Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شرکت آتاری تصاویری از کنسول جدید خود به نام "آتاری باکس" را به همراه برخی مشخصات آن منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شرکت خاطره انگیز آتاری پس از سالها تصمیم به بازگشت به دنیای بازی سازی و کنسول سازی گرفت و در این راستا حالا پس از گذشت 20 سال دوری از این عرصه، تصاویری از کنسول جدید خود به نمایش گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه دارای ساختاری یکپارچه اما متمایز است. برای ساخت این کنسول از چوب استفاده شده و خطوط قرمز رنگ در بالای آن قرار می‌گیرد. ضمن این که برای طراحی پنل جلوی این کنسول از شیشه یا چوب استفاده می‌شود.

از لحاظ ظاهری دو نمونه از این دستگاه به بازار خواهد آمد؛ یکی از ترکیب چوب‌های سیاه و قهوه‌ای ساخته می‌شود و برای دیگری از رنگ قرمز در جلو و پشت دستگاه به منظور تمایز با ظاهر تیره دستگاه استفاده خواهد شد.

در پنل جلویی نیز چراغ‌هایی تعبیه شده که از میان چوب درخشیده و خودنمایی می‌کنند.

"آتاری باکس" از یک درگاه کارت حافظه SD، درگاه HDMI و چهار پورت USB برخوردار خواهد بود.

البته شرکت آتاری اطلاعات بیشتری در اختیار رسانه‌ها قرار نداده است و طی بیانیه‌ای اعلام کرده است: ما می‌دانیم که شما تشنه فهمیدن اطلاعات بیشتری از این کنسول هستید، اما قصد ناراحت کردن شما را نداریم. بلکه می‌خواهیم با افشای گام به گام اطلاعات و ویژگی‌های این کنسول و گرفتن بازخوردهای شما و اعمال آنها، کنسولی کامل را عرضه کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب