Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>سلامت - نشست خبری فیلمنامه‌خوانی «قصه پری دریایی» برای کمک به کودکان مبتلا به بیماری‌های نادر، در پردیس سینمایی قلهک برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «قصه پری دریایی» به كارگردانی الهام قره‌خانی و مهرتاش مهدوی و هنرمندی خانم بهنوش بختياری، سفیران بنیاد بیماری‌های نادر ایران و گروهی از دوبلور‌های حرفه‌ای در پردیس سینمایی قلهک اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی ظهوری‌راد، یکی از صداپیشه‌ها و دستیار کارگردان فیلمنامه‌خوانی «قصه پری دریایی» در این نشست خبری درباره شروع همکاری با بنیاد بیماری‌های نادر به «خبرآنلاین» گفت: فیلمنامه قصه پری دریایی از مدتها پیش آماده بود و ما به دنبال شرایطی برای تولید آن بودیم. در همه جای دنیا مراکزی مانند بنیاد بیماری‌های نادر که وابسته به مرکز جهانی بنیاد بیماری‌های نادر است فعالیت‌های فرهنگی هنری بسیاری برای آشنایی عموم با بیماری‌های نادر و این بنیاد انجام می‌دهند.

او افزود: کارگردانان این فیلمنامه‌خوانی جلسه‌ای با ریاست این بنیاد داشتند که او از ایده این فیلمنامه‌خوانی بسیار استقبال کرد و تصمیم گرفت که ازاین کار حمایت کنند.

ظهوری‌راد با بیان اینکه عوامل اجرایی این فیلمنامه‌خوانی بابت آن دستمزدی نمی‌گیرند، گفت: حتی بهنوش بختیاری که ستاره این کار است رایگان در این فیلمنامه‌خوانی حضور خواهد داشت.

او درباره این حمایت‌های صورت گرفته توسط بنیاد بیماری‌های نادر برای اجرای این برنامه گفت: بنیاد در زمینه فنی و پشتوانه ‌های لازم برای اجرای این کار به ما کمک می‌کند و تمامی عوایدی که گیشه دار در اختیار بنیاد و کودکان مبتلا به بیماری‌های نادر قرار می‌گیرد.
ظهوری‌راد درباره موضوع این فیلمنامه گفت: قصه پری دریایی یک قصه فانتزی است که به ظاهر برای کودکان نوشته شده ولی در باطن مفاهیم عمیق فلسفی بسیاری در آن گنجانده شده است. این فیلمنامه قصه یک هنرمند است که برای فرار از شهر به گوشه‌ای از یک روستا پناه می‌برد تا به آرامش برسد و داستان پس از آن اوج می‌گیرد و دنباله پیدا می‌کند.

دستیار کارگردان فیلمنامه‌خوانی قصه پری دریایی درباره رابطه این داستان این فیلمنامه با بیماران نادر گفت: درست است که فیلمنامه زبانی ساده دارد و شاید ساده فهم باشد ولی معانی فلسفی درباره زندگی و هنرمندان در آن گنجانده شده است‌. ضمن اینکه هنرمندی که به دلیل روحیه‌اش طرد شده است می‌تواند نماد یک بیمار خاص باشد. بیماری که دیگران از بیماری او چیزی نمی‌دانند و به همین خاطر نمی‌توانند او را درک کنند‌.

او مخاطبان این فیلمنامه خوانی را افراد ۷ تا ۷۷ ساله دانست و گفت: برآورد از حضور افراد و استقبال از این اجرا بستگی به خبررسانی آن دارد. تبلیغات در فضای مجازی برای آن آغاز شده و خیریه بودن کار باعث شده که استقبال خوبی از آن صورت گیرد.

ظهوری‌راد با بیان اینکه این فیلمنامه‌خوانی بیش از جمع‌آوری پول به آشنا کردن مردم با مشکلات بیماران خاص توجه دارد، گفت: امیدواریم که افرادی که اجرا را می‌ببیند نه تنها درباره بیماران و بیماری‌های خاص بلکه درباره زندگی تلنگری به ذهنشان بخورد.

به گفته محمد پور قربانی، مجری طرح، این فیلمنامه خوانی به صورت تک نانس در روز یکشنبه یک مرداد از ساعت ۱۷ تا ۲۰ اجرا می‌شود.
او در این نشست خبری درباره تک سانس بودن این اجرا گفت: این اجرا از آن جهت که قرار است آن را به مراکز برخی استان‌ها ببریم به صورت تک سانس اجرا می‌شود.

پورقربانی همچنین از تصمیم این گروه برای تبدیل فیلمنامه قصه پری دریایی به سریال و فیلم سینمایی خبر داد و گفت: هر کسی که پای این فیلمنامه خوانی بنشیند می‌تواند بخشی از زندگی خود را در آن ببیند. شاید نگاه سنگنین افراد به هنرمندی که نقش اصلی این فیلمنامه است را بتوان به یک بیمار خاص تعمیم داد.

لازم به ذکر است، بهای هر بلیت این فیلمنامه خوانی ۵۰ هزار تومان است و تمامی عواید فروش آن به بنیاد و بیماران نادر تقدیم می‌شود.

۴۲۲۳۵

کلید واژه‌ها : بیماری‌های خاص - بهنوش بختیاری - فیلمنامه -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند