Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشاور وزير کشور درباره چيزي به نام احتمال بروز نااميدي سياسي هشدار داد!

سرويس سياست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشي روزانه در لابه‌لاي اخبار و مطالب رسانه‌هاي کشور است. ما درباره اين خوانش البته تحليل‌ها و پيشينه‌هايي را نيز در اختيار مخاطبان محترم مي‌گذاريم. 7:30 هر روز با بسته ويژه خبري-تحليلي مشرق همراه باشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



***

هشدار مشاور وزير کشور درباره احتمال بروز نااميدي سياسي!

عباس قائدرحمت، مشاور وزير کشور در بخشي از گفت‌وگوي خود با خبرگزاري دولتي ايرنا اظهار کرده است: چنانچه در دولت دوازدهم اقوام، مذاهب، بانوان، جوانان، مناطق محروم و ساير اقشار بدرستي مورد توجه قرار نگيرند و از نيروهاي متعهد واجد شرايط معرفي شده از جريان سياسي غالب استفاده حداکثري نشود، بيم آن مي رود که موجبات ياس و نااميدي در عرصه هاي سياسي و اجتماعي فراهم گردد.
او همچنين مي‌گويد: متاسفانه اين روزها در برخي رسانه‌ ها شاهديم تعدادي از شخصيت هاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي کشور در اظهار نظرهاي خود حتي براي پست ها، مناصب و جايگاه کليدي و حساس دولت اعم از معاون اول و برخي وزارتخانه‌هاي حساس از مهره‌هاي جريان رقيب دولت تدبير و اميد و مخالفان مشي اعتدال و اصلاح نيرو پيشنهاد مي کنند که اين اقدام با اخلاق دموکراسي اسلامي منافات دارد، زيرا توصيه ها قطعا با احترام به اکثريت آرا و آزادي عمل رئيس جمهور منتخب در معرفي کابينه همخواني نداشته و با روح دموکراسي سازگار نيست.[1]

*هشدار قائدرحمت درباره يأس سياسي و اجتماعي مردم يک تحليل غلط است که چند سال قبل توسط احمد نقيب‌زاده، از استادان اصلاح‌طلب نيز بيان شده بود و يک مسئله تکراري است.
نقيب‌زاده گفته بود: «اگر مردم احساس کنند که تکيه امروزشان به روحاني، دولت‌اش، رهبران اصلاحات و برخي از اصلاح‌طلبان بي‌فايده بوده است راه راديکاليسم را در پيش مي‌گيرند...بي‌پرده بگويم اگر شکست بخوريم و مردم از اصلاحات و آنچه برآمده از اصلاحات است نااميد و سرخورده شوند راه انقلاب را در پيش خواهند گرفت. گناه اين سرخوردگي بر دوش اصلاح‌طلبان و دولت برآمده از آنان است.»[2]
صدالبته آقاي روحاني و اعوانش در مسئله انتخابات پيروز بوده‌اند اما در ساير زمينه‌ها و من‌جمله مسئله اقتصادي کارنامه درخشاني نداشته‌اند و يا مثلاً در مسئله برجام نيز عملاً شاهد شکست برجام هستيم. اما مردم انقلاب نکرده‌اند و دچار يأس هم نشده‌اند... و زندگي روزمره در کمال امنيت در ايران برقرار هست و خواهد بود.
بخش دوم صحبت‌هاي قائدرحمت درباره تعيين تکليف براي کابينه هم صرفاً مخاطباني در ميان اصلاح‌طلبان دارد زيرا اين روزها تنها کساني که مشغول تعيين تکليف براي کابينه دوم رئيس‌جمهور روحاني هستند چهره‌هاي جريان چپ به‌شمار مي‌روند و اصولگرايان در اين زمينه سخني که به معناي تعيين تکليف باشد، نگفته‌اند.
محمدعلي ابطحي، معاون رئيس دولت اصلاحات اخيراً اينطور گفته است که اظهار نظرهاي اصلاح‌طلبان به معني سهم‌خواهي نيست بلکه معناي مشاوره به آقاي روحاني را دارد!

***

ما که خدا نيستيم، برجام نمره قبولي گرفت!
«نفرين صالحي» کاش ترامپ برجام را پاره کند...

علي‌اکبر صالحي، رئيس سازمان انرژي اتمي به تازگي در بخشي از اظهارات خود در همايش استادان و دانشجويان ايراني خارج از کشور درباره برجام گفته است: در مجموع عملکرد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از 100 امتياز، حداقل 70 است؛ بنابراين برجام نمره قبولي گرفته است... در زمينه 30 درصدي که اختلال در عملکرد برجام ايجاد مي کنند نيز بايد با آمريکا مذاکره کرد، فشار آورد.
به گزارش ايرنا، او افزود: من و بقيه اعضاي تيم مذاکره کننده با دستورالعملي براي برجام به آن مذاکرات رفتيم و نظام براي ما کف تعيين مي‌کرد. اينها را تاريخ خواهد نوشت و زماني همه اين مباحث روشن مي‌شوند.
صالحي در ادامه صحبت‌هاي خود مي‌گويد: آن زمان چقدر اين در و آن در مي زديم که چند دلار پول فروش نفت را به داخل کشور بياوريم. امروز پول به سهولت وارد کشور مي شود و نفتکشها و کشتيراني ما آزاد شده و بانکهاي بزرگ آرام آرام وارد صحنه مي شوند. اينها نتيجه تلاشها در سرانجام برجام است...هر چند در اين ميان معتقدم، مي توانستيم بهتر از اين هم عمل کنيم و بارها هم گفته ام هر بار وارد مذاکره شويم بهتر عمل خواهيم کرد. ما که خدا نيستيم به کمال رسيده باشيم!

صالحي گفت: امروز ما نمي فهميم چه مي گوييم، نقد هم مي کنيم و نمي‌فهميم چه نقد مي کنيم اما تاريخ نشان خواهد. اميدوارم ترامپ برجام را پاره کند. آن زمان خواهيد فهميد...[3]

*تناقضات صحبتهاي آقاي صالحي که چند هفته قبل گفته بود: «هنوز هم مي‌توان برجام را از شکست نجات داد»[4] حکايت از حقايق بسياري دارد...
او همچنين در حالي از نمره قبولي برجام و همکاري بانک‌هاي بزرگ با دولت ايران حرف مي‌زند که سال گذشته طي اظهاراتي گفته بود:
«من در مصاحبه با يک خبرگزاري عربي گفتم "برخي بانک‌هاي بزرگ هنوز به طور کامل با ما همکاري نمي‌کنند"، در صورتيکه بايد مي‌گفتم "کل بانک‌هاي بزرگ هنوز هيچ همکاري با ما نکرده‌اند". اين موضوع الآن مشهود است و همه به اين موضوع اعتراف دارند؛ تا بانک‌هاي بزرگ نيايند کارهاي بزرگ انجام نمي‌گيرد.»[5]
البته شايد کساني بگويند اين صحبت‌هاي آقاي صالحي متعلق به ماه‌ها قبل است! اما اين استدلال صحيحي نيست زيرا بانک‌هاي بزرگ هنوز هم با ايران همکاري نمي‌کنند، در برخي موارد حتي يک ال‌سي هم باز نشده و از طرفي گفته آقاي صالحي مبني بر اينکه هنوز هم مي‌توان برجام را از شکست نجات داد، همين چند روز قبل اظهار شده است.
صالحي کسي است که زمان ديگري اظهار کرده بود: دنياي پسابرجام دنياي ديگريست! اظهار نظري که البته در پسابرجام و سال‌هاي پس از آن مشخص شد تا چه اندازه درست يا غلط بوده است.
جداي از اين مقولات، چهره‌هاي تيم مذاکره‌کننده هسته‌اي علي‌الدوام در حالي بر رعايت شرايط نظام اسلامي در مذاکرات تأکيد مي‌کنند که گويا نه بيانات مقام معظم رهبري در حرم مطهر رضوي مبني بر شکسته شدن برخي خطوط قرمز کشور در مذاکرات را شنيده‌اند و نه صحبت‌هاي عراقچي مبني بر اينکه خطوط قرمز رهبر معظم انقلاب در مواردي رعايت نشده است را![6]
در بحث نفرين آقاي صالحي نيز بايد گفت ايشان روغن سوخته را نذر امامزاده کرده‌اند زيرا برجام بر اساس تحليل‌هاي موجود و حتي بر اساس اظهارات نزديکان به تيم مذاکره‌کننده هسته‌اي نيز در معرض شکست رسمي قرار دارد و البته بديهيست که در هنگام شکست آن نيز هرگز اتفاقي بدتر از آنچه در روزهاي پسابرجام بر ملت ايران گذشت، نخواهد افتاد و از نفرين عجيب رئيس سازمان انرژي اتمي، حقيقت خاصي متولد نمي‌شود.

***


عرب‌سرخي:شهردار سياسي نمي‌خواهيم؛حاجي: مي‌خواهيم!

فيض‌ا... عرب‌سرخي از فعالان اصلاح‌طلب به تازگي درباره نظر خود پيرامون شهردار آينده تهران به روزنامه اعتماد گفته است:
«پرداختن به مسائل و مشکلات شهر تهران با هيچ چيز ديگري نبايد جابه جا شود. مسائل سياسي ضمن اينکه اهميت دارد اما به نظر من مشکلات شهر تهران متوجه تمام بخش‌هاي خدمات شهري است و شايد بحث هاي سياسي در آن نقش کمرنگ تري داشته باشد.»
او در بخش ديگري از صحبت‌هايش در همين باره مي‌گويد: شهردار بيش از اينکه يک چهره سياسي باشد بايد يک مدير توانمند، اجرايي و شناخته شده باشد و سوابقي هم در اين زمينه داشته باشد. البته مساله سياسي بودن در ذات قضيه وجود دارد. نمي توان مديري داشت که از نظر سياسي دور از همه مسائل باشد. چنين مديري حتما وجه سياسي اش کمرنگ نخواهد بود اما بايد کار شهرداري آغشته به مسائل سياسي نشود که تعقيب مسائل سياسي ما را از مسائل اصلي و گرفتاري هاي مهم شهر باز دارد.[7]

*قبل از اين اظهارات، «مرتضي حاجي»، ديگر فعال اصلاح‌طلب صحبت‌هاي متناقضي در نشريه اصلاح‌طلب صدا مطرح کرده بود.
حاجي ضمن پررنگ‌تر دانستن وجه سياسي شهردار آينده تهران و حتي تقليل دادن مسئله استعدادهاي اجرايي شهردار جديد، تأکيد کرده بود:
«شهردار که خود نبايد کار کند. شهردار از نظر من حتما بايد يک چهره ملي باشد و در بين مردم شهر مقبوليت داشته باشد، يعني زماني که مردم مي‌شنوند کسي شهردار شده بايد از اين انتخاب خوشحال شوند. بايد در ذهن مردم به حسن شهرت شناخته شده باشد. بنابراين به نظر من نيازي نيست که يک فرد صددرصد فني باشد. اگرچه بايد با مسائل عمراني در سطح قابل قبولي آشنايي داشته باشد اما با مسائل فرهنگي، اجتماعي، سياسي و... بايد حتما آشنايي داشته باشد چراکه اهميت اين قسمت، از مسائل عمراني قطعا کمتر که نيست، بيشتر هم هست»![8]
به نظر مي‌رسد اين مسئله به يک مجادله بزرگ در اردوگاه جريان چپ براي معرفي شهردار تهران تبديل شده است...
سياسي يا اجرايي بودن، چيزيست که تقريباً بصورت مساوي در ميان اصلاح‌طلبان هواداران بزرگي دارد.
با اينهمه اما به نظر مي‌رسد طيف کارگزاراني‌ها و تيم غلامحسين کرباسچي، از طرفداران فاز اجرايي بودن شهردار هستند و در مقابل ستاد جريان سياسي خاص و چهره‌هاي هزينه داده اين جريان! نيز بر سنگين بودن کفّه سياسي شهردار جديد تأکيد دارند.
مشخص نيست دست آخر کداميک از اين دو طيف نظر خود را به کرسي مي‌نشاند اما برخي معتقدند که قرار است يک چهره بينابيني (مثل حسين مرعشي) که هم سابقه اجرا داشته باشد و هم سابقه سياست؛ به عرصه بيايد و غائله را تمام کند.
با اين حال تحليلگران بيان مي‌کنند که بر اساس برنامه‌هاي ستاد اصلاحات براي آينده و بويژه براي دو انتخابات پيش رو، وجهه سياسي شهردار تهران براي اصلاح‌طلبان نافع‌تر خواهد بود.
دو وجه اشاره شده سياست و اجرا البته مردوديني مثل مهندس محسن هاشمي، نفر اول فهرست شوراي شهر تهران را نيز دارد که اگرچه از روز اول بعنوان شهردار بالقوه اصلاح‌طلبان قلمداد مي‌شد اما به دلايلي که گفته مي‌شود يکي از آنها عدم ارائه تعهد کتبي به اصلاح‌طلبان است، بصورت بالمرّه از فهرست نامزدهاي تصدي شهرداري تهران کنار گذاشته و حذف شد.

***


1_ http://www.irna.ir/fa/News/82599823/
2_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940301000755
3_ http://www.irna.ir/fa/News/82599890/
4_ mshrgh.ir/741095
5_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950912000560
6_ http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13950428001339
7_ http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3593254
8_ mshrgh.ir/749880

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۴۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت توماج صالحی چه می‌شود؟ 

زی‌سان: خبر صدور حکم اعدام برای توماج صالحی طی دو روز گذشته در سطحی بی‎سابقه بازتاب داشته و با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شده است. موج گسترده واکنش‌ها به صدور حکم اعدام برای توماج صالحی در دادگاه بدوی بیش از هر زمان دیگری نام این خواننده زیرزمینی را که در جریان ناآرامی‌های سال گذشته بازداشت شد را بر سر زبان‌ها انداخته است.

به گزارش «زی سان»، در چهارشنبه (۵ اردیبهشت) امیر رئیسیان، وکیل توکاج صالحی در گفتگو با «شبکه شرق» با اشاره به صدور حکم توماج صالحی، خواننده بازداشتی در ایران از سوی دادگاه انقلاب اصفهان اظهار کرد: «شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان، در اقدامی که در نوع خود بی سابقه است، حکم دیوان عالی کشور درباره پرونده سال ۱۴۰۱ توماج صالحی را اجرایی نکرد و با «ارشادی» خواندن این حکم و تاکید بر استقلال دادگاه بدوی، توماج صالحی را به اتهام افساد فی الارض، به اشد مجازات یعنی اعدام محکوم کرد.»

البته وکیل این خواننده جنجالی با بیان اینکه «حتما به حکم صادره برای توماج صالحی اعتراض خواهیم کرد»، گفت: «واقعیت آن است که حکم دادگاه بدوی دارای تعارضات حقوقی عیان است. تناقض با حکم دیوان عالی هم مهم‌ترین و در عین حال عجیب‌ترین بخش این حکم محسوب می‌شود. 

همچنین، رئیسیان درباره اخبار منتشر شده مبنی بر «عفو توماج صالحی» و «اعمال تخفیف در حکم او»، گفت: «همه این اخبار کذب است. حکم شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان، برای توماج صالحی، اعدام است.» اظهارات وکیل توماج در سطحی گسترده توجهات را به سوی خود جلب کرد. علاوه بر نشان دادن واکنش از سوی شخصیت‌های سیاسی و حقوق‌دان‌ها، هویت و کیستی این خواننده نیز به محل پرسش تبدیل شد. 

توماج صالحی کیست و اتهامات او چه بود؟

توماج صالحی یکی از خوانندگان زیرزمینی ایران است که در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ خبر صدور حکم اعدام برای او با حواشی فراوانی در فضای مجازی رو به رو شد. به گزارش «تابناک»، توماج صالحی خواننده رپ و اعتراضی در ایران است. ترانه‌های رپ او بیشتر ابعاد سیاسی و اعتراضی دارد و بعضاً در متن ترانه هایش توهین‌هایی را علیه مسئولان ارشد نظام مطرح می‌کند.

«ترکمنچای»، «سوراخ موش»، «نرمال» و «بازمانده» از جمله ترانه‌های اعتراضی منتشر شده از صالحی هستند که مورد توجه رسانه‌های معاند قرار گرفته اند.

صالحی در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ به دلیل ترانه هایش بازداشت شد. او همچنین در ۸ آبان ۱۴۰۱ به دلیل انتشار فیلم‌های اعتراضی و تحریک جوانان به حضور در اعتراضات باردیگر بازداشت شد.

در همین رابطه خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، به‌نقل از سید محمد موسویان دادستان اصفهان، خبر بازداشت توماج صالحی را تأیید کرد و مدعی شد که او «در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوب‌های اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهین‌شهر نقش کلیدی داشته است».

قوه قضائیه احتمال تخفیف در حکم اعدام وجود دارد

بعد از اعلام خبر صدور حکم اعدام برای توماج صالحی، برای افکار عمومی مساله مهم این است که آیا این حکم قطعی و اجرا خواهد شد؟ در این زمینه باید توجه داشت که مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: این حکم بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. براساس حکم صادره از سوی دادگاه، به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری متهم، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته به همین جهت در صورت فرجام خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

همین مرکز اعلام کرد: گفتنی است در صورت موافقت کمیسیون عفو و بخشودگی با تخفیف مجازات و طی همه فرایند قانونی، حکم توماج صالحی با یک درجه تخفیف به حبس طول المدت تبدیل و مجازات‌های تکمیلی در مورد متهم اجرا خواهد شد. قابل ذکر است سایر اتهامات این متهم نیز در حال رسیدگی قضایی است.

همه می‌دانند توماج اعدام نمی‌شود حتی قاضی‌ای که حکم را داده! / داستان آغاجری یادتان هست؟

در سطحی دیگر، برخی از چهره‌های سیاسی بر این باور هستند که به هیچ عنوان حکم اعدام برای توماج صالحی اجرایی نخواهد شد. 

عبدالله گنجی فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به این خبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: توماج صالحی حتما اعدام نمی‌شود، اما ظاهرا جمهوری اسلامی باید هزینه اعدام را پرداخت کند. حکم اعدام هاشم آغاجری یادتان هست؟ او هنوز استاد دانشگاه تربیت مدرس است. اما خرداد ۱۳۸۲ بیش از صد مجروح در زد و خورد‌های درون دانشگاهی داشتیم.

سیدعبدالجواد موسوی نیز در خبرآنلاین به موضوع حکم اعدام توماج صالحی پرداخت: اینکه توماج اعدام نمی‌شود را هر آدم نیمه‌عاقلی می‌داند. توماج اعدام نمی‌شود چنانکه هاشم آغاجری اعدام نشد. در ماجرای آغاجری هم، همه می‌دانستند خبری از اعدام در کار نیست. حتی آن کسی که حکم را صادر کرده بود. با این حال خبر آن حکم فقط و فقط حیثیت ایران را در جهان خدشه دار ساخت و اعصاب و روان جمع کثیری از جامعه را تا مدت‌ها بهم ریخت. حالا چرا آن حکم صادر شده بود؟

برای اینکه یک جناح سیاسی قصد کرده بود حال یک جناح سیاسی دیگر را بگیرد. چرا که آن یکی جناح سیاسی فکر می‌کرد این یکی جناح سیاسی زیادی یابو برش داشته و یکی باید حالی اش کند که حد و مرزش کجاست. احتمالا الان هم یک کسی فکر کرده حالا که قرار است طرح نور به صورت جدی اجرا شود باید از مخالفان زهر چشم گرفت. شاید هم عمدی است و ماجرا خیلی جدی‌تر از این حرف ها. یعنی یک نفر یا یک جریان تصمیم گرفته در هیئت یک انقلابی تمام عیار و به نام دفاع از اسلام و انقلاب بار دیگر مقدمات آشوب و بلوا را در این سرزمین به راه بیندازد.

هرچه هست نتیجه اش همان چیزی می‌شود که قبلا شد. در ماجرای آغاجری تندرو‌ها پایکوبی‌ها کردند که آفرین به اقتدار نیرو‌های انقلابی. از آن طرف هم اصلاح‌طلب‌ها این فرصت را مغتنم شمرده و تا توانستند به بهانه نقد خشونت و ریشه یابی تکفیر و ارتداد، دخل طرف مقابل را آوردند. آغاجری به زندگی طبیعی اش برگشت، اما در قامت یک قهرمان. کسی هم به روی خودش نیاورد که جدی جدی اگر طرف حکمش اعدام بوده پس چرا به این راحتی از خیر جرمش گذشتید؟

اصلا آغاجری جرمی هم مرتکب شده بود؟ این وسط تنها چیزی که مهم نبود آبرو و حیثیت کشور بود. کشوری که قرار بود با انقلابش راهی جدید در دنیای متجدد و متحجر بگشاید و طرحی نو درافکند با یک رای ناصواب تبدیل شده بود به یک کشوری که سخن گفتن و پرسش از عقاید رسمی و حکومتی در آن ممنوع بود و تفتیش عقاید در آن امری رایج. کشوری که به جای پاسخگویی به پرسش و یا شبهه افکنی یک استاد دانشگاه بلافاصله حکم به اعدام او می‌دهد. این داستان غمبار یک بار دیگر دارد تکرار می‌شود. چه می‌توان گفت جز: بیچاره ایران. بیچاره مردم. بیچاره مردم ایران.

واکنش حقوق‌دان‌ها به حکم اعدام توماج صالحی

برخی از حقوق‌دانان نیز در دو روز گذشته به صدور حکم اعدام برای توماج صالح در دادگاه بدوی واکنش نشان داده‌اند. 

محسن برهانی حقوقدان و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در مورد حکم اعدام توماج صالحی در شبکه اجتماعی ایکس/ توئیتر نوشت: «به نظر من قطعاً حکم اعدام #توماج_صالحی در دیوان عالی کشور نقض خواهد شد. اما ضروری است دستگاه قضا چاره‌ای بیندیشد در خصوص برخی شعب مجازات‌گرا که اینگونه سخاوتمندانه احکام سنگین صادر و برای مردم و کشور و سیستم قضایی هزینه تولید می‌کنند. خوانندگی و افساد فی الارض؟!»

کامبیز نوروزی حقوق‌دان نیز در گفتگو با خبرآنلاین می‌گوید: من تصورم این است واحتمال می‌دهم که حکم توماج در دیوان نقض می‌شود. اینطور که یکی از وکلای توماج صالحی گفت حتی فرصت ایشان در دادگاه خیلی کم بوده که بخواهد از خودش دفاع کند.

نوروزی گفت: اینکه اتهامات توماج صالحی چطور منجر به فساد فی‌الارض و صدور حکم اعدام شده را باید دادگاه رسیدگی کننده پاسخ دهد. وقتی سیاست درامر قضا مداخله داشته باشد تبعیض هم نتیجه آن خواهد بود. او ادامه داد: امیدوارم امیرحسین مقصودلو (تتلو) هم با مجازات سنگین روبرو نشود. ولی مسئله این است که درفرایند‌های قضایی چندگانگی دیده شده مثلا درحوزه مطبوعات بعضی از روزنامه‌نگار‌ها با ساده‌ترین مطالب بازداشت و محکوم شدند.

tags # توماج صالحی سایر اخبار اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ شهاب سنگی که دایناسورها را منقرض کرد به کجای زمین خورد و آن روز چه اتفاقی رخ داد؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد پس از وقوع سیل؛ اوضاع خراب است!
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد از مردم؛ اوضاع خراب است!
  • سرنوشت توماج صالحی چه می‌شود؟ 
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟ نمی‌شود؟
  • اجرای عملیات ساماندهی ضلع شمالی اتوبان پاسداران تبریز
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟