Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران برنامه راهبردی سازمان تامین اجتماعی با مشارکت حداکثری مدیران و کارشناسان سازمانی اعم از ستادی و استانی تدوین شد. فرآیند تدوین برنامه مذکور، حدود دو سال (از ١٣٩٣ تا ١٣٩٤) به طول انجامید. شورایعالی برنامه‌ریزی راهبردی به منظور تدوین این برنامه، حدود ٧٠ جلسه با حضور معاونان سازمان و مدیران و کارشناسان تشکیل داد و مدیران بیمه‌ای و درمان استان‌های مختلف کشور نیز از طریق ویدئو کنفرانس در این جلسات مشارکت و ضمن اظهار نظر درباره بخش‌های مختلف برنامه، از نظرات سایر مدیران صف و ستاد و همچنین خط‌مشی‌های سازمان اطلاع می‌یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه بر جلسات شورایعالی، جلسات متعددی نیز در سطح کمیته‌های تخصصی و با حضور کارشناسان بخش‌های مختلف به شرح زیر برگزار شد.
تدوین و اجرای برنامه عملیاتی مرتبط با برنامه راهبردی برای اولین بار در سازمان:
پیش از دولت یازدهم، سازمان تامین اجتماعی، یکبار در سال ١٣٨٣ به برنامه راهبردی دست یافته بود اما موفق به پیاده‌سازی آن نشده بود. اما در دولت تدبیر و امید، برنامه عملیاتی سال ١٣٩٥ (به عنوان سال نخست برنامه عملیاتی) ذیل برنامه‌ها و اهداف سند راهبردی تدوین و اجرا شد. برنامه‌های عملیاتی مذکور به صورت فراگیر تدوین شد و همه معاونت‌های سازمان و استان‌ها را در برگرفت.
پیوند برنامه‌های عملیاتی با بودجه:
برنامه عملیاتی سال ١٣٩٥ و ١٣٩٦ در پیوند با بودجه قرار گرفت و بدین ترتیب هم بودجه سازمان برای نخستین بار مبتنی بر برنامه راهبردی (نه صرف برنامه‌های موقت و گسسته) تنظیم شد و هم امکان پیشروی برنامه به سوی اجرا افزایش یافت.
طراحی و اجرای نظام پایش و ارزشیابی برنامه‌های عملیاتی:
دبیرخانه شورایعالی برنامه راهبردی با آسیب‌شناسی تجارب سایر سازمان‌ها، جهت راهبری برنامه و کنترل آن، به تدوین و طراحی نظام پایش و ارزشیابی برنامه منطبق با شرایط و مناسبات خاص سازمانی روی آورد. این نظام ضمن پایش برنامه در سه سطح اقدام‌محور، نتیجه‌محور و محیطی، به ارزشیابی و امکان بازنگری در برنامه نیز توجه داشته و براساس برخی شاخص‌ها، کارایی و اثربخشی برنامه را نیز مد نظر دارد.
اجتماعی‌کردن برنامه:
شورایعالی برنامه‌ریزی راهبردی با آگاهی از این موضوع که فرآیند پیاده‌سازی برنامه راهبردی در هر سازمانی، نیازمند مشارکت و همراهی مدیران میانی و کارکنان بخش‌های مختلف سازمان است، به تدوین دستورالعملی با عنوان «اجتماعی‎سازی برنامه راهبردی» روی آورد و کوشید تا از طریق این دستورالعمل مجموعه وظایفی را برای واحدهای فرهنگی، آموزش و پژوهش، امور استان‌ها و واحدهای مختلف ستادی تعریف کند تا هر یک از این بخش‌ها به سهم خود، کارشناسان و مدیران صف و ستاد را در فهم مشترک نسبت به ارکان جهت‌ساز و اهداف و راهبردها یاری کنند.
در همین راستا، دبیرخانه شورایعالی برنامه‌ریزی راهبردی با برگزاری چندین جلسه منطقه‌ای، کشوری و ستادی، گام مهمی در مسیر همگانی‌سازی برنامه و ارتباط نزدیک‌تر کارکنان سازمان با برنامه برداشت که حاصل آن، مطالبه عمومی برنامه کارشناسان و مدیران میانی در سطح استان و ستاد از مدیران ارشد در یکی دو سال اخیر بوده است.
جشنواره خلاقیت سازمانی:
جشنواره خلاقیت سازمانی نیز با هدف گردآوری ایده های خلاقانه همکاران برای شناسایی افراد مستعد و خوش فکر سازمانی، کاهش مشکلات سازمان با بهره گیری از دانش جمعی همکاران و بهبود و ارتقا کمیت و کیفیت فعالیت های سازمانی برگزار شد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی