Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آب و فاضلاب استان سمنان با تأکید بر بحران کم‌آبی در این ستان گفت: سطح چاه‌های آب استان سمنان ۵۵ لیتر بر ثانیه کاهش‌یافته است و اکنون به کمتر از ۱۵ لیتر بر ثانیه رسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، منصور کشاورزیان ظهر امروز در جلسه کمیته بحران آب شاهرود اظهار داشت: سطح چاه‌های آب استان سمنان درگذشته 70 لیتر بر ثانیه بود که این میزان هم‌اکنون با کاهش 55 لیتر بر ثانیه به کمتر از 15 لیتر بر ثانیه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم جلوگیری از هدرروی آب و حفظ منابع آبی استان سمنان تصریح کرد: روستاهای استان سمنان در حفظ منابع آبی این استان بسیار نقش‌آفرین هستند و باید از این ظرفیت مهم استفاده بهینه کرد.

مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان سمنان از اجرای 17 طرح آب‌رسانی در مناطق طرود و سطوه از توابع شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: این طرح ها با تأیید کارشناسان امور آب استان سمنان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات فنی احتمالی در این طرح در دستور کار قرار دارد بیان کرد: این طرح با همکاری سازمان جهاد سازندگی استان سمنان اجرا می‌شود و با اجرای این طرح بخش عمده‌ای از مشکلات منابع آبی شهرستان شاهرود مرتفع می‌شود.

کشاورزیان همچنین با اشاره به اجرای طرح فاضلاب کشوری در روستای طرود شاهرود بیان کرد: این روستا به‌عنوان نمونه آزمایشی طرح فاضلاب کشوری انتخاب‌شده است.

وی تصریح کرد: اصلاح فاضلاب و بازگشت به نقطه مصرف‌کننده یکی از مهم‌ترین اهداف این طرح است.

مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان سمنان با تأکید بر اینکه در صورت دریافت نتیجه مطلوب و برنامه‌ریزی‌شده از این طرح، بر اجرای آن در سراسر کشور و استان‌ها اقدام می‌شود اضافه کرد: بسیج سازندگی نیز در این عرصه نقش مهمی را ایفا می‌کند و می‌توان از این ظرفیت برای تکمیل طرح‌های آب‌رسانی به این روستاها استفاده کرد.

وی با بیان اینکه 12 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح ها برآورد شده است خاطرنشان کرد:50 درصد از این اعتبارات از سوی بسیج سازندگی و باقی‌مانده آن از سوی دولت تأمین می‌شود.

انتهای پیام/

R41366/P1336/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی