Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از همدان ، سردار غلامعلی ابوحمزه ظهر امروز 25 تیرماه در مراسم تکریم و معارفه مدیران اسبق و جدید کانون بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک همدان، اظهار کرد: زحمات و تلاش‌های مؤثر و مفید اکبر کاووسی‌امید در بیش از چهار سال در مسؤولیت کانون بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک همدان با اثرات و برکات مؤثر و مفید در بین فرهنگیان، با ایده‌پردازی،‌ خلاقیت و نوآوری منشأ خیر و برکت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در ادامه بیان کرد: فرمان «آتش به اختیار» موضوعی است که بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جامعه بین نخبگان، زبدگان و فرزانگان مطرح شده که در صورت توجه دقیق به مؤلفه‌های این واژه عمق فرمایشات مقام معظم رهبری مشخص می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه «آتش به اختیار» یک واژه نظامی است، افزود: «آتش به اختیار» یعنی منتظر هدایت از جانب فرمانده بالادستی نباشید و خود دغدغه‌مند و مطالبه‌گر باشید.

ابوحمزه با بیان اینکه متولیان فرهنگ به جای پرداختن به مسائل اصلی، اساسی و ریشه‌ای درگیر مسائل فرعی و حاشیه‌ای هستند، ‌افزود: وقتی که نمی‌توانند هدایت لازم فرهنگی را نسبت به بدنه جامعه انجام دهند تمام کسانی که متولی حرکت‌های فرهنگی هستند و تعهد و تدین لازم را دارند باید با بهره‌گیری از آتش به اختیار تکلیف و حکم را انجام دهند.

وی نخستین و مهم‌ترین مؤلفه آتش به اختیار را آگاهی، شناخت و معرفت دانست و تصریح کرد: در این عرصه پیچیده فرهنگی که دشمنان خارجی و داخلی با تمام توان کار می‌کنند باید این عرصه را بشناسیم.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان ادامه داد: موضوعاتی چون تهاجم فرهنگی، ‌شبیخون فرهنگی، مهندسی فرهنگی، ‌عوامل و عناصر نفوذی دشمن را باید کاملاً شناخت؛ ضمن اینکه با شناخت دقیق و عمیق می‌توانیم در عرصه آتش به اختیار تکلیف را انجام دهیم.

وی بر اساس مقتضیات زمان و مکان عمل کردن را دومین مؤلفه «آتش به اختیار» برشمرد و تصریح کرد: باید شرایط و موقعیت را به خوبی مورد بازخوانی قرار داده و تدبیر مناسب را مشخص کرد.

تکلیف‌گرایی از مؤلفه‌های آتش به اختیار

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان خاطرنشان کرد: تکلیف‌گرایی از دیگر مؤلفه‌های «آتش به اختیار» است و کسانی می‌توانند بر اساس این فرمان عمل کنند که موظف به تکلیف هستند؛ افرادی که اهل حساب و کتاب کردن به نفع خود هستند نمی‌توانند در «آتش به اختیار» ورود کنند.

وی با تأکید بر اینکه «آتش به اختیار» یک حق و یک تکلیف است، گفت: هر حقی یک تکلیف و هر تکلیفی یک حقی ایجاد می‌کند که در خصوص «آتش به اختیار» نیز صدق می‌کند.

ابوحمزه انقلابی فکر کردن، انقلابی عمل کردن و انقلابی ماندن را از مؤلفه‌های اصلی آتش به اختیار دانست و اظهار کرد: 20 ویژگی برای انقلابی فکر کردن، انقلابی عمل کردن و انقلابی ماندن وجود دارد و تفاوتی نمی‌کند در چه سازمانی باشد.

آتش به اختیار یک تفکر، اندیشه و حرکت روبه جلو است

وی با بیان اینکه برخی فکر می‌کنند در بحث «آتش به اختیار»، هر کاری را بی‌حساب و کتاب انجام دهند که این درست نیست، افزود: «آتش به اختیار» یک تفکر، اندیشه و حرکت رو به جلو است چون آنهایی که باید تکلیف خود را انجام دهند دل‌زده و وازده‌اند و در انفعال قرار گرفته‌اند.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به سند 2030، بیان کرد: در نهایت تصمیم بر این شد این سند از دور خارج شود؛ چرا باید از ابتدا این طرح را بپذیرند و این همه وقت و انرژی جامعه و آموزش و پرورش را بگیرند؟

وی به گفته‌های خود در جلسه با مسؤولان آموزش و پرورش استان اشاره کرد و ادامه داد: در آن جلسه عنوان شد به جای پرداختن به سند 2030 بروید دنبال سند تحول آموزش و پرورش که از سال 90 مقام معظم رهبری آن را مصوب و ابلاغ کردند.

ابوحمزه خاطرنشان کرد: به دنبال سند 2030 رفتن مثل این است که ما یک ذخیره و گنج عظیمی در دستمان باشد، آن را رها کرده و به یکسری اسباب‌بازی بچسبیم.

وی با تأکید بر اینکه چه ضرورتی دارد از یونسکو سازمان ملل که پشت همه اینها سازمان‌های جاسوسی و اطلاعاتی خفته است سندی را اجرایی کنیم، یادآور شد: ظاهر سند 2030، ظاهری فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است پشت همه اینها سرویس‌های جاسوسی آمریکا، غرب و صهیونیست‌ها وجود دارد.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان تصریح کرد: با روحیه انقلابی می‌توان «آتش به اختیار» عمل کرد؛ بدون روحیه انقلابی نمی‌شود در این زمینه کار کرد.

وی با بیان اینکه روحیه غیرانقلابی روحیه محافظه‌کاری، مماشات، تعارف و نان به نرخ روز خوردن است، گفت: یکی از مشکلات عدیده کشور ما در حال حاضر همین روحیه محافظه‌کاری است و مشکل اساسی نیز اکنون مشکل مدیریت است.

سردار ابوحمزه خطاب به دولت یازدهم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه شکل‌گیری دولت دوازدهم هستیم؛ آقایان در سطح وزرا و در سطح استان‌ها برای کسب موفقیت در انتخاب مدیران یکی از ویژگی‌های اصلی خود را انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن بدانند.

وی با تأکید بر اینکه اگر دولت دوازدهم نیروهای مؤمن، متدین، کارآمد، ولایی و ارزشی را در جایگاه مسؤولیت در سطح استان‌ها و در سطح ملی نگذارد این دولت موفق نخواهد شد، افزود: دولت دوازدهم برای موفقیت باید معیارها و ملاک‌های امام (ره)، مقام معظم رهبری و اسلام را در انتصاب افراد از هر حزب، گروه و جناحی مد نظر داشته باشد.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان اظهار کرد: اگر می‌خواهند مشکل معیشت، اشتغال، ازدواج، تورم و گرانی حل شده و آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد لازمه آن وجود مدیرانی با ملاک‌ها و معیارهای انقلابی در هر سمتی است.

وی با انتقاد از زیر سؤال بردن سپاه و توهین به آن از سوی برخی افراد در سخنرانی‌ها ادامه داد: سپاه بازوی توانمند ولایت است که با انقلاب پرورش یافته و در کنار انقلاب از ولایت، اسلام و مردم دفاع می‌کند؛ این صحبت‌ها هیچ اثری بر مجموعه سپاه و بسیج نخواهد داشت.

سپاه 23 هزار میلیارد تومان پروژه برای دولت انجام داده است

ابوحمزه صحبت‌های مطرح شده از سوی این افراد در خصوص سپاه را خودزنی و دگرزنی دانست و بیان کرد: همین سپاه که برخی حضرات دارند آن را زیر سؤال می‌برند برای دولت یازدهم، 23 هزار میلیارد تومان پروژه انجام داده است.

وی با بیان اینکه اگر قصد سپاه کمک به مردم و دولت نبود، شانه زیر بار این همه مسؤولیت نمی‌برد، یادآور شد: این اقدام به دلیل تأکیدات رهبری است؛ برای ما اسلام، ولایت و مردم مهم است، بنابراین دولت برای موفق شدن خود برای چینش مدیران معیارها و ملاک‌ها را لحاظ کنند.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به وجود 22 قشر بسیج در استان همدان، تصریح کرد: در اقشار بسیج سطح استان باید چهار محور را مورد توجه قرار داد که این امر در بسیج فرهنگیان نکته‌ای مهم است.

وی به وظایف اساسی بسیج فرهنگیان اشاره کرد و گفت: تعامل و همکاری با آموزش و پرورش ناحیه یک و 2 و اداره کل به منظور ایجاد هم‌افزایی در راستای دستیابی به اهداف نظام وجود داشته باشد.

ابوحمزه انتقاد سازنده در تمام دستگاه‌ها و آموزش و پرورش را از وظایف اساسی بسیج فرهنگیان برشمرد و خاطرنشان کرد: در انتقاد سازنده باید نقاط ضعف و قوت بیان و راهکارهایی به منظور تقویت هرچه بیشتر نقاط قوت و رفع نقاط ضعف ارائه شود.

وی مطالبه‌گری را از دیگر از وظایف اساسی بسیج فرهنگیان دانست و یادآور شد: در اقشار مختلف بسیج باید افکار و اندیشه رهبر معظم انقلاب از تمام مسؤولان در تمام سطوح مطالبه‌گری شود و مسؤولان از صدر تا ذیل نیز پاسخگو باشند چراکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب مسؤولان نوکر مردم هستند.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان با تأکید بر اینکه مسؤول باید نسبت به مطالبه‌گری مردم پاسخگو باشد، اظهار کرد: هر کس در هر جایگاه مسؤولیتی باید پاسخگوی مطالبات مردم باشد.

مراقبت و نظارت عبور از خطوط قرمز نظام وظیفه اساسی بسیج فرهنگیان

وی مراقبت و نظارت برای جلوگیری از عبور از خطوط قرمز نظام را از وظایف اساسی بسیج فرهنگیان برشمرد و گفت: کسی بخواهد از خطوط قرمز نظام عبور کند سپاه و بسیج وارد خواهد شد؛ موضع گرفتن علیه تدابیر رهبر معظم انقلاب، ارزش‌ها و اسلام عبور از خطوط قرمز نظام است.

ابوحمزه با اشاره به عبور برخی افراد از خطوط قرمز نظام در استان طی هفته‌های اخیر، بیان کرد: اواخر برگزاری انتخابات یکی از اساتید دانشگاه استان اعلام کرد پیامبر گرامی اسلام سکولار و اسلام، لیبرال است که سپاه ورود کرد و حکم این فرد پنج سال تعلیق شد؛ یک استاد باید بداند چه می‌گوید و خطوط قرمز را نیز باید بداند.

وی به نمونه دیگر عبور از خطوط قرمز نظام ورود سپاه اشاره کرد و افزود: یکی از مسؤولان در آموزش و پرورش همدان نیز به رهبری توهین کرد که سپاه ورود کرد و اکنون پرونده در جریان است.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع)همدان با بیان اینکه سپاه و بسیج خادم مردم در کمک به مردم و مسؤولان هستند، تصریح کرد: چشم سپاه و بسیج بیدار است و هر کس در هر جایگاه و با هر برنامه و شعاری بخواهد از خطوط قرمز عبور کند سپاه ورود خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه اصل و اصول نظام تغییر نمی‌کند، ادامه داد: اسلامیت و جمهوریت نظام، برخورد با مفاسد اقتصادی،‌ برخورد با حقوق‌های نجومی،‌ مقابله با استکبار و صهیونیست، ‌دفاع از مظلوم و ... هر دولتی بیاید و برود تغییر نمی‌کند تنها روش‌ها فرق می‌کند.

ابوحمزه با بیان اینکه روش‌ها و تاکتیک‌ها مهم نیست، خاطرنشان کرد: اصول را کسی حق ندارد خدشه‌دار کند، طبق قانون اساسی سپاه وظیفه حفظ و حراست دستاوردهای انقلاب را به عهده دارد؛ 8 هزار شهید استان همدان، سردار همدانی و شهدای مدافع حرم استان سینه سپر کردند تا به اصول نظام خدشه وارد نشود.

وی با تأ‌کید بر اینکه آنهایی که دهن‌کجی می‌کنند سرشان به سنگ خواهد خورد، گفت: دغدغه و نکته مهم این است که هر کس در انجام تکلیف وظایف خود درست عمل کند.

منبع: فارس

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی فرجی، مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار «صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس و عملیات آغازین همانند فتح‌المبین از صنعت به خوبی استفاده نکردیم به نحوی که بیشتر از نیروی انسانی بهره می‌بردیم اظهار کرد: با گذشت زمان و در عملیات بعدی، مانند فاو از صنعتگران و دانشگاه بهره‌مند شدیم.

وی با اشاره به اینکه دغدغه فرماندهان دوران دفاع مقدس به‌واسطه صنعت و دانشگاه حل شد، افزود: صنعتگران و دانشگاهیان پل فاو را ایجاد کردند و جان رزمندگان برای عبور از اروند خروشان را نجات دادند.

مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با تأکید بر اینکه ارتباط با صنعت و دانشگاه سبب حل مسائل و مشکلات بسیاری می‌شود، عنوان کرد: در دفاع مقدس بهره‌گیری از صنعت و دانشگاه کم بود؛ اما امروز به همت دانشمندان و دانشگاهیان، در حوزه فنون مختلف ازجمله مباحث نظامی و دفاعی در دنیا سرآمد هستیم. بیشترین دغدغه امروز در سپاه دغدغه اشتغال است و جلسات حول محور این مهم می‌چرخد.

فرجی با اشاره به اینکه انسجام و همدلی بین صنعت و دانشگاه مدنظر است، گفت: اطمینان و اعتماد کردن به جوانان مهم و کارساز است. توجه به علم، فرآوری و نوآوری از الزامات امروز بوده و برقراری ارتباط نظام‌مند دانشگاه و صنعت پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان های انقلابی است
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • تبیین طرح «عفاف و حجاب» توسط فرمانده سپاه تالش
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان