Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

سفیر هند با اشاره به اهمیت منطقه آزاد انزلی به عنوان یکی از نقاط بسیار مهم در کریدور نوستراک گفت: ایران و هندوستان از نظر تاریخی دارای مشترکات فراوانی و نزدیک هستند و باید روابط تاریخی دو کشور را به روابط مدرن تبدیل کنیم.

سفیر هند در ایران با مهندس رضا مسرور، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار کرد و پیرامون توسعه روابط تجاری دو کشور با بهره مندی از ظرفیت های این منطقه و فعالسازی کریدور شمال_جنوب به گفت وگو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس رضا مسرور، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان در این دیدار با بیان اینکه سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی هندوستان می توانند با تکیه بر ظرفیت ها و زیرساخت های منطقه آزاد انزلی از فرصت های تجاری کریدور شمال _جنوب بهره مند شوند، اظهار کرد: منطقه آزاد انزلی به عنوان تنها منطقه آزاد ایران در شمال کشور با اجرای طرح های توسعه ای متعدد در حوزه های زیرساختی به ویژه در زمینه های ترانزیت و گردشگری مورد توجه مسئولین کشوری و عموم مردم ایران بوده است.

وی بازدید مدیران ارشد نظام جمهوری اسلامی ایران از منطقه متبوع خود در دو سال گذشته را ناشی از اهمیت آن در راهبردهای اقتصاد بین الملل کشور ارزیابی کرد و افزود: طرح احداث مجتمع بندری کاسپین که علاوه بر بزرگترین بندر ایران در دریای خزر، بزرگترین پروژه زیرساختی مناطق آزاد کشور نیز می باشد، فرودین ماه امسال با افتتاح دو پست آن از سوی رئیس جمهوری وارد فاز عملیاتی شد، این طرح زیرساختی با هدف توسعه صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر و تکمیل زیرساخت های ضروری برای فعال سازی کریدور شمال جنوب و توسعه مراودات با این کشورها، از سوی این سازمان در حال تکمیل است.

مهندس مسرور با بیان تشریح مزیت های موجود و معافیت های قانونی این منطقه، اضافه کرد: بازار کشورهای حاشیه دریای خزر از اهداف اصلی توسعه تجاری این سازمان می باشد و می توان با تشکیل شرکت های مشترک تولیدی بخش خصوصی دو کشور، اقدام به صادرات محصولات از این منطقه به کشورهای سی آی اس کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به موقعیت استراتژیک این منطقه در توسعه مناسبات اقتصادی و تعاملات بین المللی کشور، تصریح کرد: بورس کالای این منطقه ظرفیتی مناسب جهت توسعه مبادلات تجاری بین کشورهای حاشیه خزر به ویژه در عرضه محصولات کشاورزی و پتروشیمی است.

سوراب کومار سفیر هندوستان در ایران در این دیدار با ابزار تمایل بر توسعه و تسهیل روابط تجاری و اقتصادی با کشورمان اظهار کرد: ایران و هندوستان از نظر تاریخی دارای مشترکات فراوانی و نزدیک هستند و باید روابط تاریخی دو کشور را به روابط مدرن تبدیل کنیم.

سفیر هندوستان در ایران با اشاره به اقدامات و سرمایه گذاری انجام شده از سوی کشور هند برای تکمیل زیرساخت های کریدور شمال_جنوب در بندر چابهار ایران، بر اهمیت این کریدور برای دولت و سرمایه گذاران بخش خصوصی کشورش، تصریح کرد: استفاده از مسیر کریدور نوستراک اهمیت بسیاری در راستای کاهش هزینه و زمان حمل و نقل کالا برای توسعه اقتصادی و مبادلات تجاری از مسیر دو کشور دارد.

وی با اشاره به اهمیت منطقه آزاد انزلی به عنوان یکی از نقاط بسیار مهم در کریدور نوستراک، تاکید کرد: این منطقه به عنوان مرکز اصلی خطوط کشتیرانی به کشورهای حاشیه دریای خزر و اتصال خطوطی ریلی ایران به آذربایجان و دیگر کشورهای دریای خزر از اهمیت زیادی در این کریدور بین المللی برخوردار است.

سوراب کومار با بیان اینکه ایران به عنوان شریک تجاری هندوستان محسوب می شود، تصریح کرد: هدف من از بازدید از منطقه آزاد انزلی، بررسی طرح های توسعه این منطقه به عنوان منطقه ای فعال در حوزه تجارت بین المللی بوده و قرار گرفتن آن در مسیر کریدور نوستراک برای کشور هند بسیار حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی تجاری و اقتصادی هند و ایران با مذاکرات شرکت های تجاری معروف دو کشور گفت: بازدید هیات‌های تجاری و اقتصادی ایران و هند از زیر ساخت‌های دو کشور و آشنایی سرمایه گذاران هندوستان با امتیازات و معافیت‌های منطقه آزاد انزلی تاثیر بسزایی در روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دارد.

سوراب کومار با تاکید بر لزوم برقراری ارتباط مناسب با کشورهای cis و غرب آسیا افزود: هندوستان، این کشورها را به عنوان همسایگان خود می داند و به دنبال ایجاد ارتباط مناسب با آنها با بهره مندی از ظرفیت های موجود در مناطق آزاد چابهار و انزلی بوده و کشور ایران برای اجرای این هدف طولانی مدت نقش حیاتی دارد.

سفیر هندوستان در ایران تصریح کرد: تاکنون برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور گام هایی برداشته شده ولی دور نمای بزرگی برای توسعه روابط همه جانبه ایران و هندوستان وجود دارد.

سفیر هند در پایان این دیدار از زیرساخت‌های گردشگری و تجاری منطقه و مجتمع بندری کاسپین بازدید کرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور

سیدحسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل با نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات در «باغ اسلامی» این شهر دیدار و درباره توسعه روابط تجاری، اقتصادی دو کشور گفتگو کردند.

در این دیدار طرفین پیرامون موضوعات مرزی و امنیت مرزهای دو کشور، روابط تجاری و اقتصادی و همچنین تسهیل در امر صدور روادید برای شهروندان افغانستان گفتگو نمودند. 

سید حسن مرتضوی در این دیدار اظهار داشت که امنیت و آرامش در افغانستان را برای همه کشورهای منطقه مفید است؛ وی همچنین تاکید نمود در سایه آرامش و امنیت به ویژه در مرزهای دو کشور، فعالیت تجار و فعالان افغانستانی و ایرانی افزایش خواهد یافت.

این دیپلمات ارشد ایرانی با تاکید بر لزوم حمایت از تجار و فعالان اقتصادی، تسهیل در صدور روادید برای شهروندان افغانستان را امری مهم در پیشگیری از ترددهای غیرقانونی به ایران عنوان نمود.

مولوی نوراحمد اسلام‌جار نیز آرامش و امنیت را نیاز اساسی برای ترقی و پیشرفت دو کشور دانسته و تصریح نمود که حکومت سرپرست افغانستان هیچگاه به دنبال برهم زدن آرامش منطقه نبوده و نیست.

والی هرات همچنین با تاکید بر اینکه پیشرفت افغانستان و عمران و آبادانی هرچه بیشتر این کشور را از اولویت های مقامات حکومت سرپرست می‌باشد، راه‌آهن خواف، هرات را یک پروژه مهم و حیاتی برای هر دو کشور خوانده و بر لزوم بهره برداری هرچه سریعتر از این پروژه تاکید نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • ساکا: نشان دادیم که از فصل گذشته درس گرفته‌ایم؛ منچسترسیتی بی نقص نیست