Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه به دنبال همگرایی تقاضای همکاری‌های بین‌المللی این دانشگاه هستیم، گفت: در این راستا برای راه‌اندازی دو مرکز بین‌المللی در اصفهان برنامه‌ریزی می‌کنیم.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر محمود رضا دلاور در نشست رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان، گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های بین‌المللی در دانشگاهعلمی کاربردی، اطلاعات این دانشگاه در یک کاتالوگ به زبان انگلیسی برای مراکز علمی کاربردی تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مذاکراتی در این خصوص با دانشگاه‌های فناورانه و کاربردی در خارج از کشور نیز صورت گرفته است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی جلساتی با نمایندگان کشورهای خارجی مانند آلمان، چین و تونس برای گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار کرده ودرحال پیگیری برای راه‌اندازی وب سایت بین‌المللی این دانشگاه هستیم.

دکتر دلاور با بیان اینکه به دنبال تأسیس کرسی یونسکو در آموزش عالی مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر 15 کرسی یونسکو در کشور وجود دارد که این کرسی‌ها برای همکاری‌های بین‌المللی راه‌اندازی شده‌اند.

رئیس و مدیر کل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علمی کابردی اضافه کرد: در حال بررسی پیشنهاد رایزن علمی جمهوری اسلامی در روسیه به منظور همکاری با دانشگاه مینسکبلاروس در رابطه با مدیریت بحران و پدافند غیرعامل هستیم.

دکتر دلاور تاکید کرد: آینده‌پژوهی در مراکز پژوهشی از مسائل با اهمیت است، چراکه اگر وضعیت آینده را تحلیل نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم؛ در همین راستا دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علمی کاربردی یک برنامه استراتژیک برای فعالیت‌های علمی بین‌المللی تدوین کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی در پذیرش دانشجو در بخش بین‌المللی از کشورهای عراق، افغانستان، سوریه، لبنان و ... تقاضا دارد که در این خصوص از ظرفیت کشورهای استراتژیک شامل آلمان، فرانسه، اتریش، روسیه، هلند، سوئیس و غیرهاستفاده می‌کنیم. همچنین پیشنهاداتی جهت تأسیس مراکز علمی کاربردی تحت نظارت این دانشگاه در اقلیم کردستان عراق، افغانستان، قطر، عمان، امارات و ایتالیا به این دانشگاه داده شده است که این پیشنهادات در حال بررسی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم