Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@16:30:20 GMT

مرکل: من هم مسئول آشوب‌های اجلاس جی20 هستم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۵۶۹۱۳

مرکل: من هم مسئول آشوب‌های اجلاس جی20 هستم

صدر اعظم آلمان ضمن حمایت مجدد از برگزاری اجلاس جی ۲۰ در هامبورگ در برابر انتقادهایی که به آن وارد شده است در عین حال گفت که نمی‌خواهد از زیر بار مسئولیت آشوب‌های حاشیه این نشست شانه خالی کند.

به گزراش مشرق، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در گفتگو با آ آر دی آلمان بر حق بازدید نمایندگان پارلمان آلمان از پایگاه هوایی در کنیای ترکیه تاکید کرده و درباره تصمیم ترکیه درباره ممنوعیت بازدید نمایندگان پارلمان آلمان از این پایگاه هوایی ابراز تاسف کرده و گفت: نه تنها دولت آلمان بلکه همچنین ناتو با ترکیه در این باره صحبت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گفتگوها باید در آرامش دنبال شود.

صدر اعظم آلمان درباره انتقادهای ترکیه از پذیرش حق پناهندگی افسران ترک در آلمان هم گفت هیچ درخواستی از طرف ترکیه برای استرداد این افسران وجود نداشته. اما مسئله حق پناهندگی در آلمان و ممنوعیت بازدید نمایندگان پارلمان آلمان از نیروهای مستقر در پایگاه های ناتو در ترکیه هیچ ربطی به هم ندارند. مرکل گفت: حمایت از پناهجویان در آلمان مستقل از دولت تصمیم گیری می شود.

چندی پیش عدم توافق آنکارا-برلین در مناقشات بر سر پایگاه هوایی اینجرلیک منجر به تصمیم برلین برای خروج نیروها و تجهیزت خود از این پایگاه هوایی شد.

چندی پیش نیز بار دیگر ترکیه در اقدامی تنش زا دیدار نمایندگان پارلمان آلمان از پایگاه هوایی ناتو در کنیا را به حال تعلیق درآورد. سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات و اپوزیسیون آلمان خواستار بازگشت نیروهای آلمانی از این پایگاه هوایی شده اند.

صدر اعظم آلمان در بخش دیگری از سخنانش بار دیگر درخواست حزب سوسیال مسیحی برای تعیین سقف برای پذیرش پناهندگان را رد کرده و گفت: با کاهش شمار پناهندگان و کنترل و مبارزه با دلایل پناهندگی می توان چیزی به دست آورد بدون اینکه چنین تعیین سقفی برای دسترسی پناهندگان وجود داشته باشد.

مرکل مخالف این مسئله بوده و با تاکید بر اینکه مبارزه با داعش وارد مرحله حساسی شده است بر لزوم گفتگو با ترکیه تاکید کرده و گفت : باید قبل از نتیجه گیری منتظر ماند.

وی همچنین تاکید کرد که برای دستیابی به اهداف آب و هوای آلمان برای سال ۲۰۲۰ اقدامات بیشتر ضرورت دارد.

مرکل همچنین بر این مسئله تاکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات پارلمانی اواخر سپتامبر برای چهار سال دیگر دولت را رهبری خواهد کرد.

وی همچنین از انتخاب هامبورگ به عنوان میزبان اجلاس جی ۲۰ که انتقادهایی به آن وارد شده بود حمایت کرده و تاکید کرد که نمی خواهد از زیربار مسئولیت ناآرامی های هامبورگ شانه خالی کند.

مرکل با اشاره به آشوب های حاشیه نشست جی ۲۰ در هامبورگ همچنین گفت: من دقیقا به اندازه شهردار هامبورگ در این باره مسئول هستم. وی ضمن قدردانی از نیروهای امنیتی این خشونت ها و ناآرامی ها را به شدت محکوم کرد.

وی درخواست ها برای کناره گیری شهردار هامبورگ را نادرست ارزیابی کرده و همچنین گفت که درباره انتقادهای شدید وزیر امور خارجه کشورش از نتایج نشست جی ۲۰ عصبانی نیست.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۶۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD که به میزبانی اصفهان برگزار شده بود، با تصویب توافقنامه موسوم به معاهده اصفهان از سوی نمایندگان بیش از ۲۰ کشور حاضر در این اجلاس به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6093476

دیگر خبرها

  • زمان اجلاس «صلح اوکراین» اعلام شد/ روسیه دعوت نشد!
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد 
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • انریکه بود که جلوی آشوب امباپه را گرفت