Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص ساخت «شهرک بازتوانی زنان آسیب دیده» گفت: همواره از برچسب زدن به افراد پرهیز می‌کنیم و ساخت چنین شهرک‌هایی را به صلاح جامعه نمی‌دانیم.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در نشست خبری امروز خود که به مناسبت هفته بهزیستی و تامین اجتماعی در محل این سازمان برگزار شد افزود: همواره از برچسب زدن به افراد پرهیز می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقدم اگر چنین رویه‌ای را برای حل آسیب‌های اجتماعی در پیش بگیریم به ضرر جامعه و در تضاد با نگاه اجتماع محور خواهد بود و همواره دیده‌ایم که بگیر و ببندها در حوزه‌ آسیب‌ها نتیجه عکس داده است.

در حال حاضر با همکاری خوب قوه قضاییه «الگوی دادگاه درمان مدار» را برای پذیرش معتادان سخت در دسترس عملیاتی خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان آنکه بهزیستی در حوزه مداخله توانمندسازی و پیشگیری معتادان نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند در خصوص ارائه خدمات CBR گفت: هم اکنون بالغ بر 420 هزار نفر از خدمات CBR روستایی سازمان بهزیستی بهره مند شدند و در هفته جاری نیز از طرح CBR شهری در سیستان و بلوچستان رونمایی خواهیم کرد.

رشد حاشیه‌نشینی در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان آنکه هم اکنون شاهد رشد حاشیه نشینی در کشور هستیم گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون و 300 هزار نفر حاشیه نشین در حاشیه شهر مشهد و یک میلیون و 100 هزار نفر در حاشیه شهر تهران زندگی می‌کنند و به این ترتیب حاشیه نشینی در مشهد بیش از تهران است.

بندپی ادامه داد: ورود علمی و تخصصی در مناطق حاشیه نشین داشته‌ایم و به این منظور راه اندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی را در 30 شهرستان که به لحاظ شاخص‌های سازمان برنامه و بودجه از وضعیت حداقلی برخوردار هستند را در دستور کار خود قرار داده‌ایم که در هفته جاری تعدادی از آنها افتتاح خواهند شد.

وی افزود: این در حالیست که تمام مناطق حاشیه نشین کشور دارای مهدکودک بوده و در تمامی این مهدکودک‌ها یک وعده غذای گرم به کودکان ارائه می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان آنکه برنامه ششم توسعه احکام قانونی خوبی را برای بهتر و روانتر انجام دادن اقدامات تخصصی سازمان بهزیستی تصویب کرده است، گفت: افزایش 3.4 برابری مستمری مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی یکی از اقدامات خوبی است که در این قانون با پیگیری‌های دولت و حمایت مجلس شورای اسلامی محقق شد.

بررسی و تصویب لایحه بازنگری قانون حمایت از حقوق معلولان

به گفته بندپی، بررسی و تصویب لایحه بازنگری قانون حمایت از حقوق معلولان در حال حاضر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.

وی همچنین به گسترش کمی و کیفی اورژانس اجتماعی در تمامی شهرهای بیش از 50 هزار نفر در سال اول اجرای برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: توسعه اورژانس اجتماعی در سایر شهرهای کشور نیز از سال دوم اجرای برنامه ششم توسعه آغاز خواهد شد و به این ترتیب پس از پایان این برنامه تمامی شهرهای کشور دارای اورژانس اجتماعی می‌شوند.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور، بهزیستی شاید تنها دستگاهی باشد که موارد قانونی اجرای برنامه ششم توسعه را در هنگام تصویب این قانون با مستندات لازم پیگیری کرد و از روزهای آغازین شروع این برنامه نیز با جدیت تحقق اهداف این قانون را دنبال می‌کند.

بندپی ادامه داد: در حال حاضر 153 شهر کشور بر اساس قانون برنامه ششم توسعه باید دارای اورژانس اجتماعی باشند. به همین دلیل چنانچه هر یک از این شهرها فاقد اورژانس اجتماعی هستند آمادگی افتتاح آن را در شهرستان مذکور داریم و طی هفته بهزیستی تا پایان تیرماه نیز تعداد زیادی از شهرستان‌های کشور دارای اورژانس اجتماعی خواهند شد.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گزارش عملکرد نواحی مناطق ۲۲ گانه پایتخت را در طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران اعلام کرد.

وی در خصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع‌آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع‌آوری‌ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت‌های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می‌دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

احمدی صدر در مورد پراکندگی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت خاطرنشان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق یک، چهار، پنج، هفده، بیست و بیست و یک بودند و معتادین متجاهر نیز بیشتر در مناطق چهار، یازده، دوازده، پانزده و شانزده پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق چهار، پنج، هشت، یازده، پانزده و بیست پراکندگی بیشتری داشتند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت‌ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود آسیب‌های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسؤولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگ‌سازی عمومی و … بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان‌های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 6085547

دیگر خبرها

  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟