Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با اشاره به جلسه بعداز ظهر سه شنبه نمایندگان پرستاری با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از مخالفت صریح این کمیسیون با تربیت پرستار بیمارستانی خبر داد.

محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر، به جزئیات این جلسه مشترک که با حضور هیات رئیسه شورای عالی نظام پرستاری و سازمان نظام پرستاری کشور و همچنین معاونان پرستاری و پارلمانی وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در این جلسه که رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حضور داشتند، در ابتدا رئیس کل سازمان نظام پرستاری به تشریح وضعیت پرستاری پرداخت و در ادامه اولویت های جامعه پرستاری را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح این اولویت ها، افزود: تعیین تکلیف تربیت پرستار بیمارستانی، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و همچنین واگذاری صدور پروانه صلاحیت حرفه ای به سازمان نظام پرستاری، مهم ترین اولویت های مطرح شده در این جلسه بود.

شریفی مقدم در ادامه به گزارش عملکرد ۱۸ ماهه سازمان نظام پرستاری توسط اعضای هیات رئیسه شورای عالی اشاره کرد و گفت: در ادامه نمایندگان پرستاری دیدگاه های خود را در مورد طرح تربیت پرستار بیمارستانی بیان کردند.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با اشاره به تاکید نمایندگان پرستاری برای فروکش کردن بحران و التهاب ناشی از طرح تربیت پرستار بیمارستانی، افزود: در این جلسه، نمایندگان وزارت بهداشت هم دیدگاه های خودشان را مطرح کردند.

شریفی مقدم در ادامه به موضع کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ارتباط با طرح تربیت پرستار بیمارستانی پرداخت و گفت: کمیسیون بعد از شنیدن دیدگاه های نمایندگان پرستاری، به شدت با این طرح مخالفت کرد و در نهایت این توافق حاصل شد که پذیرش دانشجوی پرستاری فقط از کانال دانشکده و کنکور باشد و همچنین مبنای این پذیرش، آیین نامه اصفهان خواهد بود.

وی تاکید کرد: بر اساس توافقی که در این جلسه حاصل شد، هر ابلاغیه ای بعد از آیین نامه اصفهان، کن لم یکن تلقی می شود که شامل ابلاغیه ۲۳ اردیبهشت ۹۶ هم خواهد شد.

شریفی مقدم در پایان ضمن تشکر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به ویژه رئیس کمیسیون، و همچنین نماینده ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری، گفت: جامعه پرستاری امیدوار است با ورود مجلس به موضوع تربیت پرستار بیمارستانی، وزارت بهداشت نیز با موضع کمیسیون همراهی کرده تا التهاب جامعه پرستاری فروکش کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره نامساعد بودن شرایط دسترسی مردم به پزشک متخصص در سطح کشور، گفت: وزارت بهداشت باید فکری به حال توزیع متناسب پزشک متخصص در استان‌ها کند. - اخبار سیاسی -

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره معضل کمبود پزشک متخصص در شهرستان‌ها و مراجعه مردم به مراکز استان‌ها برای دسترسی به پزشک، گفت: متاسفانه علی‌رغم اینکه پیشرفت‌ها و توسعه‌های فوق العاده‌ای در حوزه بهداشت و درمان در کشور داشته‌ایم اما در حوزه دسترسی مردم به پزشک متخصص و فوق تخصص دچار مشکلات عدیده‌ای هستیم.

وی افزود: در حوزه تربیت نیروی متخصص، دسترسی به تجهیزات، دارو و ... نقاط ضعفی داریم. در استان‌ها و مخصوصا مناطق محروم توزیع پزشک متخصص و فوق تخصص توزیع پزشک متخصص متناسب با جمعیت نیست. به عبارتی اگر تعداد پزشکان متخصص تهران را با سایر استان‌ها مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که چه درصد زیادی از پزشکان متخصص در تهران متمرکز شده اند.

طاهری با بیان اینکه میزان دسترسی به پزشکان متخصص در شهرستان‌ها خیلی محدود است، ادامه داد: رفت و آمد و مسافرت‌های درمانی در کشور فوق العاده زیاد است و ما حتی پزشک عمومی، پرستار و ماما را در خیلی از شهرستان‌ها در دسترس نداریم.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: تربیت نیروی انسانی از نظر کمی در کشور نسبت به استانداردهای موجود جهانی دچار کمبود است ولی متخصصان سلامت معتقدند که دلیل این کمبود این است که این تربیت شده‌های حوزه سلامت اقدام به مهاجرت می‌کنند و در کشور باقی نمی مانند.

وی بیان کرد: ما باید معافیت‌ها و امکاناتی را در اختیار این افراد قرار دهیم تا مشتاق شوند که در کشور بمانند. راهکار حل خیلی از این مشکلات این است که نیروی انسانی به نحوی تربیت شود که نیاز کل کشور را پوشش دهیم. این امکان در حال حاضر وجود ندارد و باید وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس فکری برای حل این مشکل بکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد