Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: به منظور رفع محرومیت از روستاها و ارائه خدمات عمرانی، فرهنگی و پزشکی امسال ۱۸۰۰ دانشجو از دانشگاههای استان در اردوهای جهادی شرکت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی برزگر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در محل بسیج دانشجویی قزوین برگزار شد اظهارداشت: اردوهای جهاد دانشگاهی همچون سالهای گذشته تابستان امسال هم با حضور دانشجویان دانشگاههای استان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اردوهای جهادی از کارهای ارزشمندی است که در مناطق محروم اجرا می شود و توانسته در زدودن چهره فقر و محرومیت از روستاها نقش مهمی داشته باشد.

برزگر تصریح کرد: هر کس لذت کار جهادی را چشیده باشد از این فعالیتها خسته نمی شود و به همین دلیل همه ساله شاهد افزایش استقبال و تاثیر معنوی اردوها در میان شرکت کنندگان دانشجو هستیم.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین یادآورشد: دانشجویان اردوهای جهادی در واقع سفیران کار و تلاش هستند که شیرینی خدمت را به مردم منتقل می کنند تا رضایت ساکنان مناطق محروم وروستایی فراهم شود.

اعزام ۱۸۰۰ دانشجو به اردوی جهادی

برزگر گفت: در تابستان امسال ۱۸۰۰ دانشجوی علاقمند برای انجام فعالیت های عمرانی، فرهنگی، درمانی و بهداشتی به روستاها و مناطق محروم اعزام شده اند و در مناطق الموت غربی و شرقی، طارم، آوج، آبگرم، ضیاء آباد خدمت رسانی می کنند.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اضافه کرد: ۳۲ گروه جهادی دراین اردوها شرکت دارند که سه گروه پزشکی و درمانی در بخش های پرستاری، دندانپزشکی، زنان، قلب و پوست خدمات لازم را به روستاییان ارائه خواهند کرد.

وی بیان کرد: ۱۲ گروه فرهنگی هم در حوزه آموزشی در اردوها فعالیت می کنند و دو گروه اقتصاد مقاومتی و چند گروه عمرانی در این عرصه تلاش می کنند.

برزگر اضافه کرد: گروه های عمرانی در عرصه های ساخت غسالخانه، مسجد، مدرسه، آبرسانی، خانه عالم فعالیت می کنند.

برزگر اظهارداشت: با حضور کارشناسان کشاورزی در باغات و مزارع هم نسبت به انتقال دانش لازم از جمله نحوه آبیاری قطره ای و تحت فشار اقدام می شود و دانشجویان این عرصه نیز فعالانه عمل می کنند.

وی بیان کرد: آموزش مشاغل خانگی برای زنان روستایی از دیگر عرصه های اردوهای جهادی است که درراستای اقتصاد مقاومتی و تقویت اشتغال در مناطق محروم اجرا می شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی در ادامه گفت: در بخش مشاغل خانگی رشته های پرورش قارچ، زنبور عسل، بوقلمون، قالیبافی، تهیه ترشیجات، بسته بندی به بانوان روستایی آموزش داده می شود تا با حذف واسطه ها زمینه سودآوری در کارها برای کشاورزان روستایی مهیا شود.

وی بیان کرد: در عرصه های فرهنگی نیز برگزاری جشنواره های فرهنگی، ورزشی، صنایع دستی، ورزشهای بومی و محلی، غذای سنتی، یادواره شهدا برای ایجاد نشاط روحی و معنوی پیش بینی شده است.

برزگر اظهارداشت: آموزش سبک زندگی اسلامی، تغذیه سالم، رشته های تحصیلی مانند ریاضی، زبان خارجی، قرآن، تئاتر، سرود، برای دانش آموزان در این طرح پیش بینی شده که توسط دانشجویان برای دانش آموزان ارائه می شود.

ارائه مشاوره های اخلاقی و خانوادگی

وی بیان کرد: همچنین توسط تیم های گروهی، مشاوره های لازم در خصوص آسیب های اجتماعی به ساکنان روستاها و مناطق محروم ارائه می شود که این کار در افزایش دانش و مهارت زندگی افراد برای مقابله با آسیب ها موثر است.

برزگر اظهارداشت: اردوهای دانشجویی ۱۰ تا ۱۲ روز طول می کشد و گروه بانوان در قالب «شکوفه سیب» و برادران با عنوان «گروه بدون مرز» و در بخش پزشکی با نام «خادمان مهدی» در خدمت مردم هستند.

استقرار دانشجویان به صورت قرارگاهی

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قزوین اظهارداشت: امسال به صورت قرارگاهی در این طرح مشارکت کرده سپس خدمات خود را در روستاهای اطراف و تحت پوشش ارائه می کنیم.

وی بیان کرد:این طرح از ۹ مرداد ماه آغاز می شود و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت و کارها به صورت زنجیره ای ارائه می شود و کارهای نیمه تمام توسط گروههای بعدی تکمیل می شود تا هیچ فعالیتی نیمه تمام نماند.

برزگر در خصوص تاثیر مثبت اجرای این طرح نیز افزود: آشنایی دانشجویان با کار جهادی، دیدن محرومیت ها ولمس مشکلات روستایی، ایجاد اعتماد به نفس و روحیه خودباوری درحل برخی مشکلات مردم، حرکت در مسیر عدالت اجتماعی و توزیع مناسب خدمات، تقویت روحیه دینی در میان دانشجویان از مهمترین مزایای اردوهای جهادی است.

اعزام ۳۲ گروه جهادی در تابستان امسال

وی اظهارداشت: در سال گذشته ۳۸ گروه جهادی داشتیم و امسال با ادغام برخی از کارها تعداد ۳۲ گروه جهادی در طرح مشارکت دارند.

برزگر یآدورشد: در سال گذشته بیش از ۱۵۰ میلیون تومان خدمات پزشکی و امسال ۲۵۰ میلیون تومان خدمات دندانپزشکی به روستاییان در قالب اجرای طرح های اردوهای جهادی ارائه می شود.

وی بیان کرد: در یک حرکت ابتکاری با ساخت یونیت سیار دندانپزشکی که قابلیت حمل راحتی به روستاها دارد خدمات درمانی با سرعت و سهولت بیشتری به روستاییان داده می شود.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۲۰۰۰ نفر در اردوهای جهادی شرکت کردند و امسال در یک حرکت خودجوش۴۰ نفر برای بازسازی عتبات عالیات به شهر مسیب عراق اعزام شدند و گروه دوم نیز بزودی اعزام خواهد شد.

طرح ولایت با حضور ۵۰۰ دانشجو برگزار می شود

برزگر در ادامه از اجرای طرح ولایت خبرداد و گفت: بیست و دومین دوره طرح ولایت در سطح کشور با حضور ۲۰۰۰ دانشجوی منتخب برگزار می شود که سهم استان قزوین ۶۰ نفر است.

وی بیان کرد: این اردو ۴۵ روزه است و برای خواهران در مشهد و برادران در اردوگاه آبعلی برگزار می شود و شرکت کنندگان با مبانی اندیشه اسلامی در قالب شش کتاب در موضوعات خدا شناسی، خودشناسی، مباحث تربیتی، آشنا می شوند تا بتوانند به شبهات دینی خود پاسخ دهند.

برزگر یادآورشد: طرح ولایت در ۴ محور معرفتی، تربیتی و اخلاقی، بصیرتی و مهارت آموزشی در قالب کلاس و کارگاه برگزار می شود.

مسئول بسیج دانشجویی استان اضافه کرد:طرح ولایت دراستان نیز از ۳۱ تیرماه تا هفتم مردادماه بمدت هشت روز در ۵ دانشگاه استان برگزار می شود و منتخبان به طرح کشوری اعزام می شوند.

مسئولان استان اردوهای جهادی را جدی بگیرند

برزگر ضمن تشکر از برخی دستگاهها از جمله دانشگاه علوم پزشکی، آبفای روستایی. دفتر روستایی استانداری قزوین در همکاری صمیمانه بابسیج دانشجویی در برگزاری اردوهای جهادی تصریح کرد: هنوز برخی مدیران استان به این طرح باور ندارند به همین دلیل آنچنان که باید از آن حمایت نمی کنند.

برزگر تصریح کرد: برخی مسئولان استان از این اردوها بازدید نکرده و در جریان کارها قرار نگرفته اند که از استاندار محترم انتظار داریم در بازدید از این اردوها مشوق دانشجویان در ادامه مسیر باشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی

به گزارش خبرنگار مهر، جواد ملک لو صبح یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بسیج سازندگی از یک نهال کوچک تبدیل به درخت تنومند شده است که بخشی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان دستگاه اجرایی نزد دولت شناخته می‌شود، همچنین قرارگاه جهادی در قالب راهبری پنج هزار گروه جهادی در عرصه‌های عمرانی، بهداشتی، دندانپزشکی، واکسیناسیون دام و طیور در ایام تعطیلات نوروزی و تابستانی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

وی ادامه داد: بسته‌های معیشتی نقش مؤثری در کمک به قشر پایین جامعه دارند که از آغاز شیوع کرونا تاکنون یک میلیون و ۶۰۰ بسته معیشتی اهدا شده است.

وی افزود: سال گذشته نیز به همت خیران ۱۴۶ هزار بسته معیشتی، ۱۵ هزار بسته تحصیلی به دانش آموزان، توزیع ۳۵۱ هزار پرس غذای گرم، آزادی ۴۴ زندانی، اهدای ۷۹۹ جهیزیه، تهیه و اهدای ۶۳۶ اساسی، ساخت ۱۷۴ خانه محروم و مرمت ۱۹۲ خانه از دیگر اقدامات بسیج سازندگی بود.

ملک لو با اشاره به اهدای ۲۵۰ سری جهیزیه به بسیجیان شناسایی شده نیازمند همزمان با ۱۹ اردیبهشت، در خصوص پویش مردمی خانه دوست کجاست، گفت: در قالب این طرح در مساجد و حسینیه‌ها افطاری‌های ساده آماده و برای مردم گسترده شد، گروه‌های جهادی نیز با توجه به اینکه ماه رمضان بود با مراجعه به منزل اقشار کم درآمد منازل آنها را مرمت و بهسازی کردند که در این راستا ۵۶ گروه جهادی ۹۹ خانه را بازسازی کردند.

وی در رابطه با به طرح آب خیز تا جالیز، تاکید کرد: بسیج سازندگی در این طرح از منبع آب تا محل مصرف در قالب قرارگاه امام حسن (ع) با همکاری جهاد کشاورزی و منابع طبیعی قرارداد بسته و به ۹۰ طرح ورود کرده است.

وی اضافه کرد: توان همه گروه‌های جهادی در این طرح پای کار است و در قالب کانال کشی، لوله کشی، لایرروبی رودخانه‌ها و … این طرح با اعتبار ۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان با همت ۱۳۰ گروه جهادی اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا ادامه داد: در چند سال اخیر که کشور و استان ما هم با بحران تنش آبی روبرو بوده، از ظرفیت سازمان در طرح‌های آبرسانی استفاده شده و طی دو سال آذربایجان شرقی رتبه اول را در این خصوص کسب کرده است.

وی اضافه کرد: تعهدات قبلی ما در جهاد آبرسانی ۱۲۱ روستا بود که به ۱۷۸ روستا افزایش یافت و ۹۱ روستای آن آماده آبرسانی است که اگر این مرحله تمام شود وارد مرحله دوم خواهیم شد.

وی گفت: در مرحله اول روستاهای چهار شهرستان خداآفرین، هشترود، کلیبر و ورزقان مورد تعهد ما بود و در مرحله دوم تعداد ۲۳۲ روستا نیز اضافه شد که در کل استان با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان اجرا می‌شوند.

ملک لو در ادامه با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: این طرح بزرگ، اولویت اول رئیس جمهور و بزرگ‌ترین دغدغه اقشار کم درآمد است و بسیج سازندگی نیز طرح شهید تجلایی این مساکن را متعهد شده و می‌سازد.

وی ادامه داد: در آغاز این طرح تعدادی از انبوه سازان کار را ناممکن می‌دانستند ولی خو شبختانه طی دو سال پیشرفت خوبی داشته است و ۷۲ واحد آن در فاز جنوبی تا پایان خرداد تحویل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در شهر مرند نیز ۲۵۲ واحد توسط بسیج سازندگی ساخته می‌شود که تا پایان شهریور تعدادی از آنها آماده تحویل خواهند شد و در شهر مراغه نیز ۱۶۰۰ واحد در مراغه در مرحله آماده سازی است و کلنگ آغاز آن به زمین زده شده است.

وی افزود: در شهرک اندیشه نیز ساخت ۷۶۰ واحد برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از دیگر اهداف مأموریتی ماست.

وی، سکونت‌های غیر رسمی و حاشیه نشینی در شهرهای تبریز، مراغه، سراب و از دیگر اهداف مأموریتی بسیج سازندگی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی این بار در کنار طرح کرامت که فرهنگی بود در راستای زیر ساخت‌های شهری ورود یافته که نوسازی مدارس، بهداشت و درمان، مراکز آموزشی، کتابخانه ها و معابر در این مناطق از آن جمله است.

وی ادامه داد: با نوسازی مدارس در قالب قرارگاه امام حسن (ع) تفاهم نامه‌ای منعقد شده و برای عقد قرارداد به تهران رفتیم که طی آن ۲۴۸ مدرسه شناسایی شده، بهسازی و به جای مدارس سنگی و کانکسی با اعتباری بالغ بر ۱,۵۰۰ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا در پایان ادامه داد: سال ۹۷ ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه ابلاغ شده که در سطح استان ۱۲۵۶ صندوق ایجاد شده و ۶۸۱۹۰ نفر عضو آنها هستند و در نتیجه این صندوق‌ها ۶۶ تعاونی شکل گرفته و بیشتر مأموریت‌های صندوق ترویج فرهنگ کار و سبک زندگی و اشتغال‌های خانگی است.

ملک لو افزود: رقم تسهیلات صندوق به متقاضیان این صندوق‌ها پنج برابر آورده نفر است.

وی گفت: شعار امسال با قرارگاه اقتصاد مقاومتی مطابقت دارد و اعتباری که شامل صندوق‌های قرض الحسنه است از محل تبصره ۱۸ از طریق وام تعلق می‌گیرد و متقاضیان تسهیلات برای ایجاد اشتغال باید به سامانه اقتصاد مقاومتی مراجعه و مدارک و اسناد مرتبط با آن را بارگذاری کنند تا طبق آن درخواست وام بررسی و تسهیلات تعلق بگیرد که سال گذشته ۷۰ درصد مبلغ تسهیلات جذب شده است.

کد خبر 6097173

دیگر خبرها

  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان