Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار الف، الیاس نادران، عضو هیأت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت و کارشناسان کارگروه دارو در این موسسه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: حدود یک سال و نیم پیش، گزارش‌های مردمی به دیده‌بان ارسال شد مبنی بر اینکه نا به‌سامانی هایی در حوزه دارویی کشور وجود دارد، با عبور از بحران های سال 91، ما تصور می کردیم که به سامان رسیده ایم اما گزارش ها خلاف این موضوع را نشان میداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: دوستان ما به دلیل گزارش‌های خلاف ، اسنادی را در این خصوص جمع آوری کردند و با گروههای مختلفی به مذاکره نشستند و اعلام مستندات کرده که چندین صفحه گزارش از جاهای مختلف، تولید کنندگان و افراد عادی به دست ما رسید. پالایش این مستندات و بررسی آنها موجب شد کار تا اواسط سال 95 طول بکشد و گزارش آذرماه سال گذشته آماده شد و طبق رابطه ای که با دستگاههای حکومتی داشتیم، دوستان ما جلساتی را با سازمان دارو گذاشته و ما حصل این شد که گزارش دوستان تا اسفند 95 طول بکشد.



نادران ادامه داد: هایت مدیره شفافیت و عدالت با مشورتهایی که داشتند و به دلیل نزدیکی انتخابات مصلحت را در این دیدند که بعد از انتخابات این مسایل را مطرح کنند تا موضوع سیاسی نشود. در اولین فرصت بعد از انتخابات، اولین نشست را برگزار کردیم و با آقای وزیر و همچنین روابط عمومی پیگیری مسئله شد تا نشستی داشته باشیم و اگر نقطه نظراتی بود، تغییرات را اعمال کنیم که سه جلسه به صورت فشرده گذاشته شد و جلسه آخر چهار و ساعت و نیم طول کشید که تقریبا همه سرفصل های کلی بیان شد و بعد از آن دو جلسه دیگر بیان شد و از مجموعه مستندات یک مورد اصلاح شد و در بقیه موارد مستندات ما مستندتر شد و ما از این جهت بسیار خوشحالیم که توانستیم حداکثر نظرات مردم را در این گزارش داشته باشیم.



عضو هیأت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت افزود: از سوی دیگر ما بسیار متاسف هستیم از این اتفاقات ناخوشایند که در نظام دارویی کشور افتاده است. از دو روز گذشته در وزارتخانه، سازمان غذا و دارو، اظهارنظرات و صحبت هایی شد که نه درشان مسئولین آنها و نه در شان مسئولین نظام است. ما انتظار داشتیم آنها با سعه صدر به ایرادات بی طرفانه و کارشناسانه ما تمکین کنند و تلاش کنند تا در مسیر درست آن را تطمیع کنند.

وی تاکید کرد: بر اساس سابقه ای که دوستان از مجلس هفتم و سابقه ای که از شفافیت و دیده بان دارند، ما از این تهدیدات واهمه ای نداریم و اخلاق را همواره در اظهارنظرهاشون مقدم بر واکنش میدانند. امیرالمونین (ع) در پاسخ به این سوال که تقوا را چه می دانید؟ فرمودند: اگر اعمال شده را در طبقه ای گذاشته و در بین مردم در نماز جمعه گذاشتند و شما خجالت نکشید این تقوا است. ما حداقل این تقوا را از نظام ایران توقع داریم. این تهدیدات بی فایده است چراکه ما اگر از سربریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصدیم.

این خبر در حال تکمیل است......


منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی
  • انتشار مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی
  • مستندات جدیدی از مرگ نیکا شاکرمی منتشر شد
  • تصاویر و مستندات جدید از نیکا شاکرمی به روایت خبرگزاری قوه قضاییه/ هشدار؛ تصاویر ناراحت‌کننده است
  • مستندات جدیدی از مرگ نیکا شاکرمی منتشر شد+ تصاویر
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • گزارش یک مرگ؛ تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی +عکس و فیلم
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند