Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@22:54:52 GMT

مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس با این شرط مجاز است

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۴۵۵۸۶

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان غذا و دارو و دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد با شرایط خاصی مجاز اعلام شده است آفتاب‌‌نیوز : فرهمند صالح‌زاده اظهار کرد: بر اساس مذاکرات و توافقات صورت گرفته بین سه دستگاه نظارتی سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی مقرر شد تا کارگاه‌های فرآورده‌های گوشتی که پیش از این برای استفاده از خرید مرغ مجوز داشته اند، می‌توانند بر اساس شروط خاصی در فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس کمتر از ۶۰ درصد از خمیر مرغ تولید شده در واحد خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بر اساس این شروط که در اصلاحیه استاندارد فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس آمده است، تاکید شده که در کارخانجات سوسیس و کالباسی که در پروانه تولیدشان مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دارند، می‌توانند در این فرآورده‌های گوشتی تا ۶۰ درصد از خمیر مرغ استفاده کنند به شرطی که در همان کارگاه و زیر نظر نمایندگان دستگاه‌های نظارتی مذکور تولید و در همان شیفت کاری به مصرف برسد.

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با بیان اینکه در حال حاضر تولید خمیر مرغ برای ذخیره‌سازی یا فروش و توزیع به دیگر کارخانه‌ها ممنوع است، ادامه داد: دیگر کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی که مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند درخواست کنند تا در پروانه تولید سوسیس و کالباس مجوز تولید و مصرف خمیر مرغ را با شرایط جدید دریافت کنند.

صالح‌زاده گفت: همچنان برای تولید، بسته‌بندی و توزیع خمیر مرغ در کشتارگاه‌های طیور و مراکز بسته‌بندی مجوزی صادر نشده و در این زمینه بین سازمان دامپزشکی با دیگر دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد اختلاف نظر وجود دارد اما همچنان مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی ادامه دارد چرا که در گذشته سازمان دامپزشکی به کشتارگاه‌های طیور، مراکز بسته‌بندی و تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی برای تولید، ذخیره‌سازی و مصرف خمیر مرغ مجوز می‌داد که پس از تست و آزمایش مرغ‌های گوشتی کشتارشده از آنها در فرآیند تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده شود اما هم‌اکنون تنها مجوز استفاده از خمیر مرغ در مرحله اول برای کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی مجوز دار صادر شده و درصددیم تا مذاکرات و بررسی‌های کارشناسی را برای صدور مجوز کشتارگاه‌های طیوری که دارای مراکز بسته‌بندی استاندارد هستند را ادامه دهیم که به زودی توافقات لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت.

وی اعلام کرد: نماینده‌های دستگاه های نظارتی مذکور در فرآیند تولید و مصرف خمیر مرغ در کارخانه‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی به صورت کامل حضور و نظارت دارند و از سوی دیگر همه تولیدات آنها به صورت تصادفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد و در صورت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌هایی که به آنها مجوز داده نشده با متخلفین برخورد خواهد شد.

منبع:‌ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند

به گزارش همشهری آنلاین، در بازار مرغ، روند قیمت‌ها نزولی است و به دلیل وضعیت مساعد تولید و رشد عرضه، بازار با کم و کاستی مواجه نیست.

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، جوجه ریزی و تولید بی‌سابقه مرغ در ماه‌های اخیر را دلیل حال خوب بازار عنوان می‌کند و می‌گوید: در ۴ ماهه پایانی سال گذشته ماهانه از ۱۴۴ تا ۱۵۲ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده که در تاریخ صنعت مرغ ایران بی‌سابقه است و برای جبران مازاد تولید، نیازمند این هستیم که ذخایر مرغ شرکت پشتیبانی از محل تولید داخلی تأمین شود و بخشی از گوشت مرغ مازاد کشور به صادرات اختصاص یابد.

ابراهیمی می‌افزاید: از اواسط زمستان گذشته تاکنون، به دلیل فراوانی تولید، قیمت مرغ زنده کاهشی بوده که باعث ضرر و زیان واحدهای تولیدکننده مرغ گوشتی شده است و برای جلوگیری از دلسردی واحدهای تولیدی و کاهش تولید آنها در آینده، باید تمهیدات ویژه اندیشیده شود تا از مسیر خرید تضمینی و صادرات، منافع تولیدکنندگان نیز محقق شود.

نکته جالبی که ابراهیمی درباره شرایط مساعد بازار گوشت مرغ می‌گوید این است که این آرامش، بدون قیمت‌گذاری دستوری و تعیین قیمت مصوب بوده است.

او قیمت تمام‌شده هر کیلوگرم مرغ زنده را ۶۴ هزار تومان اعلام می‌کند که در بازار ۵۳ تا ۵۶ هزار تومان به فروش می‌رسد و عملاً به تولیدکنندگان خسارت می‌زند.

ابراهیمی، با اشاره به اینکه میزان جوجه ریزی در فرودین امسال حدود ۱۳۵ میلیون قطعه برآورد شده، می‌افزاید: کاهش حجم جوجه ریزی ناشی از شرایط خاص فروردین و نیمه تعطیل بودن این ماه است و نمی‌تواند روی مناسبات بازار اثر بگذارد؛ اما برای تداوم تولید باید برای تنظیم بازار و حمایت از تولیدکننده برنامه‌ریزی شود.

طبق اظهارات مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، نرخ خرید یک کیلوگرم مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام ۸۵ هزار تومان است که جذابیت کمی برای مرغدار دارد و البته حجمی هم که از سوی این شرکت خریداری می‌شود، نسبت به مازاد تولید داخلی، کافی نیست.

کد خبر 844988 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت - تنظیم بازار مرغ بازار تهران

دیگر خبرها

  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور جلوتر از افق ۱۴۰۴
  • رشد تولید فرآورده‌های طبیعی در کشور فراتر از برنامه ۱۴۰۴
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • رتبه نخست گیلان در تولید مرغ اجداد در کشور
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • شناسایی ۴۰۰ فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار در سال ۱۴۰۲
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی