رفت
  • امیرعبداللهیان تهران را به مقصد گامبیا ترک کرد
  • سفر امیرعبداللهیان به گامبیا
  • سفر امیر عبداللهیان به گامبیا
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • پلیس جمهوری اسلامی ایران مفتخر به حمایت مردم عزیز است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.