Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - وزارت انرژی عربستان سعودی برای ساخت یک نیروگاه بادی ۴۰۰ مگاواتی در شمال غربی این کشور مناقصه برگزار می‌کند.

نیروگاه دومة الجندال نخستین پروژه نیروگاه بادی خواهد بود که در عربستان ساخته می‌شود.

ساخت این نیروگاه بخشی از یک برنامه گسترده برای کاهش اتکا به نفت و گاز است که در سند افق ۲۰۳۰ پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر رویکرد از سوخت‌های فسیلی به انرژی‌های تجدیدپذیر حدود ۵۰ میلیارد دلار هزینه دارد.

طبق برنامه‌های پیش بینی شده، یک دهم از نیروی برق عربستان تا سال ۲۰۳۰ از طریق منابع تجدیدپذیر تامین می‌شود.

شرکت‌های علاقمند به حضور در این پروژه تا ۱۰ اوت فرصت دارند تا درخواستشان را به وزارت انرژی عربستان ارایه کنند. این وزارتخانه در ۲۹ اوت فرآیند بررسی پیشنهادها را آغاز خواهد کرد که تا ۳۱ ژانویه ادامه خواهد یافت. خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان دو ماه پیش اظهار کرده بود این وزارتخانه ۵۱ شرکت را واجد شرایط شرکت در مناقصه برای پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر شناسایی کرده است.

الفالح در آوریل گفته بود ریاض امسال مناقصه برای پروژه‌های بادی و خورشیدی با مجموع ظرفیت ۷۰۰ مگاوات را برگزار خواهد کرد. از میان ۵۱ شرکت واجد شرایط، ۲۴ شرکت می‌توانند برای نیروگاه بادی ۴۰۰ مگاواتی پیشنهاد دهند و سایر شرکت‌ها برای پروژه‌های نیروی خورشیدی تایید شده اند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، این شرکت‌ها شامل انی ایتالیا، توتال و شرکت برق فرانسه و همچنین شرکت‌های اسپانیایی ایبردرولا و اکسیونا هستند. سایر شرکت کنندگان در مناقصه از خاورمیانه و آسیا هستند. مناقصه پروژه نیروی خورشیدی در آوریل آغاز شد و برندگان در نوامبر سال جاری اعلام می‌شوند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید