Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ‌سمنان گفت: سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ارائه تسهیلات رونق تولید در استان ‌تخصیص یافت که این میزان اعتبار در سال ۹۶ دو برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بهروز اسودی بعد از ظهر امروز در شصت و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان اظهار داشت: سال گذشته بیش از 400 میلیارد تومان اعتبار برای ارائه تسهیلات رونق تولید در استان سمنان تخصیص یافت که این میزان اعتبار در سال 96 دو برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه‌اندازی مجدد سامانه بهین یاب در استان سمنان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی مجدد این سامانه تاکنون 163 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات رونق تولید ثبت‌نام کردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تأکید کرد: رفع موانع و مشکلات این واحدهای تولید و راه‌اندازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال استان سمنان از اولویت‌های دولت در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه امسال بالغ‌بر 900 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان سمنان تخصیص‌یافته است تصریح کرد: این تسهیلات با 100 درصد افزایش در استان سمنان مواجه بوده است.

اسودی خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات رونق تولید واحدهای تولیدی استان می‌توانند در حدود 6 هزار شغل جدید ایجاد کرده و ازلحاظ بهره‌وری و تکنولوژی ساماندهی می‌شوند.

وی اظهار امیدواری کرد با بسته‌های رونق تولید که از سوی دولت تدبیر و امید ارائه می‌شود و با برنامه‌ریزهای مدون و کار و تلاش زیاد بتوان در جهت شکوفایی صنایع استان و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و طبق منویات مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید و اشتغال قدم‌های مؤثری را برداریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از معرفی 21 واحد به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات رونق تولید خبر داد و گفت: رسیدگی به مشکلات این واحدها در این جلسه بررسی و مورد کارشناسی مسئولان مربوطه قرار گرفت و با تصویب اعضای کارگروه برای دریافت تسهیلات تأیید و به بانک‌های عامل معرفی شدند.

انتهای پیام/

R41366/P1377/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟