Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستان و بلوچستان دارای محصولات تولیدی زیادی در بخش های مختلف می باشد که در راستای رونق اقتصادی، قطب سازی آنها در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، سیستان و بلوچستان استانی 4فصل می باشد که دارای ظرفیت ها و پتانسیل های مختلفی در بخش های گوناگونی به مثل کشاورزی، معدن، صنایع دستی، صنعت، وزرش و غیره می باشد و با اینکه استانی صنعتی به شمار نمی آید، اما تولیداتی دارد که در نوع خود بی نظیر است و نیاز است بیشتر به آن پرداخته شود تا علاوه بر رفع مشکل بیکاری، اقتصاد استان را نیز رشد دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این زمینهخبرنگار اقتصادی عصرهامونبا دو مسئول بسیج سازندگی استان مصاحبه ای انجام داد.

19محصول استان در حال قطب سازی شدن می باشند
سرهنگ علی اکبر جعفری مسئول بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگارعصرهامونگفت: براساس نیاز استان، از سال گذشته قطب سازی 19محصول تولیدی استان در دستور کار بسیج سازندگی استان قرار گرفته است.

وی افزود: در سال گذشته در 19شهرستان استان، برترین محصول تولیدی را شناسایی و در راستای معرفی آن ها و ایجاد اشتغال پایدار، قطب سازی آن محصول برای یک منطقه و برند سازی محصول در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تسهیلات قرض الحسنه نیز در نظر گرفته شده و تولید کنندگان محصولاتاز این تسهیلات بهرمند می شوند.
سرهنگ جعفری اظهار کرد: نیاز است تا در این زمینه دیگر دستگاه ها و نهادهای مرتبط ورود جدی داشته و با بسیج سازندگی همکاری داشته باشند.

مسئول بسیج سازندگی استان خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات این بخش این است که محصولات تولیدی از بهترین کیفیت ساخته می شود و براین اساس قیمت بالاتری را دارا می باشند اما اجناس چینی با کیفیت و قیمت پایین وارد کشور می شود و محصولات تولیدی زیاد خریدار پیدا نمی کند.

سوزن دوزی،سکه دوزی و صدف کاری برای توسعه بخش اقتصاد مردم در دستور کار قرار دارد
مسئول بسیج سازندگی چابهار گفت: سه بخش سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری از سال گذشته برای اشتغال افراد بیکار این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.

امید پژوهش در گفت و گو با خبرنگارعصرهامونافزود: از سال گذشته در سه زمینه سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری 16کارگاه تولیدی در حوزه استحفاظی شهرستان چابهار راه اندازی شده است و بالغ بر 220نفر در این کارگاه ها درحال فعالیت می باشند.

وی ادامه داد: بزرگترین مشکل در زمینه این فعالیت های تولیدی، نبود بازار مناسب است که این موضوع باعث شده تا برخی از کارگاه ها به صورت نیمه فعال و یا غیر فعال در آیند و در این راستا از مسئولان نهادهای مرتبط درخواست می کنیم همکاری لازم را در این زمینه با تولیدکنندگان داشته باشند.

پژوهش حضور دلالان را از دیگر مشکلات این بخش عنوان کرد و گفت: متاسفانه دلالان محصولات تولیدی این هنرمندان را به قیمتی بسیار پایینی خریداری و به قیمتی بالا به دیگران می فروشند و سود دلالی خود را می برند و با یک بازاریابی مناسب و برند سازی می توانیم جلوی این مسائل را به راحتی بگیریم.

وی گفت: زمینه ایجاد اشتغال در سه بخش سوزن دوزی، سکه دوزی و صدف کاری تا 2هزار نفر در یک سال را به راحتی می توانیم ایجاد کنیم اما باید موانع سد راه این بخش از میان برداشته شود.

وی تاکید کرد: درصورت همکاری مناسب مسئولان، این شهرستان می تواند به عنوان قطب سوزن دوزی، سکه دوزی و صدفکاری در کشور مطرح شود.

مسئول بسیج سازندگی چابهار در پاسخ به سوالخبرنگار عصرهاموندر زمینه تلاشها برای برند سازی نیز گفت: برند سازی یکی از کارهای بسیار مهمی است که از سال گذشته در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفته و امیدواریم هرچه سریعتر به نتیجه مطلوبی برسد.
با موارد گفته شده نیاز است تا دستگاه های دولتی در این زمینه ورود پیدا کرده و با هم انسجام داشته باشند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۲۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد

ایسنا/قم رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری امروز ۱۱ اردیبهشت که به مناسبت هفته جهاد سازندگی برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود، عنوان کرد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود؛ همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است نیز راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی، سم پاشی محل نگهداری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه را از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی معرفی کرد.

وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ گفت: ۹۳ میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم.

ایراندوست با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه(س) در شرق استان شامل؛ پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه به صورت کاملاً مردمی فعالیت می‌کنند؛ تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم‌التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت های این قرارگاه‌ها است.

وی با اشاره به مرمت ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان در سال گذشته، ادامه داد: یکی از کارهای ویژه‌ای که امسال از طریق قرارگاه های جهادی صورت گرفت مشارکت در غرس درختان بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با اعلام فراخوان در روز جمعه مردم نیز پای کار آمدند و این فرآیند در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

ایراندوست حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان به همراه خانواده را از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها دانست و گفت: در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه‌های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس‌های تقویتی با همکاری گروه‌های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره‌تر صورت بگیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه فعالیت قرارگاه کلاسی نو در هفته بسیج سازندگی آغاز می‌شود، یادآور شد: هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است و کارهای اجرایی این کار توسط گروه‌های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه‌ با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

ایراندوست جشنواره روایت جهاد را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی