Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تعداد افراد تحت پوشش در لرستان نسبت به کشور ۴ درصد بالاتر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد سید پرویز فتاح صبح امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان که در بیت امام جمعه خرم‌آباد انجام شد بابیان اینکه گزارش‌های استان خوب و عملکرد قابل‌قبول است اظهار داشت: ماه مبارک رمضان در طرح محسنین هشت هزار و 270 حامی جذب شد که اکثراً لرستانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه حامی می‌تواند قوتی برای خانواده‌ها باشد افزود: هدف حضور حامیان در کار امداد این است که مردم پای‌کار بیایند چراکه امداد یک‌نهاد غیر اداری، انقلابی و مردمی است و در حال حاضر نیز وضعیت طوری شده که مردم خوب پای‌کار می‌آیند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد: رشد پرداخت زکات در استان خیلی امیدوارکننده است که این اعتماد مردم را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه تعداد افراد تحت پوشش در لرستان نسبت به کشور چهار درصد بالاتر است بیان کرد: در کشور 6 تا 10 درصد تحت پوشش کمیته امداد هستند ولی در لرستان 10 درصد تحت پوشش است تقریباً دو برابر نرم کشوری است.

فتاح تصریح کرد: در استان لرستان به بحث مددکاری بانوان توجه کرده‌ایم چون اکثر سرپرست خانواده‌ها از بانوان هستند و مددکاری‌ها نیز باید بیشتر برای خانم‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: این بار طلبکارانه به استان آمده‌ام و اگر اطلاعات از خانواده‌ها درست باشد نسخه‌ای که می‌پیچیم درست است ولی اگر اطلاعات ناقص باشد نسخه‌ای که می‌پیچیم حتماً نواقصی دارد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: مدیرکل کمیته امداد استان لرستان قول دادند که صف جهیزیه در استان به صفر برسد و در بحث وام قرض‌الحسنه نیز نامه‌ای به محضر مقام معظم رهبری نوشتیم که اجازه دادند از محل صدقات بخشی وام بدهند.

وی اظهار داشت: با همکاری بانک مرکزی صندوقی به نام قرض‌الحسنه امداد ولایت راه‌اندازی کردیم که یک شعبه آن نیز در لرستان راه‌اندازی می‌شود و تبلیغات آن آغاز می‌شود.

فتاح افزود: وام‌های پرداختی به مددجویان نیز بهره ندارد و راه‌اندازی این صندوق سبب می‌شود توان امداد لرستان در پرداخت قرض‌الحسنه سطح پایین سه تا پنج میلیون بیشتر شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد: در لرستان سقف وام‌های ضروری دو تا سه میلیون خیلی کمتر شده است و این صندوق که راه‌اندازی می‌شود ضوابط را برای پرداخت وام کاهش می‌دهیم؛ امیدواریم این صندوق بتواند رشد کند و نیاز افراد برطرف شود.

وی بیان کرد: طرح اکرام از طریق بانک ملت انجام می‌شود و حساب‌ها از طریق بانک صادرات و ملی پرداخت می‌شود که پراکندگی دارد و قصد تجمیع در صندوق ولایت را داریم.

فتاح بابیان اینکه ماهیانه بالغ‌بر 250 میلیارد تومان در استان لرستان مستمری پرداخت می‌شود که می‌توانیم به این صندوق متصل کنیم خاطرنشان کرد: مسکن مددجویان ضروری‌ترین، مهم‌ترین و گران‌ترین نیاز است که اعتبارات مسکن برای استان نسبت به گذشته افزایش‌یافته است.

وی گفت: دولت و مجلس مستمری را اضافه کرده‌اند به‌طوری‌که برای خانواده پنج نفره حدود 400 هزار تومان پرداخت می‌شود؛ در حال حاضر افزایش مستمری به‌حساب یارانه واریز می‌شود ولی از ماه آینده به‌حساب مستمری می‌آید.

انتهای پیام/

R41450/P1336/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۲۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود