Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحناز امراللهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان، اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حضور مدیران شهری و فرماندار شهرستان سراوان برگزار شد کمیته ویژه‌ای تشکیل و برخلاف تصور و نگرانی ما مبنی بر کوتاهی زمان و کمبود امکانات، با تلاش مسئولان شهرستان سراوان و اشتیاقی که در بین مردم منطقه وجود دارد آینده خوبی را برای روستای کلپورگان پیش‌بینی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: جهانی شدن روستای کلپورگان، این روستا را ستاره‌دار می‌کند و باعت جلب توجه بین‌المللی و داخلی به این روستا و به ویژه سفال آن و یک ویژگی خوب برای سفر محسوب می‌شود که با آمدن مسافران و گردشگران و خرید آنها کمک خوبی به اقتصاد منطقه خواهد شد.

وی با تاکید بر پیگیری بیمه صنعتگران این منطقه گفت: ظرفیت‌های سفال و به‌ویژه اینکه زنان، عامل این صنعت در روستای کلپورگان هستند و صنعت آن بر پایه هنر زنان می‌چرخد ادامه داد: سفال کلپورگان یک مزیت بالا هست که می‌تواند مورد توجه قرار گیرد و قدمت بالا، شیوه ساخت و استحکام این سفال بهانه‌ای برای نمایندگان شورای جهانی صنایع دستی باقی نگذارد و احتمال اینکه مورد تایید آنها واقع شود، بسیار زیاد است.

امراللهی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان در ثبت جهانی آثار، رکوردار است و دو ثبت جهانی دارد که این ویژگی نیز عامل جذب گردشگر می‌شود، اما بحث‌های زیرساختی مثل مسافت طولانی و گرانی بلیط هواپیما از مسائلی است که جذب گردشگر را با مشکل مواجه می‌کند که باید حل شود.

مشاور رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به امنیت بالا در استان سیستان و بلوچستان که ممکن است در جاهای دیگر نباشد، افزود: پیش فرض ناامنی در این استان باید حل شود و این از طریق رسانه‌ها و به ویژه رسانه ملی امکان پذیر است.

این مسئول با اشاره به جاذبه‌های طبیعی و تاریخی زیادی که در این استان وجود دارد، یادآور شد: جاذبه‌های هنری و نیز مهمان‌نوازی مردم سیستان و بلوچستان یک ویژگی خوب برای این استان است که باعث جذب گردشگر می‌شود اما مردم منطقه باید بپذیرند که اگر گردشگر وارد استان شود چرخه اقتصادی مردم به گردش در می‌آید.

وی با اشاره به تنوع غذا در این منطقه گفت: از یکی از اقامتگاه‌های بومگردی این استان بازدید شد و از نیازهای دیگر این استان برای جذب گردشگر همین اقامتگاه‌های بومی هست که ساخت این‌گونه اقامتگاه‌ها نیز منجر به اشتغال جوانان خواهد شد.

امراللهی خاطرنشان کرد: کارهایی باید صورت بگیرد تا نوآوری در صنایع دستی استان به وجود بیاید و صنایع دستی منطقه محدود به استان نباشد بلکه در خرید مردم سایر نقاط کشور قرار بگیرد.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود