Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، مهدی شفیعی، در همایش چشم انداز تئاتر استان ها که صبح امروز 25 تیر ماه در تالار «سنگلج» برگزار شد، در ابتدای صحبت هایش، گفت: چرا این نشست طراحی و اجرا شده است؟ اساساً چه لزومی به الگوآفرینی، هم­نواختی فرصت­ها و تعالی مدیریت در حوزه تئاتر استانها وجود دارد؟ آیا صِرف چند هماهنگی اداری نیاز به ایجاد زحمت برای هنرمندان و مسئولان از سراسر کشور جهت حضور در یک نشست دارد؟

او ادامه داد: شاید جمله­ ای که در چند ثانیه دیگر آن را به عرض می ­رسانم می­ توانست در پایان این سخنان بیاید و به عنوان یک آرزو، یک ادعای مدیریتی یا شیفتگی به حوزه مورد علاقه خودم و شما مطرح شود اما گفتن این جمله در آغاز سخنانم دلیل برگزاری این نشست و تمایل به فراتر رفتن از هماهنگی­ های اداری و اجرایی حوزه تئاتر را نمایان می­ سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شفیعی افزود: «در روزگار فعلی شاید به جرات بتوان این ادعا را مطرح کرد که کمتر حوزه فرهنگی هنری در کشور همانند تئاتر به این اندازه دارای تنوع مضمون و شکل است»، این آن جمله ­ای است که ما را گرد هم آورده است و نیاز به گفتگو درباره الگوآفرینی، هم نواختی فرصت­ ها و تعالی مدیریت را ضروری می ­سازد.

مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی درباره محورهای در نظر گرفته شده برای نشست چشم انداز تئاتر استان ها، گفت: محورهای مشخص شده به همه آن چیزی که در حوزه تئاتر می ­شناسیم نمی ­پردازد. آن چه در شرایط فعلی باید برجسته­ سازی شود توجه به ظرفیت بی ­نظیر تئاتر در ارتقای فرهنگ عمومی، جامعه­ پذیری، فرهنگ ­پذیری، رشد اجتماعی کودکان و نوجوانان، اقتصاد فرهنگ و مشخصاً ارتقای شرایط اقتصادی فعالان حوزه تئاتر است.

وی افزود: امروز همکاران و مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها در کنار نمایندگان هنرمندان تئاتر در این جمع حضور دارند. نمایندگانی که از طریق انتخاب هنرمندان، نماینده آنها شده­ اند. چگونه می توان این هم افزایی را ارتقاء داد؟ چه ظرفیت هایی برای این هم­افزایی وجود دارد؟ چه ظرفیت ­هایی باید به وجود بیاید؟ درباره چه موانعی باید گفتگو کرد؟ دلیل برگزاری این نشست گفتگو درباره این سوالات است.

او ادامه داد: رشد آگاهی­ های عمومی، رشد تحصیلات دانشگاهی، توجه خانواده ­ها به ایجاد شرایط مناسب برای ارتقاء فرهنگی و اجتماعی کودکان و نوجوانان، وجود قوانین بالادستی که نظر به مشارکت بیشتر مردم در حوزه­ های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد و مواردی از این دست بخشی از ظرفیت­ های موجود ارتقاء و گسترش تئاتر در جامعه است.

مهدی شفیعی در پایان، گفت: در پایان حضور مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که نشان­دهنده عزم جدی وزارت­خانه در ارتقا و گسترش تئاتر در جامعه است را قدر نهاده و از ایشان که همیشه نگاهی کلان و برنامه­ریز به مقولات فرهنگی و هنری دارند، استدعا می­کنم تا مجموعه وزارت­خانه را به هم­افزایی برای ارتقا جایگاه تئاتر رهنمون سازند.
501

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • یک ادعای جنجال درباره پدر مهران غفوریان + عکس
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • خطیر برکنار و سمیعی سرپرست استقلال شد
  • اعضای شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویی منصوب شدند
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی