Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام والمسلمین فوادیان با بیان اینکه کار فرهنگی با کار اجرایی تفاوت‌های زیادی دارد گفت: در سال گذشته معاونت فرهنگی دادگستری تهران توانست رتبه اول را در بین معاونت‌های فرهنگی دادگستری‌های کشور کسب کند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد فوادیان معاون فرهنگی دادگستری کل استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به اقدامات انجام شده در معاونت فرهنگی دادگستری استان تهران اشاره کرد و گفت: کار فرهنگی سخت‌ترین کار در میدان جهاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در روایات گفته می‌شود که صدای خش‌خش قلم دانشمندانی که برای استقلال فرهنگ اسلامی و برای رشد و نمو فرهنگ اسلامی به کار گرفته می‌شود محبوب‌ترین صدا در پیشگاه مقام ربوبیت است.

این مقام مسئول تصریح کرد: کار فرهنگی امری است که مقام معظم رهبری شهادت در این میدان را جزو آرزو‌های خود بیان می‌کنند و می‌فرمایند فرهنگ امری است که حاضرم جانم را در راه او فدا کنم.

حجت الاسلام فوادیان ادامه داد: بحمدالله در قوه قضائیه و دادگستری استان تهران در سال‌های اخیر امورات فرهنگی با توجهات ویژه‌ای مورد پیگیری و تعقیب قرار گرفته است تا جایی که به‌صورت یک معاونت مستقل فعالیت‌های فرهنگی در قوه قضائیه و دادگستری استان تهران انجام می‌پذیرد.

معاون فرهنگی دادگستری تهران اظهار کرد: با توجه به وظایف و مسئولیت‌هایی که از جانب قوه قضائیه برای امورات فرهنگی در نظر گرفته شده است قسمتی از آن‌ها در حوزه برنامه‌ریزی است که در حد قابل قبولی این برنامه‌ریزی‌ها تنظیم و به واحد‌های مربوطه ابلاغ شده است.

وی تصریح کرد: در سال گذشته در مرحله اجرای این برنامه‌ها موفقیت ویژه‌ای داشته ایم. به طوری که با توجه به رتبه‌بندی‌هایی که بر اساس معیار‌های مدل ارزیابی خود معاونت فرهنگی قوه قضائیه انجام شده است در سطح کشوری معاونتفرهنگی دادگستری استان تهران در رده و رتبه اول کشوری قرار گرفته است.

این مقام قضایی ادامه داد: در این مجموعه برنامه‌ها، اندیشه‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و نیز دیدگاه‌های ریاست قوه قضائیه در حوزه سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی با محوریت موضوعات قرآنی، اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، فرهنگ عفاف و حجاب، حمایت هدفمند از ارزش‌ها از جمله بسیج و نیز سازماندهی هیئت‌های مذهبی مورد توجه قرار گرفته است.

حجت الاسلام فوادیان تصریح کرد: در زمینه اخلاق حرفه‌ای و سازمانی و اخلاق موعظه‌ای نیز جلسات بسیار متعدد و کلاس‌های بسیار متفاوتی در طول سال برگزار شده است.

وی ادامه داد: از نظر ماموریت‌ها یک سلسله اقدامات ثابت در قالب ۱۷ بند از سوی معاونت فرهنگی قوه قضائیه برای ما اعلام می‌شود که بیشتر در حوزه امورات دینی و بصیرتی است. همچنین یک سلسله موضوعات از قبیل: شناسایی استعداد‌های فرهنگی، نخبگان و چهره‌های ماندگار و فعالیت‌های ترویجی برای رشد نیرو‌های خود از جهت وجدان کاری به عنوان برنامه‌های ابلاغی در دستور کار ما قرار دارد.

معاون فرهنگی دادگستری استان تهران بیان کرد: بحمدالله موفقیت‌های خوبی در زمینه‌های برنامه‌های ثابت و همچنین برنامه‌های پیشنهادی خود در سال ۹۵ حاصل شد. چون علاوه بر برنامه‌های ابلاغی که به ما اعلام می‌شود حدود ۷۰ برنامه نیز خود ما برای اجرا در دادگستری استان تهران و در ستاد‌ها و واحد‌های قضایی پیشنهاد دادیم که از آن‌ها ۱۱ پیشنهاد مصوب شد و الان حدود ۴ ماه است در مرحله اجرای همان برنامه‌های ثابت و برنامه‌های ابلاغی از معاونت فرهنگی قوه قضائیه و برنامه‌های پیشنهادی هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در اجرای برنامه‌ها اگر نگوییم ۱۰۰ درصد موفق بوده ایم، اما موفقیت‌های بسیار زیادی در کار‌ها داشته ایم. چون کار‌ها بسیار وسیع و عناوین متعددی دارد نمی‌گوییم موفقیت به تمام معنا و صد درصدی بوده است. اما در همه زمینه‌ها در سایه عنایت‌های امام زمان (عج) و در سایه توجیهات مسئولین معزز و مکرم بخصوص ریاست محترم قوه قضائیه موفقیت‌های خوبی کسب کرده‌ایم.

حجت الاسلام فوادیان اظهار کرد: در حوزه فرهنگ عمومی ما یک مجموعه مشاوره‌های عمومی را برای مخاطبان خود انجام داده‌ایم. مثلا انجام مشاوره‌های حقوقی در مترو، در سرا‌های محله‌های تهران، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب، در مساجد و نیز تهیه وتوزیع کتب، بروشور و بنر را برای عموم مردم انجام داده ایم.

وی گفت: در راستای فرهنگ عمومی بازدید‌هایی توسط خود بنده از واحد‌ها به‌طور مرتب به‌صورت هفتگی انجام می‌پذیرد. همچنین جلساتی با ریاست دادگستری استان تهران و مسئولین رده اول، معاونین و سرپرستان محترم قضایی، رؤسای دادگستری شهرستان‌ها و ... به‌صورت هفتگی انجام می‌شود تا هم از نزدیک بر برنامه‌های فرهنگی واحد‌ها نظارت داشته باشیم و هم اگر پیشنهادی برای بهبود وضع فرهنگی در آن اماکن وجود دارد را بررسی و پیگیری کنیم.

معاون فرهنگی دادگستری استان تهران تصریح کرد: در سال جاری هم تاکنون اقدامات فراوانی انجام داده ایم. مثلا در مناسبت‌های مذهبی مثل اعیاد، مولودی‌خوانی و عزاداری‌ها در کل واحد‌ها و در مرکز برنامه‌هایی داشته‌ایم. همچنین تجلیل از ایثارگران و خانواده‌های شهدا قسمتی از برنامه ما در چهارماهه اول امسال بوده است.

وی گفت: برگزاری اردو‌های زیارتی در مشهد، قم و کاشان از دیگر برنامه‌های مهم ما است. همچنین در حدود ۱۱۵ واحد قضایی و ستادی داریم که همه آن‌ها در همایش مشهد شرکت کردند و در آنجا برنامه‌های امسال را توضیح دادیم.

این مقام مسئول ادامه داد: در حوزه اخلاق در چهار ماهه اول سال در حدود ۱۵ مجتمع جلسات بصیرتی برگزار کردیم. مثلا کارگاه‌هایی با موضوعات خاص انتخابات بود که مسائل خاص خودش را داشت و ضروری بود از جهت کلیات امر بصیرت دهی صورت گیرد را برگزار کردیم.

حجت الاسلام فوادیان اظهار کرد: علاوه بر اقدامات فوق گردهمایی روحانیون را داشته‌ایم که ریاست دادگستری استان تهران در آن مراسم حضور داشته و با یارگیری از ائمه جماعات که در امورات فرهنگی به نوعی پرچم دار هستند این گردهمایی برگزار شد.

این مقام مسئول درخصوص اولویت‌بندی اقدامات معاونت فرهنگی دادگستری استان تهران گفت: ما یک سلسله برنامه که مربوط به امورات دینی–مذهبی است و متولی خاص در کشور دارد را با همکاری آن‌ها در حال انجام دادن هستیم. مثلا موضوع نماز که ستاد اقامه نماز متولی آن است یا موضوع قرآن که برای خود متولی خاصی دارد را در برنامه‌های خود مدنظر داریم.

معاون فرهنگی دادگستری استان تهران بیان کرد: در راستای تعاملی که بین معاونت فرهنگی قوه قضائیه با این ستاد‌ها وجود دارد دستورالعمل‌های ابلاغی در واحد‌ها اجرایی می‌شود؛ لذا اولویتی که برای ما مورد نظر است در مرحله اول همان دستور مقام معظم رهبری است که فرمودند: قوه قضائیه از نظر تعالی در امر مسئولیت خود که همان رعایت عدالت و عدالت محوری در جامعه است باید به جایی برسد که اگر به کسی ظلم شد بتواند اعلام کند که به قوه قضائیه مراجعه می‌کنم و طرف مقابل هم حساب ببرد.

وی توضیح داد: در این خصوص مسئولیت‌ها و وظایف ما آگاه سازی مردم به امورات قضایی و حقوقی است. همچنین ما وظیفه داریم اقدامات نیرو‌ها و همکاران را به گونه‌ای داشته باشیم که شأن پرچم داری امر عدالت را داشته باشد. دستگاه قضایی ما مخصوصاً محاکم ما هم باید به کیفیتی عمل کنند که با آرای مستند و متقن بتوانند فصل الخطابی برای وقایع باشند.

حجت الاسلام فوادیان ادامه داد: تکریم ارباب رجوع که با حفظ عدالت و حفظ شأن مراجعین باشد باید به نحوی که کرامت انسانی به تمام معنا محافظت شود در اولویت امر قرار گیرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: لذا امسال برنامه‌هایی مانند اخلاق حرفه‌ای و سازمانی، اخلاق موعظه‌ای برای این که تعامل بیشتری با نیرو‌های خود داشته باشیم در اولویت قرار گرفته است. از طرف دیگر در میدان فرهنگ عمومی افزایش آگاهی‌هایی مردم نسبت به شرح وظایف قوه قضائیه در اولویت ما قرار دارد.

حجت الاسلام فوادیان در خصوص مخاطبان هدف خود گفت: سه محور برای مخاطبان ما در اجرای برنامه‌ها تعیین شده است. یک محور نیرو‌های داخلی خود هستند. مثل قضات، کارمندان، وکلا، کارشناسان و سازمان‌های وابسته‌ای که با آن‌ها کار می‌کنیم. در این زمینه باید بتوانیم هم شرح وظایف کامل آن‌ها را اطلاع رسانی کنیم، هم آن مسئولیت سنگینی که در روند رسیدگی باید رعایت کنند را القا کنیم. در یک کلمه بتوانیم کارمندی در شأن قوه قضائیه نظام اسلامی داشته باشیم.

وی گفت: محور دوم مربوط به مردم عادی است. یعنی افراد خارج از دستگاه قضایی که باید در بیرون از دستگاه قضایی نسبت به آن‌ها افزایش آگاهی عمومی صورت گیرد. باید در جا‌هایی که عامه مردم در آنجا حضور دارند مثل مساجد، مترو، دانشگاه‌ها و جا‌هایی که تفاهم نامه همکاری با آن‌ها داریم کار و فعالیت مضاعف کنیم. در این محور کل مردم به عنوان مخاطب ما مدنظر هستند که بحمدالله در این زمینه تا به حال موفقیت‌های خوبی داشته ایم. محور سوم مخاطبین ما افرادی هستند که در دستگاه قضایی پرونده دارند و الان در شرایطی قرار گرفته اند که باید خانواده‌های آن‌ها که بی سرپرست شده اند مورد حمایت قرار بگیرند.

معاون فرهنگی دادگستری تهران گفت: باید این حمایت‌ها از نظر فکری و تربیتی انجام شود. البته در این خصوص یک دفتر حمایت از بانوان و فرزندان بی سرپرست داریم. در این دفتر حمایت از خانواده‌های زندانیان بخصوص زندانیانی که سن بالایی ندارند انجام می‌شود.

وی توضیح داد: زندانیانی که کودک و نوجوان محسوب می‌شوند و هنوز به سن مسئولیت قضایی پذیری نرسیده اند مدنظر ما هستند. باید در دادگاه‌ها افرادی باشند که کار آن‌ها را پیگیری کنند. در این زمینه‌ها هم باز یک دفتر حمایت تشکیل شده است که در زیر مجموعه معاونت فرهنگی استان است. بحمدالله در این زمینه آن قدر فعالیت مفید داشته‌ایم که در سال ۹۴ همین دفتر در سطح کشور رتبه اول را کسب کرد.

این مقام قضایی تصریح کرد: این دفتر مربوط به دادگستری استان تهران است، اما فعالیت آن به میزان زیادی گسترش یافته که اکنون از استان‌های دیگر هم برای پرونده‌های ویژه‌ای که مربوط به اطفال است به ما مراجعه می‌کنند.

وی درباره کمبود‌ها و مشکلات موجود در اجرای برنامه‌های فرهنگی گفت: ما در کار خود با مانع خاصی روبرو نیستیم. اما بالاخره در کشور یک سلسله محدودیت با توجه به اوضاع و احوال وجود دارد. مثلا در زمینه اعتبارات علاقه داریم در حدی اعتبارات داشته باشیم که در هر سطحی که می‌خواهیم فعالیت فرهنگی وسیع انجام دهیم، اما ما هم مانند سایر معاونت‌ها دارای کمبود بودجه و امکانات هستیم.

معاون فرهنگی دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: آرزو می‌کنیم اعتبارات در زمینه‌های فرهنگی مضاعف شود تا برنامه‌های مدنظر به طور گسترده‌ای اجرایی شود. چون ما معتقدیم کار فرهنگی با کار اجرایی فرق می‌کند. کار فرهنگی سختی‌های خاص خود را دارد، زمان بر است، مشاهده خروجی کار فرهنگی به این آسانی نیست و کاری مداوم و مستمر است.

حجت الاسلام فوادیان تصریح کرد: بنابراین این کار‌ها نیرو و هزینه و برنامه می‌خواهد لذا مانعی جز کمبود امکانات نداریم.

وی درخصوص خروجی و تاثیرگذاری اقدامات معاونت فرهنگی دادگستری استان تهران گفت: طبیعی است که خروجی کار فرهنگی را نمیتوان با عدد و آمار بیان کرد. اما در مدل تعالی که با آن ما را مورد سنجش قرار دادند نسبت به فعالیت هایمان در سال ۹۴- ۹۵ توانستیم رتبه اول کشوری را کسب کنیم. در این مدل بیشتر سنجش بر روی تعداد جلسات، محافل و تعداد محصولات فرهنگی متمرکز شده بود.

این مقام قضایی ادامه داد:، اما امسال آمده اند علاوه بر کمیت بر روی کیفیت فعالیت‌ها متمرکز شده و آن‌ها را ارزش‌دهی می‌کنند. یعنی مسئولان مربوطه بررسی کرده و می‌گویند با این همه برنامه که در فلان واحد داشته اید از نظر خروجی چند درصد توانسته اید تمایل نیرو‌ها را نسبت به امورات دینی و مذهبی مضاعف کنید. چند درصد توانسته اید تعداد مشارکت کنندگان در برنامه‌ها را افزایش دهید، چند درصد توانسته اید در تکریم ارباب رجوع موفق باشید.

معاون فرهنگی دادگستری تهران گفت: لذا اکنون بیشترین تمرکز و سنجش بر روی این قبیل موضوعات است. روی هم رفته آن چه که برای ما مهم است این است که مسئولین اعلام می‌کنند امر فرهنگی الان نمود و خروجی خود را در دادگستری تهران نشان داده است. در بین مسئولان ذیربط شناخته شده است که یک معاونت فرهنگی با این شرح وظایف در دستگاه قضایی می‌خواهد کار کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سعید شهواری امروز دوشنبه در بازدید از حوزه قضائی شهرستان بروجرد، اظهار داشت: در دستگاه قضائی با وجود همه کمبودها با یک ارادت مصمم و یک اعتمادبه‌نفس جدی می‌شود کارهای بزرگی انجام داد که یکی از این کارها رسیدگی و مختومه شدن بیش از پنج هزار پرونده از سال‌های قبل است.

استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس

وی بیان کرد: تلاش دادگستری استان در سال ۱۴۰۲ دررابطه‌با مجازات‌های جایگزین حبس، ارفاقات قانونی، دادرسی الکترونیک، پرونده‌های بدون کاغذ، دادرسی برخط و بخش‌های مختلف پیشرفت چشمگیری نسبت به سال‌های قبل داشته است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه مهلت اجرای اولین سند تحول قضائی در پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام رسید و بسیاری از اهداف آن محقق شد، اظهار کرد: دومین سند تحول قضائی در اوایل امسال ابلاغ شده است که شامل همان مأموریت‌های مشخص شده قوه قضائیه در قانون اساسی و اسناد بالادستی و دیگر قوانین است.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه سند تحول بر اساس تجربیات گذشته برنامه‌ریزی و تدوین برنامه شده و بر اساس وظایف قوه قضائیه در اصل ۵۶ قانون اساسی مأموریت‌هایی را مشخص کرده است، تصریح کرد: در هر مأموریت از سند تحول چالش‌هایی شناسایی، راهبردهایی برای آن مشخص و برنامه‌هایی در ذیل آن اعلام شده است همچنین سند تحول مجموعه‌ای از برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های بلندمدت سند تحول ناظر به قضا زدایی، حبس‌زدایی و نگاه‌های این‌چنین است به‌عنوان‌مثال حصر وراثت پس از طی مراحل قانونی به اداره ثبت‌اسناد و املاک واگذار خواهد شد، بیان داشت: برنامه‌های میان‌مدت سند تحول قوه قضائیه نیاز به ایجاد زیر ساخت دارد که نیاز است همه مجموعه‌های قوه قضائیه دست‌به‌دست هم دهند که زیر ساخت در سال جاری تهیه شما تا آن برنامه در سال آینده محقق شود.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: برنامه عملیاتی تدوین شده توسط قضائیه را به حوزه‌های قضائی استان ابلاغ کرده‌ایم که در سال گذشته ۱۴ برنامه داشت؛ ولی امسال هشت برنامه و در ذیل آن ۲۱۹ اقدام دارد.

کاهش ۲۴ درصدی قرارهای منتهی به بازداشت

شهواری با اشاره به اینکه بر مبنای برنامه عملیاتی دادگستری استان باید پنج پروژه که به سبب آن مجازات‌های جایگزین حبس هدفمند شوند، تعریف کند که این وظیفه به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم واگذار شده است، اظهار کرد: دادگاه‌های صلح از جمله برنامه‌های سال جاری دادگستری است که بایستی مقدمات اجرایی‌شدن آن هر چه سریع‌تر در استان فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته دررابطه‌با تصادفات برنامه موفق ارجاع آنها به شورای حل اختلاف را ارائه کردیم که نتیجه‌بخش و مؤثر بود که در نتیجه آن پرونده سریع‌تر به سرانجام می‌رسید، مردم بسیار راضی بودند و همچنین این پرونده‌ها به دادگستری وارد نمی‌شود، بیان داشت: این روال در سال جاری همچنان پابرجاست و پرونده‌های تصادفات به جهت سهولت و سرعت رسیدگی به شورای حل اختلاف ارجاع خواهد شد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان یکی از مشکلات پرونده‌های مطروحه در دادگستری استان را دررابطه‌با پرونده‌های اعسار دانست و تأکید کرد: بایستی از همان زمان صدور رأی با استفاده از سامانه‌های فراوانی که در دسترس قضات است، رأی منطقی و قابل‌اجرا صادر شود.

حجت‌الاسلام شهواری فلسفه قرارهای تأمین را دردسترس‌بودن متهم دانست و افزود: بایستی دررابطه‌با قرارهای منتهی به بازداشت دقت کافی و لازم صورت گیرد و حتی‌الامکان از بازداشت غیرضروری افراد جلوگیری به عمل آید کمااینکه با برنامه‌ریزی و نظارت‌هایی که در سال گذشته صورت گرفت ۲۴ درصد کاهش قرارهای منتهی به بازداشت را شاهد بودیم.

وی گفت: آرا جایگزین حبس ظرفیت بسیار خوبی است که بایستی در دستور کار قضات قرار گرفته و از این ظرفیت به نفع شهر و امورات عام‌المنفعه استفاده شود.

لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های معوق و مسن

رئیس‌کل دادگستری لرستان، ارفاقات قانونی پیش‌بینی‌شده توسط قانون را بسیار مفید و مؤثر در راستای اصلاح مجرم برشمرد و بیان کرد: بایستی انتخاب کارشناسان از طریق سامانه قرعه‌کشی دادرسی الکترونیک و دادرسی بر خط را که استفاده از آن منافع و محاسن بسیار خوبی مانند عدم مراجعه طرفین دعوا و وکلا به محاکم و کاهش هزینه‌های مردم و تردد را دارد، در دستور کار محاکم قضائی استان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام شهواری بر کاهش پرونده‌های معوق و مسن تأکید کرد و افزود: در این راستا بایستی کارگروه رفع اطاله دادرسی تشکیل شده و مشکلات و گره‌های پرونده‌های معوق را شناسایی و به‌سرعت این پرونده‌ها را تعیین تکلیف کند.

وی با اشاره به اینکه تأکید ما بر بحث آمار صرفاً آمارگرایی نیست و رفع مشکل مردم و تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر امورات مردم است چرا که اگر در موعد مقرر رأی صادر نشود سبب ایجاد حق‌الناس می‌شود، اظهار کرد: ظرفیت‌هایی وجود دارد که بایستی از آنها برای کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری استفاده کنیم؛ مانند ارجاع پرونده‌های تصادفات به شورای حل اختلاف، پرونده‌های ناظر به تغییر کاربری اراضی، امور آب و … که قانون برای پیشگیری از وقوع جرم به آن اداره اختیارات لازم را داده است و باید به تکلیف خود عمل کنند پرونده‌های آن وارد دادگستری نشود.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، استفاده از سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند قوه قضائیه را سبب انجام سریع مراحل پرونده و نیز متقن بودن آرا دانست و افزود: بایستی پرونده‌های بدون کاغذ، به نهایت رسیدن ابلاغ الکترونیک، نظارت جدی بر گردش پرونده‌ها و برنامه‌ریزی جهت متعارف کردن شعب نامتعارف در دستور کار مدیران قضائی استان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه صدور گواهی عدم سوءپیشینه در استان در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود و هدف‌گذاری ما این است که این گواهی در کمتر از سه ساعت صادر شود، عنوان کرد: خروجی سند تحولی و برنامه عملیاتی بایستی رضایتمندی مردم باشد و همه ما وظیفه داریم در این زمینه سعی و تلاش کنیم.

کد خبر 6092015

دیگر خبرها

  • کنعانی: آهِ کودکان و زنان غزه وجدان‌های بیدار را به حرکت درآورده است
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود