Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، گروه «فیتیله» به مناسبت روز بهزیستی و تأمین اجتماعی به دیدار بازیگر تئاتر فراگیر «گربه و پلنگ» رفت. این نمایش که با نقش‌آفرینی بچه‌های دارای نیازهای ویژه در یزد تولید شده است سال گذشته در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روی صحنه رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مسلمی، حمید گُلی و علی فروتن در این دیدار دوستانه با حسین زارع‌زاده گفت‌وگو و از او عیادت کردند.

حمید گُلی طی گفت‌وگویی به تاثیرهای تئاتر فراگیر پرداخت. وی گفت: در رابطه با تئاتر فراگیر بایستی به این نکته توجه بکنیم که نمایش به طور بالقوه ویژگی‌هایی دارد و آن بروز و شکوفایی ذهن نویسنده، کارگردان و بازیگر است. در تئاتر فراگیر پا را یک قدم جلوتر می‌گذاریم. فردی دچار نقصی در بدن یا ذهن شده است حالا نمایش به او کمک می‌کند تا نقاط قوتش بروز پیدا کند. از سویی این افراد دارای مشکل ارتباطی با جامعه هستند و جامعه نیز دچار همین مشکل است بنابراین نمایش پل مستحکمی برای ایجاد این ارتباط می‌شود.

وی درباره‌ی نقش سازمان‌ها و نهادها در ایجاد این پل، اظهار کرد: مصداق تعریف عدالت اجتماعی را در چنین مواردی می‌توان جست‌وجو کرد. اگر من دچار کمبودی هستم نباید از جامعه دور شوم. در این میان نقش سازمان‌ها و نهاد مشخص می‌شود. مخصوصاً آن دسته از نهادها که در زمینه‌ی عدالت اجتماعی یا کودک یا هنر فعالیت می‌کنند. آن‌ها باید به این حضور کمک کنند.»

حمید گُلی ادامه داد: فردی که دچار کم توانی است مصرف کننده نیست. باید از او پشتیبانی شود تا خدماتی را ارائه دهد و باری را از روی دوش جامعه بردارد. ما عادت داریم نقصان‌هایی را ببینیم و نقص‌هایی را خیر. اما به طور مثال اگر ابزاری برای سنجیدن نقص‌ها وجود داشت هر کدام از ما متوجه می‌شدیم نقص‌هایمان با کم‌توانی‌های افرادی با نیازهای ویژه برابری می‌کند؛ لذا این افراد تنها نیازمند شکوفا شدن استعدادهای شان هستند و این وظیفه بر گردن نهادهای مرتبط است. امیدوارم این قدم‌ها در تئاتر فراگیر جدی‌تر گرفته شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟