Web Analytics Made Easy - Statcounter

صاحبنظران معتقدند، فیلم سینمایی «پا تو کفش من نکن» با داشتن پیام غیر اخلاقی، گفتگو‌ها و صحنه‌هایی مبتذل، یک ضد ارزش و پس رفت در سینمای کمدی به حساب می‌آید. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ هنوز دل خوری و نگرانی جمعی از دلسوزان سینما و فرهنگ و هنر کشور از اکران «اکسیدان» التیام نیافته که خبر اکران یک فیلم دیگر در همان حال و هوا در رسانه‌ها نگرانی منتقدان دغدغه‌مند سینما را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیلمی که از نظر شوخی‌های جنسی و مغایر با فرهنگ ایرانی اسلامی اگر جلو‌تر از کمدی‌های مبتذل قبلی نباشد عقب‌تر نیست!
«پاتو تو کفش من نکن» فیلمی بی محتواست که سعی دارد با به سخره گرفتن ارزش‌ها و شوخی‌های متضاد با هنجار‌های جامعه مخاطب را بخنداند.
این فیلم قصه دو زوج را روایت می‌کند که برای ثبت ازدواج به محضر می‌روند ولی شلوغی محضر عاملی می‌شود برای رخداد اتفاقی غیرمنتظره و در نهایت گره خوردن زندگی این دو زوج به یکدیگر!
این فیلم سنت پسندیده ازدواج را به سخره می‌گیرد و با زبان طنز و به کمک دیالوگ‌ها و تصاویر هنجار شکن روابط نامتعارف را ترویج می‌دهد.
فیلم هیچ حرف تازه‌ای برای گفتن ندارد و همان شوخی‌های سطحی ضد فرهنگ را با چاشنی بیشتری از ابتذال به خرد مخاطبانش می‌دهد واکران عمومیش می‌تواند تاثیرات مخربی روی امنیت روانی خانواده‌ها داشته باشد.
محمدحسین فرح بخش کارگردان این فیلم هم پیش از این «اس و پاس» را ساخته است؛ فیلمی که درصد زیادی از سکانس‌ها و دیالوگ هایش کپی برداری از یک فیلم فارسی بود وبا قصه‌ای بی محتوا، بازی‌های ضعیف و تن‌ها زرق و برق ظاهری وقت مخاطبانش را تلف می‌کرد.
بازیگرانی هم که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند اغلب بازیگران سینمای تجاری هستند که تهیه کننده و کارگردان از حضورشان برای فروش بیشتر فیلم استفاده می‌کنند.
حال این سوال پیش می‌اید که آیا دیگر کسی دغدغه سلامت روانی خانواده‌ها در سینما و هنگام دیدن فیلم‌های کمدی را ندارد؟ آیا سطح سینمای کمدی ما به حدی پایین آمده که فیلم هایی که نمونه بارزولنگاری فرهنگی به حساب می‌ایند به اکران عمومی در بیایند و هیچ کس جلوی پیام هایی را که در خود اگاه و نا خود اگاه جامعه می‌گذارند را نگیرد؟
آیا موفقیت در گیشه به هر قیمتی حتی به قیمت گسترش ابتذال اولویت اول برخی از سینماگران است؟
این یک واقعیت است که از سال گذشته برخی از فیلم‌های سینمای کمدی خواسته یا ناخواسته به بی راهه رفته اند و گویی به کار گیری شوخی‌های جنسی، الفاظ سخیف و حرکات ناشایست در برخی از فیلم‌های این ژانر از سینما در حال تبدیل شدن به ارزش شده است!
به گونه‌ای که برخی از کارگردانان سعی دارند در هنجار شکنی در این فیلم‌ها برای فروش بیشتر از یکدیگر سبقت بگیرند.
در این شرایط انتظار می‌رود سازمان سینمایی و نهاد‌های فرهنگی مرتبط با این حوزه دقت و نظارت بیشتری بر فیلمنامه، روند ساخت و نخسه قابل اکران فیلم داشته باشند زیرا تعلل در این زمینه با توجه به مخاطبان زیاد سینمای کمدی می‌تواند اسیب‌های جدی به فرهنگ کشور وارد کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۴۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ شامگاه دوشنبه در حاشیه اکران فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران آزمایشی سینما دانش قوچان اظهار کرد: سینما دانش قوچان که متعلق به اداره آموزش‌وپرورش این شهر است از دهه ۶۰ تأسیس شد و به علت برخی مشکلات در دهه ۷۰ تعطیل شد.

سرپرست آموزش‌وپرورش قوچان با اشاره به اینکه این سینما با مشارکت بخش خصوصی در دهه ۹۰ آغاز به کار مجدد کرد اما شیوع ویروس کرونا دوباره این سینما را به تعطیلی کشاند، تصریح کرد: متأسفانه وجود برخی مشکلات پس از کرونا و نبود همتی در جهت بازگشایی مجدد این سینما به سمتی کشاند تا بیش‌ازپیش مستهلک‌شده و منابع مالی و بیت‌المال هدر رود.

وی با تأکید بر اینکه نیاز شهروندان به این مکان تفریحی فرهنگی به‌ویژه قشر نوجوان و جوان اهمیت راه‌اندازی این مجموعه را با قید فوریت دوچندان کرد، افزود: در این راستا برای مدت آزمایشی یک‌ماهه تفاهم‌نامه‌ای با ستاد اکران‌های مردمی عمار بسته شد تا بتوان بر اساس حضور مردم در این بازه زمانی به سمت جذب اعتبار از طریق خیرین و نهادهای مرتبط برویم و سینمایی درخور شأن آماده‌سازی کنیم.

واعظ بابیان اینکه بهسازی و تعمیر سینما برای صندلی، پرده، صوت و … حدود ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، ادامه داد: امشب اکران آزمایشی فیلم آسمان غرب به‌عنوان اولین اکران برای بسیج دانشجویی برگزار و در روزهای آتی نیز برای دیگر اقشار جامعه اکران خواهد شد.

کد خبر 6085971

دیگر خبرها

  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • اکران فیلم سینمایی «مست عشق» در ۶ سینمای مشهد از فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • ماجرای جنجالی که «نماوا» به پا کرد