Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@13:30:19 GMT

شایع ترین عارضه سفید کردن دندان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۶۳۹۸۴

شایع ترین عارضه سفید کردن دندان چیست؟

به گزارش جام نیوز، حوری زاد اظهارداشت: امروزه درصد بالایی از مراجعان به مطب های دندانپزشکی متقاضی انجام درمان های زیبای هستند. یکی از مواردی که مکررا در مورد آن از دندانپزشک پرسیده می شود «bleaching»یا سفیدکردن دندان ها است.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی ادامه داد: درصد بسیار پایینی از افراد متقاضی درمان بلیچنگ دارای دندان های تغییر رنگ یافته هستند و گروه زیادی از افراد از رنگ نرمال و طیبعی دندانهای خود احساس نارضایتی داشته و تمایل دارند که دندان های سفید تری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استادیار دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد گفت: اولین و مهم ترین سئوالی که از دندانپزشک می پرسند، عوارض و خطرات ناشی از سفید کردن دندان ها است.

حوری زاد با عنوان این مطلب که سفید کردن دندان یکی از بی خطر ترین و غیر تهاجمی ترین روش ها در حیطه کارهای زیبایی است، افزود: در صورتی که علت تغییر رنگ دندان ها به درستی توسط دندانپزشک شناسنایی و تشخیص داده شود و از روش صحیح و مناسب برای این کار استفاده شود علاوه بر رسیدن به نتیجه مطلوب می توان تمام عوارض و مشکلات احتمالی را کنترل نمود.

وی ادامه داد: پروتکل درمانی و مکانیزم اثر مواد کشیده کاملا مشخص است در صورتی که این کار توسط دندانپزشک متخصص و آشنا با اصول عملی انجام شود، نگرانی وجود نخواهد داشت. به عنوان یک اصل هر چقدر درمان سفید کردن دندان ها با مواد سفید کننده با غلظت پایین تر و برای مدت طولانی تر انجام شود، نتیجه مطلوب تر و دوام درمان تضمین شده تر است.

عضو انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران، گفت: در صورتیکه از مواد با غلظت بالا و عوامل سریع شده سفید کردن دندان ها نظیر لیزر, حرارت, دستگاه های پلاسما و تابنده نور با طول موج های مختلف استفاده شود، علی رغم اینکه سفید شدن دندان ها سریع تر اتفاق می افتد عوارضی نظیر حساسیت دندانی و آسیب به بافت لثه مجاور دندان ها بیشتر شده و همچنین دوام درمان و طول مدت سفید باقی ماندن دندان ها کاهش می یابد.

حوری زاد تاکید کرد: حساسیت دندانی شایع ترین عارضه ناشی از سفید کردن دندان ها است که در صورت تحت کنترل بودن شرایط درمان عارضه ای گذرا و بی خطر است. استفاده از مواد سفید کشیده با غلظت های بالا، استفاده از سایر موارد سفید کننده تایید شده از طرف مراکز و سازمان های عملی و استانداردهای مربوطه که متاسفانه امروزه در رسانه ها به طور وسیع تبلیغ می شود و ممکن است مستقیما و بدون نظارت دندانپزشک در دسترس بیماران قرار گرفته و استفاده شود، می تواند عوارضی نظیر حساسیت های دندانی، سایش وسیع مینای دندان، ایجاد تغییر رنگ های شدیدتر در دندان ها و آسیب بافت های نرم مجاور دندان ها را به همراه داشته باشد./مهر

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز

همه ما از خاصیت میوه‌ها و سبزیجات برای جسم و جان آگاه هستیم. اما آیا می‌دانستید پوست میوه‌ها و سبزیجات حتی از گوشت آن‌ها سالم ترند. پوست موز نیز دارای خاصیت بسیار برای سلامت بدن و پوست است.

به گزارش همشهری آنلاین؛ به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئید‌ها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می‌تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B ۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبر‌های محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ‌ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می‌دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئید‌ها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئید‌ها و آلکالوئید‌ها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • شایع ترین نوع سرطان در استان