Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ناصر مقدسی روز سه شنبه درسمینار تخصصی پیشگیری از تصرفات غیرقانونی اراضی ملی و عمومی که با حضور کارشناسان دادگستری هفت استان در گرگان درحال برگزاری است، اظهار داشت: گفت: به طور متوسط در 5 سال اخیر سالانه 40 هزار هکتار پرونده تخریب و تصرف جنگل ها در محاکم تشکیل شده و یگان حفاظت منابع طبیعی از تصرف 25 هزار هکتار ممانعت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


.وی افزود: یش از 83 درصد عرصه‎های کشور ملی بوده و برای ریشه کنی زمین خواری باید موضوع تبیین شده و با برنامه و همکاری دستگاه های مرتبط اقدام کنیم.
مقدسی از تهیه سند کاداستر (نقشه حد نگار) برای 20میلیون هکتار نیز خبر داد و گفت که کارهای غیرعالمانه و تخریبی دهیاری‌ها در حوزه مدیریت ساخت و ساز غیرمجاز به هیچ عنوان قابل چشم‌پوشی نیست.
وی اضافه کرد: باید نقشه کاربری اراضی به ویژه در استان های شمالی یک بار برای همیشه ترسیم شود تا دچار تزلزل در این عرصه نباشیم.
قائم مقام رئیس سازمان جنگل‎ها و مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه پرونده‎های له وعلیه منابع طبیعی روز به روز در حال افزایش است، گفت: باید برای این مهم تدبیری در نظر گرفته شود و دادگستری بیش از گذشته با این دستگاه همراه باشد تا از تحمیل هزینه سنگین به دولت ممانعت گردد.
مقدسی همچنین افزود که قضاوت باید در حوزه مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز منصفانه باشد و بر اساس امکانات و وظایف هر دستگاه انجام شود.
وی در خصوص گلستان نیز گفت که در این استان 559 هکتار پرونده تخریب ساخت و سازغیرمجاز گزارش و اجرا شده است و نشان از اقدامات مناسب در حوزه پیشگیری و برخورد قانونی با این تخلفات دارد.
قائم مقام سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با تاکید بر لزوم توسعه امکانات و ماشین‌آلات این سازمان تاکید کرد: سالانه 15 هزار هکتار از عرصه های جنگلی در کشور دچار حریق می شود و در تابستان نیروهای حفاظت از جنگل‌ها درآماده باش کامل هستند.
وی ادامه داد این درحالی بوده که برای پرداخت حقوق نیروهای حفاظت که در جنگل با آتش می‌جنگند مشکل داریم.
مقدسی از فعالیت یکهزار نفر همیار حفاظت از جنگل‌ها نیز باتوجه به کمبود تعداد نیروی انسانی حفاظت از جنگل‌ها خبر داد و گفت: در حوزه اجرایی 19 هزار کیلومتر علامت‌گذاری بین مستثنیات و اراضی ملی را انجام داده‌ایم که در پیشگیری از ساخت و ساز و تصرف غیرمجاز موثر بوده است.
گزارش ایرنا سمینار تخصصی پیشگیری با موضوع تصرفات غیرقانونی با حضور کارشناسان 7 استان مازندران، گیلان، اردبیل، فارس، خراسان رضوی، البرز و گلستان از امروز در گرگان آغاز شد.
این گردهمایی دو روزه است و کارشناسان در قالب 7 کارگاه (پنل) تخصصی درباره تصرفات غیرقانونی و راهکارهای پیشگیری از آن در استان های مختلف بحث و تبادل نظر می کنند.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها