Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، سجاد نباتچیان ظهر امروز در جلسه نشست خبری اعضای ستاد برگزاری مراسم نکوداشت و تجلیل از مقام صنعتگران، معدنکاران و اصنافاستان،اظهار کرد: خانه صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، وظایف غیر حاکمیتی که سازمان صنعت، معدن و تجارت قادر به تفویض اختیار آنها بوده را انجام می‎دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه صدور مجوز سرمایه‎گذاری، مراقبت و صیانت از سرمایه‎گذار و از همه مهم‎تر واسطه‎گری بین بخش دولتی و خصوصی توسط خانه صنعت، معدن و تجارت انجام می‎گیرد، تصریح کرد: در حال حاضر مهم‎تریناولویت خانه صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، جذب سرمایه‎گذاران غیر استانی است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با تاکید بر اینکه راه‎اندازی ابر پروژه تولید خودروی برقی در استان پیگیری می‎شود، اضافه کرد: با راه‎اندازی آن، استان زنجان از نظر صنعتی و سرمایه‎گذاری انگشت‎نما خواهد شد.

نباتچیان با بیان اینکه میزان سرمایه‎‏گذاری در ابر پروژه تولید خودروی برقی در استان زنجان بالای یک میلیارد دلار خواهد بود، ادامه داد: این طرح نیازمند حمایت‎های تعرفه‎ای و یارانه‎ای بوده و در شهرستان زنجان راه‎اندازی می‎شود.

وی با تاکید بر اینکه همه تلاش‎ها بر این است که زنجان یک شهر صنعتی تبدیل شود، یادآور شد: با اجرای پروژه‎های کوچک، زنجان به استانی صنعتی تبدیل نخواهد شد و باید گام‎های بزرگ‎تری هم برداشت.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان زنجان افزود: باید سرمایه‎گذاری بزرگی با نیروی کار بالای 500 نفر و یک هزار نفر در استان زنجان انجام گیرد، تا این استان یک استان صنعتی شود.

نباتیچان در ادامه با اشاره به اینکه صنعت نساجی استان زنجان صنعتی پویا و جوان است که باید به آینده آن امیدوار بود، اظهار کرد: با توجه به آب و هوای استان، سرمایه‎گذاری کمتری هم برای راه‎اندازی این صنایع در استان نیاز است.

وی صنعت نساجی استان زنجان را صنعتی مدرن عنوان کرد و افزود: پیشرفت این صنعت در استان با این سرعت، موجب می‎شود که طی یک دهه آینده زنجان از استان اصفهان پیشی گیرد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه لازمه رشد و بالندگی صنعت نساجی بها دادن به آن است، گفت: این روزها صنعت نساجی در کشور شکننده شده است.

انتهایپیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان