Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@02:23:24 GMT

چرا کودکان دچار بدغذایی می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۵۶۵۸

چرا کودکان دچار بدغذایی می‌شوند؟

همچنان که نوزادان بزرگتر می‌شوند، بسیاری از آن‌ها غذا را به‌عنوان چیزی ناخوشایند تجربه می‌کنند که در آن به طور تصادفی از غذایی بیش از غذاهای دیگر خوششان می‌آید.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تبیان، والدین اغلب آزرده می‌شوند به‌خصوص اگر برای تهیه یک رژیم غذایی متنوع تلاش کرده باشند و حالا برای خوراندن بیش از سه یا چهار نوع غذای محبوب به کودکشان دچار کشمکش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یکی از رفتارهای کاملاً طبیعی و اسرارآمیز دوران نوپایی است، و نباید شما را بیش از اندازه نگران کند.

به آرامی اضافه کردن سایر مواد غذایی به رژیم کودکتان را ادامه دهید، قرار بگذارید زمانی می‌تواند غذای دلخواهش را بخورد که چند قاشق از غذایی که شما انتخاب کرده‌اید را خورده باشد. یا سعی کنید روی غذایی توافق کنید که همان جذابیت را برای او داشته باشد اما مواد مغذی بیشتری داشته باشد.

از طریق گذاشتن فقط یک قاشق یا در این حد از یک غذای جدید در سینی، کودکتان را ترغیب کنید چند لقمه از آن را امتحان کند. عملاً، بسیاری از کودکان حساسیت‌شان راکم می‌کنند و چیزهای جدید را دوباره امتحان می‌کنند.

کودکانی که به بدغذایی ادامه می‌دهند درصورتی‌که غذاهایی که می‌خورند تمام نیازهای تغذیه‌ای آن‌ها را پوشش ندهد ممکن است به مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی نیاز داشته باشند.

برای مثال اگر گوشت در بین غذاهای دلخواهشان نیست، ممکن است در معرض کمبود آهن و روی قرار گیرند روزانه یک مکمل با مقدار متناسب با سن آنان در نظر بگیرید.

غلات صبحانه‌ای غنی شده با ویتامین و مواد معدنی نیز انتخاب‌های خوب و معمولاً قابل قبولی برای بدغذاها هستند.

اگر شما فقط یک کار برای تغذیه کودکتان در دوره آشفته نوپایی انجام می‌دهید، آن باید گذاشتن میوه و سبزی به عنوان یک بخش بزرگ در رژیم غذایی او باشد. این کار نه تنها عادت غذایی خوبی ایجاد خواهد کرد بلکه قسمت مهمی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز او را تأمین خواهد کرد.

سعی کنید از سبزی‌های تازه، منجمد، یا کنسرو شده در شکل کامل آن استفاده کنید تا به‌جای دادن غذاهای فرایند شده که تنها حاوی ذرات کمی از سبزی غیرقابل تشخیص هستند، کودکتان را به طعم آن عادت دهید.

میوه به معنی آبمیوه نیست بازهم، میوه‌های کامل بهترین هستند، و کنسروهای شیرین نشده، سس سیب، یا میوه‌های خشک میان‌وعده‌های بهتری نسبت به میوه‌های فرایند شده یا آبنبات‌های شیرین شده با آبمیوه هستند.

در عرضه میوه و سبزی‌ها خلاق باشید. اگر کودک شما مایل به تمام کردن یک وعده کامل از سبزی نیست، اضافه کردن آن به غذاهای مورد علاقه‌اش را امتحان کنید، مانند ماکارونی و پنیر همراه با نخودفرنگی و بروکلی.

سبزی‌ها را همراه با پنیر ذوب شده به تورتیلا اضافه کنید. هویج و سیب را با کره بادام‌زمینی به عنوان میان‌وعده سرو کنید.

در وعده اصلی، به‌جای سیب‌زمینی، کدوحلوایی، کدو زمستانی و سیب‌زمینی شیرین را امتحان کنید، تمام این مواد از نظر مواد مغذی، مثل بتاکاروتن غنی‌تر از سیب‌زمینی هستند.

اگر نوع خاصی از سبزی به طرز ناامیدکننده‌ای توی بشقاب باقی مانده، آن را به شکل دیگری امتحان کنید، سبزی‌های کاملاً خردشده یا رنده شده را به برنج، ماکارونی، یا سیب‌زمینی له‌شده اضافه کنید.

از سس‌ها و پوشاننده‌ها استفاده کنید اما نه آن‌هایی که غنی از شکر و نمک هستند.

در عوض میوه و سبزی را با ماست، سس گوجه‌فرنگی، پنیر، سس سیب، کره بادام‌زمینی یا هوموس سرو کنید.

راهکارهای مقابله با کودک بدغذا

شما سعی در دادن بروکلی به کودکتان کرده‌اید و او رویش را برگردانده یا آن را بیرون ریخته است. تسلیم نشوید.

تعداد کمی از بزرگسالان اولین بار که طعم قهوه را امتحان کردند، دوست داشتند، درحالی‌که بسیاری از ما در حال حاضر به آن معتاد شده‌ایم.

بسیاری از طعم‌ها اکتسابی هستند و برای اغلب مردم لازم است پنج تا ده بار در معرض مزه‌ای قرار بگیرند تا به آن عادت کنند.

والدین اغلب این اشتباه را می‌کنند که با اولین علامت مقاومت، تسلیم می‌شوند، اما ممکن است به‌راحتی با کمی سعی اضافی به غذای جدید عادت کرد. امکان دارد در یک جدال بازنده اما در یک جنگ با مقداری مقاومت برنده شوید.

روز بعد دوباره بروکلی را با کمی پنیر چدار ذوب شده یا مخلوط با ماکارونی امتحان کنید. آن را به‌صورت نیم‌پز، خیسانده در ماست، سس هوموس (یا خام اگر کودک شما عادت به خوردن غذای جامد و سفت دارد) تهیه کنید.

از دسر یا هر نوع خوراکی دیگر، مثل هلو با یک قاشق کوچک ماست یخ‌زده، یا توت‌فرنگی با پودینگ استفاده کنید.

میوه را تقریباً به هر نوع غذایی برای صبحانه می‌توان اضافه کرد، مثل سس سیب با پنکیک تهیه شده از غلات کامل، یا خرما و برش‌های سیب در سوپ جو. به دنبال یافتن فرصت‌هایی برای وارد کردن تکه‌ای از سبزی یا میوه در تقریباً هر نوع غذا یا میان‌وعده‌ای باشید.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه با توجه به برداشت فراوان سیب‌زمینی، پیاز و گوجه فرنگی نیاز سفره خانوارهای ایرانی تأمین است، در جلسه مدیریت و مصرف محصولات صیفی و سبزی عنوان کرد: تولید سالانه ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن سیب‌زمینی، پیاز و گوجه فرنگی و ظرفیت مازاد ۵ میلیون تنی، صرفاً برای صادرات از افتخارات فعالان این بخش است.

وی با اشاره به رکورد بی‌سابقه تولید ۲۰۰ تن گوجه‌فرنگی در هکتار در فضای آزاد در ارومیه، گفت: کشاورزان ما در جیرفت نیز به راحتی بین ۸۰ تا ۹۰ تن در هکتار پیاز تولید می‌کنند.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ضرورت هدفمند بودن صادرات سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی افزود: وجود سردخانه و صنایع بسته‌بندی مناسب و مجهز در استان‌ها، از ضروریات تأمین به موقع نیاز بازار مصرف خانوارها و صنایع فرآوری و صادراتی است.

در این جلسه که به صورت وبیناری برگزار شد، مدیران استانی آمار کشت و ذخیره‌سازی صیفی و سبزی را در استان‌های مختلف اعلام کردند.

کد خبر 6098145

دیگر خبرها

  • آموزش شستشوی دست و تغذیه سالم برای کودکان
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • افتتاح گلخانه سبزی و صیفی هفشجان
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند