Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی گفت: کلمه ورشکستگی برای سازمان تأمین اجتماعی اشتباه است و این سازمان ورشکسته نیست.
به گزارش صدای ایران دکتر محمدعلی همتی اظهار داشت: اقدامی که تأمین اجتماعی اخیراً انجام داده است این بوده که اجازه نداده قوانینی که بار اضافی برای سازمان ایجاد می‌کند، تصویب و تحمیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تحمیل مصوبات غیرکارشناسی به تأمین اجتماعی
وی ادامه داد: در گذشته مصوبات غیرکارشناسی به سازمان تأمین اجتماعی تحمیل شده بود که موجب شد مصارف این سازمان بیشتر از درآمدش شود.
دکترهمتی بیان داشت: در این دوره چه در قانون برنامه ششم توسعه و چه در قانون بودجه سال ١٣٩٦، خوشبختانه سازمان عملکرد خوبی را داشت و مقرر شد هیچ تعهدی برای سازمان تأمین اجتماعی ایجاد نشود مگر اینکه منابع آن تعهد دیده شده باشد و این موضوع جزو مصوبات مجلس نیز شد.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: اگر تحمیل تعهدات غیرکارشناسی به سازمان تأمین اجتماعی ادامه پیدا می‌کرد، می‌توان گفت این سازمان ورشکست می‌شد. تأمین اجتماعی تنها سازمان پویا، زنده و روپای کشور است که اگر تعهدات را اضافه می‌کردند و منابع آن را در نظر نمی‌گرفتند، تأمین اجتماعی نیز به یک سازمان وابسته به دولت تبدیل می‌شد و مانند مابقی سازمان‌ها که از دولت منابع خود را می‌گیرند، با مشکلاتی مواجه می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی پولی را از دولت نمی‌گیرد و با پرداخت حق بیمه و اقدامات اقتصادی خود را اداره می‌کند.
«شستا»ی ٥٦ هزار میلیارد تومانی
دکترهمتی درباره شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) بیان داشت: ٨٢ هزار میلیارد تومان بودجه سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری است، در صورتی‌که ارزش کل شستا ٥٦ هزار میلیارد تومان است.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: شستا ٥ سال گذشته می‌توانست ١٠ سال سازمان را اداره کند، ولی در صورتی که امروز شستا را به فروش بگذاریم، نهایتاً می‌تواند ٦ ماه هزینه‌های سازمان را پرداخت کند.
وی افزود: شستا سالانه ١٨ درصد سود داشته است که با توجه به شرایط فعلی کشور، این درصد سود خیلی خوب بوده است.
دکترهمتی بیان داشت:‌ برخی شرکت‌های وابسته به شستا را ما انتخاب نکرده‌ایم و به ما تحمیل کرده‌اند، ولی اداره آن مجموعه با شرایط فعلی خوب است.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: در دو دولت گذشته تعداد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر به سازمان تأمین اجتماعی تحمیل شد که دولت سهمشان را پرداخت نکرد و اگر دولت تنها به ٣ درصد تعهد خود عمل کند، بخش عمده‌ای از مشکلات سازمان حل خواهد شد.
وی تصریح کرد: در دولت نهم و دهم حدود ٣,٥ میلیون نفر به بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی بون اینکه دولت به تعهدات خود عمل کند و سهم خود را بپردازد که از سازمان تأمین اجتماعی، مستمری، بازنشستگی و خدمات درمانی دریافت می‌کنند.
بدهی ١٢٠ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی
دکترهمتی با اشاره به اینکه دولت ١٢٠ هزار میلیارد تومان در حال حاضر به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است، گفت: در بودجه سال ٩٦ مصوب شد دولت ٥ هزار میلیارد تومان از بدهی خود به سازمان را پرداخت کند و چه نقد و چه غیرنقد این بدهی پرداخت خواهد شد و برای نخستین بار است که در بودجه دولت پرداخت بدهی سازمان تأمین اجتماعی آمده است.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی افزود: در قانون برنامه ششم نیز در طی ٥ سال دولت باید بدهی خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند و این موفقیت بزرگی بوده که در سازمان اتفاق افتاد.
وی بیان داشت: در صورتی‌که دولت به تعهدات خود عمل کند،‌سازمان تأمین اجتماعی نیز می‌تواند بدهی مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت و به‌موقع تعهدات خود را بپردازد، البته در این زمینه از سازمان بیمه سلامت که زیر نظر دولت است، عقب‌تر نیستیم.
دکترهمتی گفت: ما علاقمندیم که مطالبات خود را به روز پرداخت کنیم تا اعتبار دفترچه‌های درمانی نیز افزایش یابد.
پرداخت ماهیانه هزار میلیارد تومان به مراکز طرف قرار داد
وی گفت: به صورت میانگین ما باید ماهیانه هزار میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کنیم که این پرداختی با تأخیر پرداخت می‌شود. در حال حاضر مطالبات پزشکان را تا بهمن ماه سال گذشته و داروخانه‌ها را تا دیماه سال گذشته پرداخت کرده‌ایم. البته از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز بدهی به سازمان تأمین اجتماعی دارد که حدود هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان است.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی عنوان داشت: بدهی‌ها همیشه وجود دارد؛ چراکه ما از مراکز درمانی طرف قرارداد خدمات دریافت می‌کنیم و حدود دو ماه بررسی هزینه‌های خدمات درمانی طول می‌کشد.
سرنوشت توافق سه جانبه
وی بیان داشت: توافق سه جانبه‌ای مابین وزارت بهداشت،‌بانک رفاه و سازمان تأمین اجتماعی منعقد شد که بر اساس آن تا سقف ٢ هزار میلیارد تومان و در ٨ ماه بخشی از تعهدات تأمین اجتماعی به مراکز درمانی پرداخت شد و دیگر این تفاهمنامه با تکمیل سقف پرداختی منتفی شده است.
معاون درمان سابق سازمان تأمین اجتماعی درباره بیمارستان میلاد و ازدحام بیماران در این بیمارستان نیز اظهار داشت: اداره بیمارستان میلاد به صورت هیأت مدیره‌ای است و در حال حاضر ٦ بیمارستان تأمین اجتماعی در سراسر کشور به صورت هیأت مدیره‌ای اداره می‌شود.
وی بیان داشت:‌ ١٥ سال از ساخت بیمارستان میلاد می‌گذرد و در حال حاضر نیاز به نگهداشت و ارتقای هتلینگ دارد که سه ماه گذشته مراحل ارتقای هتلینگ این بیمارستان آغاز و تا یک سال آینده به پایان می‌رسید.
دکترهمتی با اشاره به اینکه بیمارستان میلاد جزو بیمارستان‌های ارجاعی سازمان تأمین اجتماعی است،‌گفت: در نظام ارجای داخلی بیماران ابتدا به بیمارستان‌های استانی وب رای دریافت خدمات فوق تخصصی و استفاده از تجهیزات لازم به بیمارستان میلاد ارجاع داده خواهند شد.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی گفت:‌ در حال حاضر ٣٨ هزار پرونده الکترونیک در ١٠ استان کشور ایجاد شده است که یکی از موفقیت‌های سازمان در حوزه درمان است.
وی بیان داشت: با انجام نظام ارجاع داخلی در سازمان تأمین اجتماعی قطعاً‌ جمعیت در بیمارستان میلاد نیز کمتر خواهد شد.
دکترهمتی خاطرنشان کرد: سازمان تأمین اجتماعی در حال بررسی است تا در استان تهران بیمارستانی همچون بیمارستان میلاد بسازد.
عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا سازمان تأمین اجتماعی در حال ورشکستگی است، گفت: در سازمان بیمه‌گر ضریب پشتیبانی مهم است و در حال حاضر نمی‌توان این سازمان را ورشکسته تلقی کرد؛ چراکه از دولت طلب دارد و اگر دولت ٣ درصد بدهی خود را بپردازد با مشکلی مواجه نخواهیم شد.
سالیانه بدهی دولت ٢٠ هزار میلیارد تومان اضافه می‌شود
وی با اشاره به اینکه سالیانه ٢٠ هزار میلیارد تومان به بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی اضافه می‌شود، گفت: کلمه ورشکستگی برای سازمان تأمین اجتماعی اشتباه است و این سازمان ورشکسته نیست و حتی در معرض ورشکستگی نیز نیست.
دکترهمتی افزود: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی میزان رضایتمندی بیماران بستری‌شده در مراکز درمانی را توسط یک شرکت خصوصی مورد بررسی قرار داد و میزان رضایتمندی در سال هالی ٩٢، ٩٣، ٩٤ و ٩٥ به ترتیب ٨٢,٨،‌ ٨٤، ٨٤.٢ و ٨٤.٨ درصد بوده است که نشان از سیر رو به رشد سازمان دارد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲

خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۴۰۲ به صورت صدرصد پرداخت شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و کانون بازنشستگان، قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای آذرماه سال 1402 تا پایان آبان‌ماه 1403 با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  به امضاء رسیده است که براساس این قرارداد، مبلغ بیمه تکمیلی برای بازنشستگان با قیمت 305 هزار تومان برای هر نفر به صورت ماهانه تعیین شده که 50 درصد آن توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

در این قرارداد سقف بستری فوق تخصصی 85 میلیون تومان،  بیماران خاص و صعب‌العلاج 35 میلیون تومان، بستری عمومی 40 میلیون تومان،  خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی، درمانی و سرپایی 6 میلیون تومان، خدمات تشخیصی درمانی ـ سرپایی 4 میلیون تومان، خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی 2 میلیون و 250 هزار تومان، رفع عیوب انکساری چشم 6 میلیون تومان برای یک چشم و 12 میلیون تومان برای دو چشم و آمبولانس داخل شهری 2 میلیون تومان و آمبولانس بین شهری 3 میلیون تومان است.

در همین ارتباط با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه 1402 که با تاخیر قابل توجهی روبرو شده بود، اقدام کرده ، تمامی خسارات درمان مستقیم اسناد درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تا پایان  اسفند سال 1402 پرداخت شد.

سقف تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همچنین باعنایت به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت مطالبات اسفندماه شرکت از محل قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تاپایان اردیبهشت ماه، در صورت تحقق این وعده مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد شرکت نیز  به صورت کامل بروز رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟