Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@20:14:56 GMT

آماده‌ایم به نیازهای صنعت نفت و گاز پاسخ دهیم

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۶۶۰۴

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: آماده‌ایم نیازهایی که در مجموعه نفت و گاز وجود دارد را دریافت کرده و به آنها پاسخ دهیم.

به گزارش ایسنا، بهرام بادکو در حاشیه بازدید مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور از سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه که امروز (27 تیر) انجام شد، اظهار کرد: این بازدید فتح بابی برای تعامل و همکاری‌های بیشتر دو مجموعه در آینده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حیطه وسیع فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف، ادامه داد: می‌توانیم با استفاده از ظرفیتی که در بخش‌های مختلف مجموعه جهاد دانشگاهی وجود دارد، نیازهای حوزه نفت و گاز را دریافت کرده و در کوتاهترین زمان به آنها پاسخ دهیم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از آمادگی برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور هم خبر داد و افزود: می‌توانیم این همکاری را در بستر فضای مجازی دنبال کنیم.

بادکو افزود: می‌توان با راه‌اندازی یک پورتال که دو طرف به آن دسترسی داشته باشند، این همکاری را گسترش داد.

وی خاطرنشان کرد: ما نیازها را از مجموعه نفت و گاز می‌گیریم و آن را بر حسب تخصص و زمینه فعالیت بین شرکت‌های دانش بنیان تقسیم می‌کنیم.

بادکو یادآوری کرد: تلاش می‌کنیم با استفاده از تمام ظرفیتی که داریم و حتی تعامل با بخش‌های دیگر، نیازهای صنعت نفت و گاز را پوشش دهیم.

در ادامه میرحسین کاظمی مدیرعملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب نیز گفت: زیرساخت‌های خوبی در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه فراهم است که می‌تواند نیازهای ما را در صنعت نفت پوشش دهد و زمینه‌ای برای همکاری هرچه بیشتر دو طرف باشد.

وی حوزه برق، الکترونیک، مکانیک، سیستم‌های کنترل، سیستم مخابرات، انرژی، انرژی‌های نو، نانوتکنولوژی، مواد شیمیایی و ... را از جمله زمینه‌هایی دانست که دو طرف می‌توانند برای همکاری روی آن تمرکز کنند.

کاظمی تاکید کرد: این همکاری هم از هزینه‌های ما کم می‌کند و هم شرایط را برای رشد و بالندگی بیش از پیش واحدهای زیرمجموعه جهاد دانشگاهی فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور، امروز(27 تیر) از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه شامل مرکز درمان ناباروری و سلول‌های بنیادی، معاونت پژوهشی، برج‌های فناوری پارک علم و فناوری، مرکز آموزش‌های تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته، شتاب دهنده فناوری تیک، موسسه آموزش عالی، آزمایشگاه و نمایشگاهی از دستاوردهای واحدهای مرتبط با حوزه نفت و گاز بازدید کردند.


جهاد دانشگاهی می‌تواند بسیاری از نیازهای صنعت نفت و گاز را پوشش دهد

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور گفت: جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه می‌تواند بسیاری از نیازهای صنعت نفت و گاز را پوشش دهد.

به گزارش ایسنا، سعید ناصری پور در حاشیه بازدید مدیران این شرکت از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به وسعت فعالیت‌ها و ظرفیت خوبی که در حوزه نیروی انسانی و شرکت‌های دانش بنیان در مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه وجود دارد، اظهار کرد: باید ارتباط مناسبتری بین بخش صنعت و مجموعه جهاددانشگاهی برقرار شود.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می‌تواند بسیاری از نیازها خصوصا در حوزه نفت و گاز، پالایشگاه، پتروشیمی‌ها و ... را پوشش دهد، افزود: باید تفاهم‌نامه همکاری برای برطرف کردن نیازها، بین دو مجموعه(جهاددانشگاهی و شرکت نفت و گاز) منعقد شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور ادامه داد: باید کارآفرینان و نخبگان مجموعه جهاد دانشگاهی از نزدیک با مشکلات مجموعه‌های نفت و گاز آشنا شوند تا بتوانند برای برآورده کردن نیازها و خواسته‌های ما پای کار بیایند.

ناصری پور با بیان اینکه در مجموعه جهاددانشگاهی کارگاه‌ها و مراکز علمی قابل توجهی وجود دارد، یادآوری کرد: افرادی که کار اجرایی کرده‌اند می‌توانند در کنار مجموعه‌های علمی جهاددانشگاهی قرار بگیرند که نتیجه آن هم‌افزایی و تعامل دو طرف با یکدیگر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در صنعت نفت زمان یک مولفه مهم و حساس است، گفت: اگر جهاد دانشگاهی و بخش‌های زیر مجموعه آن بتوانند در زمانی کوتاه نیازهای صنعت نفت و گاز را برآورده کنند، جای کار زیادی در این صنعت وجود دارد که جهاد دانشگاهی می‌تواند روی آن تمرکز کند.

ناصری پور از سطح علمی قابل توجه واحدهای موجود در مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه هم یاد کرد و گفت: هر زیرساختی که برای تعامل بین دو طرف لازم است باید در اسرع وقت فراهم شود.

وی افزود: استفاده از توانمندی‌های داخل کشور نه تنها برای ما صرفه اقتصادی دارد، بلکه به ایجاد شغل و افزایش سطح رفاه مردم هم کمک خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب از آمادگی برای استفاده از نیروهای متخصص این شرکت جهت آموزش به شرکت‌ها و نخبگان جهاددانشگاهی برای تعامل هرچه بیشتر یاد کرد و گفت: همچنین آماده‌ایم هماهنگی‌های لازم برای بازدید فعالان مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه از واحدهای نفت و گاز البته با رعایت نکات ایمنی فراهم کنیم تا از نزدیک در جریان امور قرار بگیرند و بتوانند برای رفع نیازهای ما برنامه‌ریزی کنند.

وی گفت: جهاد دانشگاهی هم باید در خصوص ظرفیت‌هایی که در بخش‌های مختلف دارد اطلاع‌رسانی کافی انجام دهد تا همه از وجود این همه پتانسیل باخبر شوند و بتوانند از آن در قالب تفاهم‌نامه‌های همکاری استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۶۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد