Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فریدون احمدی بعد از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت، معدن و اصناف که در سالن همایش‌های شرکت پارس سوییچ زنجان برگزار شد، با اشاره به بحث تفکیک وزارتخانه‌ها، اظهار کرد: من از مخالفان این تفکیک بوده و عمده بخش خصوصی نیز با این تفکیک مخالفت دارد.

وی با بیان اینکه دنیا در حال حاضر به سمت یکپارچه کردن فرآیندها در حال حرکت است، اضافه کرد: ایران در زمره نخستین کشورهای دارای بروکراسی اداری بالا بوده است در حالی که در دنیا این میزان دو به 800 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور دو میلیون نفر کارمند اداری دارد، تصریح کرد: ما در ایران 10 برابر دنیا برای امور اداری هزینه داریم.

احمدی با بیان اینکه رتبه ایران در کسب و کار دنیا 120 است، اظهار کرد: هرچه دستگاه اداری در کشور بیشتر شود به ضرر کسب و کار خواهد بود.

وی با بیان اینکه ادغام وزارت بازرگانی و صنعت و تجارت کارشناسی نبوده و نارسائی‌هایی از ادغام این وزارتخانه‌ها گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: دنیا به سمت یکپارچه کردن فرآیند حمایت از تولید در حال حرکت است.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار مردم در قبال پرداخت مالیات ساخت زیرساخت‌هایی چون دانشگاه، بیمارستان و غیره است، ابراز کرد: 90 درصد بودجه کشور صرف هزینه‌های جاری و حقوق 4 میلیون نفری کارمندان می‌شود.

احمدی با بیان اینکه در کشور 600 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام وجود دارد، اظهار کرد: مشکل اصلی حوزه تولید ما بحث صادرات است و مقرر نیست که از همه تولید در کشور حمایت شود.

وی با تاکید بر اینکه کشور نیاز به جهش صادراتی دارد، ادامه داد: بنگاه‌های تولیدی موفق در کنار تولید نگاه ویژه به صادرات دارند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید باید برای صادرات بوده و این به معنای تولید رقابتی است، تصریح کرد: کشور ما نیازمند قانون‌زدایی بوده، چرا که قانون‌های زائد و بی‌خاصیت زیاد است.

احمدی با بیان اینکه در هیچ مورد جز دفاع مقدس و بخش دفاعی کشور عملکرد قابل قبولی در کشور نداشته‌ایم، ابراز کرد: دولت گرفتار هزینه‌های بروکراسی اداری بوده و در کشور ما سوءمدیریت وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که نیازمند یک تحول در حوزه اداری کشور هستیم، ابراز کرد: آمار و ارقام بیکاری در کشور بسیار نگران کننده است.

انتهایپیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت