Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

معاون امور مجلس رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که تکلیف لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت (تفکیک وزارتخانه ها) قبل از معرفی کابینه جدید به مجلس شورای اسلامی روشن شود.

حسینعلی امیری امروز (دوشنبه 26 تیرماه) در جمع مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها اجرایی با اشاره به قرار گرفتن مجدد لایحه یک فوریتی اصلاح بخشی از ساختار دولت در دستور کار مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای ما مهم است که قبل از اینکه آقای دکتر روحانی فهرست کابینه دوازدهم را به مجلس بفرستد، این لایحه تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به در پیش بودن تعطیلات تابستانی مجلس شورای اسلامی امیدوارم که این لایحه طی روزهای آینده با رای نمایندگان محترم در مجلس به تصویب برسد تا انشاءالله دولت دوازدهم از همین ابتدا با ساختار جدید تشکیل شود.

امیری از دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و کمیسیون های تخصصی مجلس که پس از بررسی به موقع لایحه در کمیسیون‌های مربوطه، امکان قرار گرفتن مجدد این لایحه در دستور مجلس را فراهم کردند، قدردانی نمود.

تفاوت محرمانه گی تجاری و محرمانه گی سیاسی

امیری در بخش دیگری از سخنان خود به قرارداد نفتی توتال و مسائلی که از سوی برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره این قرارداد مطرح شده بود اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با توضیحات بسیار مفصل و خوبی که آقای مهندس زنگنه وزیر محترم نفت در مجلس ارائه کرد و همچنین تلاش هایی که معاونت امور مجلس ریاست جمهوری و معاونان و مدیران کل پارلمانی دستگاه های مختلف انجام دادند و توضیحات کارشناسی که داده شد بسیاری از مسائل مطرح شده حل و منجر به استرداد امضاءهای طراحان محترم و خروج از دستور کار مجلس شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: برخی از نمایندگان به محرمانه بودن این قرار داد اعتراض داشتند در حالی که محرمانه گی در چنین قراردادهایی به هیچ وجه محرمانه گی سیاسی و امنیتی نیست بلکه منظور محرمانه گی تجاری است و در همه جای دنیا نیز اسرار اقتصادی و تجاری شرکت ها و کشورها در قراردادها حفظ می شود تا به منافع شان آسیب نرسد و این عرف تجارت است.

وی ادامه داد: این قرارداد مطابق قانون و بر اساس منافع کشور امضاء شده و اکثر کارشناسان نیز ضمن تمجید از این قرارداد آن را یکی از ثمرات مهم برجام و خنثی کننده توطئه دشمنان برای منزوی کردن ایران می دانند.

تعامل بهتر و بیشتر با مجلس

امیری در ادامه از فعالیت ها و تلاش های مدیران کل امور مجلس دستگاه های اجرایی در دولت یازدهم تقدیر کرد و خواستار تعامل بهتر و بیشتر مدیران دستگاه های اجرایی با نمایندگان محترم مجلس و بویژه کمیسیون های تخصصی پارلمان شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: روابط نزدیک و سازنده با مجلس شورای اسلامی یکی از سیاست های اصلی دولت و تدبیر و امید و همواره مورد تاکید آقای رئیس جمهور بوده است.

وی افزود: خوشبختانه سطح تعاملات دولت و مجلس ارتقاء خوبی یافته است و ما امیدواریم این تعاملات در دولت دوازدهم نیز ادامه یابد و این روند می تواند در حل مسائل و مشکلات کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

امیری با اشاره به در پیش بودن مراسم تحلیف رئیس جمهور و جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی، توصیه های لازم را در حفظ و ارتقاء فضای همدلی و صمیمیت با نمایندگان محترم مجلس ارائه کرد.

وی اظهارداشت: حل مشکلات مردم با همدلی و همراهی بین دولت و مجلس تسهیل خواهد شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در این جلسه همچنین به 26 تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان که بخش مهمی از نظام تقنینی کشور به شمار می رود اشاره کرد و اظهارداشت: نظام تقنینی ما یک مجلسی و دو رکنی است که شورای نگهبان رکن دیگر قوه مقننه است.

وی سالروز تاسیس شورای نگهبان را به اعضای محترم این شورا و همه کسانی که در امور پارلمانی فعالیت می کنند، تبریک گفت و برای فقها و حقوقدانان شورای نگهبان و مدیران و کارکنان این نهاد در انجام مسئولیت های سنگین شان آرزوی موفقیت نمود.

دهدشتی مدیرکل دفتر ویژه دولت در مجلس نیز گزارشی تطبیقی از تعداد سوالات و تذاکرات نمایندگان مجلس از مقامات اجرایی در دولت های یازدهم، دهم و نهم ارائه کرد.

در این جلسه همچنین هر یک از مدیران کل پارلمانی وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی مطالبی را در مورد عملکرد خود و نحوه تعامل بهتر با مجلس شورای اسلامی بویژه در ایام تحلیف و رای اعتماد به کابینه جدید، ارائه کردند./

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله اول را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم پروسه قضایی را تعریف کردیم.

وی اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم علی‌القاعده جرم مشهود است و نیرو‌های انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

حجت‌الاسلام نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

دیگر خبرها

  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی