Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت-مدیرکل پزشکی قانونی گیلان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۶۲۸ نفر براثر تصادف در استان جان خود را از دست داده اند، گفت: عابران پیاده و موتورسیکلت سواران بالاترین آمار فوتی ها هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قربانی ثمینظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در سال گذشته یک هزار و ۶۷۴ متوفی به پزشکی قانونی استان ارجاع داده شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶.۷ درصد کاهش داشته است، افزود: از این میزان متاسفانه آمار قابل توجهی مربوط فوت براثرحوادث رانندگی بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی گیلان با اشاره به اینکه ۶۲۸ نفر در تصادفات و حوادث رانندگیسال گذشته جان خودرا از دست داده اند، گفت: این آمارنسبت به مدت مشابه با کاهش ۳.۶ درصدی همراه بوده است.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۲۰۲ نفر عابر پیاده بوده اند، خاطرنشان کرد: ۱۸۷ نفر نیز در اثر تصادف موتور سیکلت جان خود را از دست داده اند.

قربانی در ادامه ۶۰ درصد متوفیاناستان گیلان را از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران عنوان و تصریح کرد: این درحالی است که متوسط میانگین این آمار در سطح کشور ۴۵ درصد بوده که استان گیلان بالاتر از میانگین آمار کشوری است.

وی همچنین مهم ترین علت مرگ و میر در حوادث ترافیکی استان گیلان را ضربه مغزی برشمرد و یادآورشد:بیشترین فوتی هایحوادث ترافیکیاستان در ماه های شهریورو فروردین ماه و کمترین آندی و بهمن ماه است.

مدیرکل پزشکی قانونی گیلان با اشاره به آمار غرق شدگان در دریا، افزود: در مدت پنج سال گذشته ۱۰۰ نفر در دریای خزر براثر غرق شدگی جان خود را از دست داده اند که کمترین آمار مربوط به سال گذشته است.

به گفته این مسئول در سال گذشته, ۸۱ نفر غرق شدند که از این تعداد علت ۴۵ نفر، شنا در خارج از طرح سالم سازی و غیر از ساعات تعیین شدهاست.

وی با اشاره به آمار خودکشی، شایع ترین علت خودکشی منتهی به مرگ را حلق آویز شدن برشمرد و اظهار کرد: دومین علت خودکشی استفاده از قرص برنج بوده که متاسفانه استان های شمالی به ویژه گیلان با این معضل مواجه هستند.

قربانی با بیان اینکه مرگ ۷۶ نفر از این افراد براثر مسمومیت با قرص برنج است، گفت: گیلان متاسفانه در این زمینه دارای جایگاه اول یا دوم بوده که علت اصلی آن هم توزیع آسان این نوع از قرص است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته در کشور
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان