Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار مرکزی فلاورجان گفت: با کمی هزینه و تبلیغ در زمینه میراث فرهنگی و گردشگری می توانیم زمینه ساز اشتغال بسیار زیادی در شهرستان فلاورجان باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پلنا؛ بخشدار بخش مرکزی شهرستان فلاورجان در گفتگویی در خصوص وضعیت میراث فرهنگی و گردشگری این بخش اظهار کرد: در چهار سال گذشته طبق توافقاتی که با اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان فلاورجان داشتیم توانسته ایم اقدامات بسیار موثری را در این زمینه انجام دهیم به طوری که در مرحله اول به شناسایی مکان های مستعد موجود در شهرستان و بویژه بخش مرکزی پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدجعفر موسوی درآمدی ادامه داد: پس آنکه شناسایی اماکن مشهود در روی زمین و موجود تمام شد، چند پروژه را با همراهی کارشناسان اداره میراث فرهنگی و گردشگری در سه بخش برای ثبت ملی شدن معرفی شد و همچنین با اعتباراتی که به بحث بازسازی اختصاص یافت برخی آثار تاریخی که عمده آنها پل ها و برج های کبوتر خانه بودند بازسازی شد که نمونه آن در روستای بوستان است.

وی افزود: یکی از مهم ترین آثار تاریخی بخش مرکزی که در چند ماه گذشته توانسته توریست های زیادی را به خود جذب کند و برای روستای هویه نیز درآمد مستقیم داشته است هفت برج بزرگ و زیبای این روستا است که از لحاظ تعدد برج در یک مکان در هیچ کجا نمونه مانند این را نداریم البته باید گفت که این هفت برج جدا هستند و به نام هفت براران نیز بین مردم معروف اند و با شکل چهل برج روستای کلیسان که چند برج تو درتو و به هم چسبیده است تفاوت دارد.

بخشدار بخش مرکزی در زمینه حضور گردشگران و درآمد حاصل از حضور آنها خاطر نشان کرد: حضور هر گردشگر یعنی ایجاد اشتغال حداقل برای دو نفر و در چند ماه گذشته بیش از ۲۰۰ گردشگر از برج های روستای هویه دیدن کردند و چیزی حدود دو هزار یورو برای این روستا درآمد مستقیم حاصل شد که این نشان می دهد در این زمینه اگر کمی شهرستان فلاورجان بهتر معرفی شود می توان درآمد بسیار خوبی بدست آورد و با رونق گردشگری می توانیم درصد بیکاری شهرستان که به دلیل خشکسالی های اخیر و تعطیلی کارخانه ها رخ داده است را کاهش داد.

وی به یکی دیگر از آثار تاریخی موجود در بخش مرکزی فلاورجان اشاره کرد و گفت: یکی از نمونه ها و شاهکارهای معماری کشور خانه موید زفره است که برای علاقمندان بسیار ناشناخته مانده است؛ قسمتی از این خانه در دوران صفویه ساخته شده است و قسمت دیگر آن در دوران قاجار و هر دو قسمت از لحاظ معماری و مصالح به کار برده شده منحصر به فرد هستند.

موسوی در تکمیل این صحبت خود اضافه کرد: خانه موید زفره محلی بوده که حاکم وقت اصفهان یعنی ظل السلطان به صورت مداوم به آن رفت و آمد داشته است و با همکاری بخشداری، دهیاری روستای زفره و اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان اکثر قسمت های آن بازسازی شده است و می تواند جهت حضور گردشگران داخلی و خارجی یک مکان جذاب باشد.

وی همچنین تاکید کرد: شهرستان فلاورجان با چیزی حدود ۴۰۰ اثر تاریخی زیبا که برخی از آنها در کشور و حتی دنیا منحصر به فرد هستند با توجه به نزدیکی که با مرکز استان اصفهان دارد می تواند نقطه هدف بسیار مناسبی برای گردشگری باشد اما باید در این زمینه زیرساخت هایی آماده شود که یکی از آنها سوئیت ها و یا هتل هایی برای حضور گردشگران است.

وی ادامه داد: در چهارسال گذشته یکی از برنامه های ما در روستاها ایجاد سوئیت هایی برای اقامت های یکی دو روزه است و به همین جهت با همکاری شرکت تعاونی دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها توانستیم دهیاری های بخش مرکزی را به صورت دو طبقه بسازیم که یک طبقه آن در واقع یک سوئیت کوچ برای برنامه های خاص است حتی می توان در زمینه گردشگری نیز با تجهیز آن ها استفاده کرد.
انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران از اهدای هزار و ۲۶۴ سری جهیزیه به نوعروسان خراسان جنوبی خبر داد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: این سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، لباسشوئی و جاروبرقی بوده و ارزش ریالی هر سری جهیزیه با قیمت کارخانه بیش از ۳۲۰ میلیون ریال است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌امداد استان با بیان اینکه ازدواج به عنوان محبوب‌ترین بنا و اقدام در دین اسلام است و به دنبال خود نوعی مصونیت از گناه و آلودگی روح را به همراه خواهد داشت افزود: کمک هزینه ازدواج به شکل نقدی به نوعروسان مساعدت می‌شود.

حسینی ادامه داد: در کمک هزینه ازدواج که به شکل کالا اهدا می‌شود سعی شده کالاهای اساسی سبد جهیزیه تهیه شود که به علت خرید بدون واسطه از مراکز تولید، این کالاها با قیمت مناسب تهیه و اهدا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اهداف این نهاد را در زمینه ترویج ازدواج و گسترش فرهنگ اصیل اسلامی در بر پایه ازدواج‌های آسان، کم هزینه و پایدار و تسهیل و ترویج ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار دانست، تصریح کرد: ارزش ریالی کل جهیزیه توزیع شده بیش ۳۹۸ میلیارد ریال است.

معاون کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به طرح‌های مختلف کمیته امداد امام خمینی (ره) در زمینه توانمندسازی مددجویان گفت: این نهاد با اجرای طرح‌های مختلف زمینه کمک رسانی هر چه بهتر خیران و نیکوکاران به خانواده‌های نیازمند را فراهم کرده است که امیدواریم با همکاری و مشارکت حامیان در امر ازدواج، بتوانیم چنین فضایی را برای خانواده‌های تحت حمایت توسعه و فراهم کنیم.

کد خبر 6080573

دیگر خبرها

  • شاهکار رئال در خانه سیتی/خداحافظی پپ با جام
  • تصاویر آخرالزمانی از خان یونس پس از عقب‌نشینی اسرائیل
  • تصاویر آخرالزمانی از خان یونس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از خان یونس
  • نمایش جنایات صهیونیست‌ها پس از عقب‌نشینی از خان یونس
  • تأکید بر اهتمام دستگاه‌های اجرایی در اجرای مصوبات ستاد عفاف و حجاب
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند
  • «ابیانه» یاقوت فلات مرکزی ایران/ سودای جهانی شدن محقق می‌شود؟
  • برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی
  • مرکز انتقال خون اردکان باید تجهیز شود