Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:48:15 GMT

فعالیت شش مرکز درمانی -اقامتی ترک اعتیاد درقم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۵۴۸۹۳

فعالیت شش مرکز درمانی -اقامتی ترک اعتیاد درقم

محمدرضا اسحاقیه روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: دراین راستا 18 مرکز درمانی سرپایی اعتیاد نیز زیر نظر سازمان بهزیستی قم فعالیت می کند.
وی از صدور مجوز راه اندازی 2 مرکز درمانی اقامتی میان مدت ترک اعتیاد نیز دراین استان خبر داد و گفت: بزودی ساختمان این مراکز برای ترک معتادان تجهیز می شود.
وی در ادامه گفت: همه مردم باید نسبت به مساله اعتیاد، پیشگیری و درمان آن حساس باشند تا آسیب های اجتماعی در جامعه مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسحاقیه با بیان این که آموزش های پیشگیری از اعتیاد باید از مهدهای کودک آغاز شود، اظهار داشت: بسیاری از مردم به خصوص نوجوانان و جوانان نسبت به عوارض و آسیب های اعتیاد آگاهی های لازم را ندارند و این امر باعث می شود تا به راحتی با کشیدن سیگار درمرحله اولیه و بعد استفاده از مواد مخدر معتاد شوند.
وی با اشاره به این که آموزش های پیشگیری از اعتیاد دارای سه سطح است گفت: پیشگیری از اعتیاد در سطح اول اجتماع محور است به گونه ای که از سوی سازمان بهزیستی و نهادهای متولی آموزش ها با ارائه خدماتی از جمله توزیع بروشور، کتابچه و سی دی ها در مناطق آسیب پذیر به عموم مردم صورت می گیرد.
اسحاقیه اضافه کرد: در این مرحله کارشناسان در مدارس، مجتمع های آموزشی و فرهنگی، محله ها، مساجد و سایر مکانی که محل حضور مردم به ویژه جوانان و نوجوانان است اعزام می شوند و از نزدیک موارد پیشگیری، عوارض و آسیب ها را بیان می کنند.
وی سطح دوم آموزش های پیشگیری از اعتیاد را ویژه معتادان دانست و گفت: در این مرحله مراکز درمانی سرپایی و میان مدت را به معتادان معرفی کرده تا بتوانند ضمن دریافت خدمات، به زندگی بهبود یافته فکر کنند.
کارشناس مسئول دفتر اعتیاد بهزیستی قم ابراز داشت: درسطح سوم آموزش ها و خدمات به معتادان دارای بیماری های اچ آی وی و عفونی داده می شود تا از سرایت بیماری ها به سایر معتادان و مردم جلوگیری گردد.
وی با تاکید بر این که 2 مرکز کاهش آسیب ها در استان قم فعال است گفت: این مراکز در خیابان طالقانی (آذر ) و نیروگاه دایر است تا معتادانی را که از لحاظ جسمی و روحی آمادگی ترک ندارند
، از خدمات این مرکز استفاده نمایند.
اسحاقیه، خاطرنشان کرد: استفاده ازسرنگ های مشترک برای تزریق اعتیاد باعث انتقال بیماری های عفونی و اچ آی وی به سایر معتادان می شود که باید با آگاهی بخشی به معتادان کنترل شود.
وی تقویت روحیه مذهبی در مردم را از مهم ترین علت های کاهش گرایش به اعتیاد دانست و گفت: مسائل و مبانی مذهبی از جمله عوامل محافظت کننده در مقابل اعتیاد است چرا که هر قدر آرامش و توجه به مسائل تربیتی و آموزشی در خانواده حاکم باشد از گرایش فرد به آسیب های اجتماعی و اعتیاد جلوگیری می کند.
8138/ 6133/ خبرنگار: فرزانه پیری ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد