Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-28@16:57:55 GMT

تجربه رانندگي با BYD S6 از تهران تا پلور

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۹۲۳۳

خبرگزاري آريا - اخيرا شرکت خودروسازي کارمانيا سفري يک روزه را براي برخي از خودرو نويسان ترتيب داد تا با BYD S6 از تهران به سمت پلور حرکت کرده و توانايي هاي جاده اي آن را بسنجند.
همچنين برنامه سفر به گونه اي چيده شده بود که پس از رسيدن به پلور، در منطقه دشت لار با توجه به شرايط منطقه‌ اي، تست آفرود و رانندگي در شرايط سخت خارج از جاده نيز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حرکت از دفتر مرکزي شرکت واقع در کيلومتر 16 جاده مخصوص تهران کرج آغاز شد و پس از گذارندن خيابان ‌ها و بزرگراه‌ هاي شلوغ تهران، وارد آزادراه پرديس و سپس جاده هراز شديم.
طراحي ساده و بي آلايش با ظاهري قديمي
زماني که اين خودرو براي اولين ‌بار معرفي شد بسياري آن‌ را نسخه کپي برداري شده از لکسوس RX نسل دوم که با کد XU30 شناخته مي‌ شد، مي ‌دانستند.
اما جالب است بدانيد که کمپاني بي ‌واي ‌دي طي قراردادي طرح کلي اين خودرو را از کمپاني تويوتا – لکسوس ژاپن خريداري کرده است و بي ‌واي ‌دي اس 6 را بر مبناي آن طراحي و ساخته است.
پس شايد همين موضوع دليل خوبي براي ظاهر به نسبت قديمي اين خودرو باشد، چرا که اين طرح مربوط به سال‌ 2003 ميلادي بوده و در آن خبري از المان‌ هاي طراحي بروز مربوط به سال 2017 نيست. با اين حال وقتي به طور دقيق و ريزبينانه به اس6 نگاه مي ‌کنيم متوجه مي‌ شويم که سادگي طراحي اين خودرو بيش از آن‌که خسته‌ کننده به نظر برسد، کارآمد بوده. به گونه‌ اي بوده که اين طرح موجب مي ‌شود پس از مدت زماني طولاني اصالت خود را حفظ کند.

در نماي جلو شاهد چراغ‌هايي کشيده با طرحي ساده رو به‌ رو هستيم که از دو بخش مجزا تشکيل شده است، همچنين جلوپنجره ‌اي که از جنس کروم بوده در مرکز خودنمايي مي ‌کند. سپر بزرگ و حجيمي که بخش وسيعي از نماي جلو را تشکيل داده در ميان خود دو چراغ مه‌ شکن و يک ورودي هواي نسبتا کوچک را جاي داده است.
البته نکته قابل توجه ارتفاع مناسب آن از سطح زمين بوده که به اصطلاح زاويه ورود خوبي را براي اين کراس‌ اوور پديد آورده است. نماي جانبي آن جايي است که بيش از جلو شباهت اين خودرو را با لکسوس RX نسل دوم نمايان مي ‌کند.

همچنين قسمت عقب نيز به دليل بکار بردن از چراغ ‌هاي بزرگ و بيضي شکل، خيلي شبيه به لکسوس RX است. بکار بردن دستگيره استيل روي در صندوق تا حدودي سادگي طراحي نماي عقب را پوشانده است. همچنين سپر کوتاه عقب يکي ديگر از نکات مثبتي است که توانايي خارج از جاده اين خودرو را افزايش داده است. نصب ديفيوزر پلاستيکي مشکي رنگ روي سپر عقب علاوه ‌بر زيبايي، ظاهري اسپرت ‌تر را براي اس 6 به ارمغان آورده است.
فضاي و امکانات رفاهي BYD S6
زماني که در خودرو را باز مي‌ کنيم و وارد کابين مي‌ شويم، ناخودآگاه بار ديگر ياد لکسوس RX مي‌افتيم، زيرا صندلي ‌ها، داشبورد و محل قرارگيري اهرم تعويض دنده دقيقا مشابه آن بوده. اما نکته قابل توجه فضاي بزرگ و کافي کابين بوده که به لطف ابعاد بزرگ بدنه و فاصله کافي بين دو محور ايجاد شده است.

فرم کلي داشبورد به گونه ‌اي است که از يک طرح به نسبت ساده پيروي کرده که البته براي کاربر تا حدي خوشايند است. چرا که بسياري از خريداران از شلوغ بودن داشبورد و ادوات نصب شده روي آن رضايت نداشته و معتقدند که استفاده از امکانات آن ممکن است هنگام رانندگي موجب سردرگمي آن‌ها شود.

تريم داخلي بي ‌واي ‌دي اس 6 به دو صورت عرضه مي ‌شود که يکي شامل تودوزي مشکي رنگ بوده و ديگري داراي تودوزي دورنگ مشکي و طوسي روشن است. اما نکته ‌اي که ممکن است در همان لحظه اول توجه را به خود جلب کند، کيفيت خوب و قابل قبول متريال مصرفي در اين خودروست که در مقايسه با ساير چيني ‌هاي موجود در بازار، در موقعيت بهتري قرار دارد. وجود زير آرنجي روي صندلي راننده، يکي ديگر از ميراثي است که از لکسوس RX به بي‌ واي ‌دي اس 6 رسيده است.

بي واي دي اس 6 از نظر امکانات رفاهي در سطح قابل قبولي به ‌سر مي ‌برد، براي مثال مي توان به دوربين دنده عقب و زير آينه شاگرد، تهويه دوگانه اتوماتيک، مانيتور 7 اينچي، سيستم رهياب، پخش صوتي با هشت بلندگو، سانروف، سنسور پارک جلو و عقب، دي‌ لايت، صندلي برقي، کروز کنترل، آينه تاشوي برقي، آينه کروميک، قطب‌ نما، سنسور نور، استارت دکمه و.. اشاره کرد، مجموع اين موارد باعث شده اند که سطح امکانات رفاهي اين خودرو در جايگاه مناسبي باشد.

سيستم ‌هاي ايمني مانند شش محفظه کيسه هوا، ترمزهاي ديسکي با ABS، EBD و BOS و… نيز بخشي ديگر از تجهيزات بي واي دي S6 را شامل مي شوند.
تجربه رانندگي با بي واي دي S6
با وجود روشن بودن کولر در بيشتر مسير و ترافيک سنگين در قسمت ‌هاي از شهر تهران، مصرف سوخت اين شاسي ‌بلند نسبتا بزرگ در حدود 10.5 ليتر بود که باتوجه به اندازه و وزن خودرو عدد نسبتا معقولي به نظر مي‌رسد. همچنين عملکرد خوب کولر يکي ديگر از نکات مثبتي است که در اين تست نمايان شد.
پس از رسيدن به دشت لار و محدوده سد لار، اقدام به برگزاري تست ‌هاي آفرودي کرديم، که نتيجه کار تا حدودي دور از انتظار بود. سواري نرم و بي ‌صدا يکي از مشخصه‌ هاي اصلي اس 6 بوده که به هنگام رانندگي با سرعت ‌هاي بالا در جاده خاکي و روي سنگ‌ريزه‌ ها به خوبي نمايان مي‌ شود.

البته که اين نرمي اتاق تا حدي مديون لاستيک‌هاي بزرگ و رينگ 17 اينجي S6 است. مسير تست ما به شکلي تعيين شده بود که پيش از اين تجربه رانندگي با دو خودرو رقيب S6 را در آنجا داشتيم که اين روزها به عنوان يکي از پرفروش ترين کراس ‌اوورهاي چيني بازار شناخته مي ‌شوند.
به واقع مي‌توان گفت که کيفيت سواري و ميزان صداي کابين به مراتب بهتر از ساير رقباي چيني نظير جک S5 و چري تيگو 5 بود. همچنين انعطاف بالاي سيستم تعليق S6 باعث مي‌شد تا در هنگام عبور از چاله‌هاي بزرگ، اصطکاک چرخ‌ هاي خودرو با سطح زمين حفظ شود.

زماني که اقدام به صعود از يک تپه با شيب نسبتا تند کرديم، متوجه شديم موتور چهار سيلندر 2.4 ليتري با توان 160 اسب ‌بخار، کشش نسبتا خوبي دارد و از پس گذر از مسيرهاي پر شيب بر مي آيد، همچنين هماهنگي خوب جعبه‌ دنده 6 سرعته دو کلاچه با موتور يکي از مزاياي بي ‌واي ‌دي اس 6 بوده که اين موضوع در اکثر خودرو هاي چيني کمتر ديده شده است.

در پايان بايد اشاره کرد که اگر بي ‌واي‌ دي اس 6 مجهز به سيستم چهارچرخ متحرک بود، مي توانست گزينه بسيار مناسبي براي آفرود و سفرهاي طبيعت‌ گردي باشد. چرا که با وجود سپرهاي کوتاه و زاويه ورود و خروج مناسب به خوبي از پس موانع و ناهمواري ‌هاي پيش روي بر مي ‌آيد.
نتيجه گيري نهايي
در پايان تست به اين نتيجه رسيديم که بي واي دي اس 6 از نظر کيفيت سواري نسبت رقباي خود در کلاس کراس اوور هايي با حدود يکصد ميليون تومان قيمت برتري هايي دارد.
همچنين دقت مونتاژ شرکت خودروسازي کارمانيا براي اين خودرو خوب و مناسب است و در سفر به نسبت سخت ما کم‌ ترين صداي مزاحمي به اتاق نفوذ مي ‌کرد.

امکانات خوب هم از ويژگي ‌هايي است که در اين کراس اوور چيني وجود دارد. همچنين اگر بي‌ واي ‌دي اس 6 مجهز به سيستم چهارچرخ متحرک بود، گزينه ‌اي بسيار مناسب براي آفرود و سفر هاي طبيعت‌گردي به ‌شمار مي‌ رفت.
چرا که با وجود سپرهاي کوتاه و زاويه ورود و خروج مناسب به خوبي از پس موانع و ناهمواري ‌هاي پيش روي بر مي ‌آيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۹۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌ها، کم‌کاری دو خودروساز بزرگ را جبران کردند...

عملکرد تولیدی خودروسازان کشور در سال گذشته نشان می‌دهد که خصوصی ها با رشد سهم ۲۳ درصدی از کل مجموع تولید خودروی کشور (۱.۳ میلیون دستگاه) سهم ۳۰۶ هزار و ۹۰۹ دستگاهی را به خود اختصاص داده اند که نسبت به یکساله ۱۴۰۱ رشد ۵۸ درصدی یافته است؛ اما دو خودروساز بزرگ کشور با سهم ۷۷ درصدی از مجموع تولید، افت ۰.۹ درصدی تولید را ثبت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، همانطور که در گزارش اول از عملکرد خودروسازان کشور در سال ۱۴۰۲ ذکر شد، طبق آمارنامه تجمیعی سال ۱۴۰۲، از ابتدای سال گذشته تا پایان اسفند ماه، جمع کل انواع خودروی تولیدی در کشور، یک میلیون و ۳۳۸ هزار و ۸۵۶ دستگاه ثبت شده که نسبت به یک میلیون و ۲۳۶ هزار و ۴۲۰ سال ۱۴۰۱، رشد هشت درصدی معادل ۱۰۲ هزار و ۴۳۶ دستگاهی را تجربه کرده است.

طبق آمار ارائه شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای سال تا پایان اسفند ماه سال گذشته، از مجموع تولید خودروی کشور (۱.۳۳۸.۸۵۶ دستگاه) با سهم ۷۷ درصدی خودروسازان بزرگ، یک میلیون و ۳۱ هزار و ۹۴۷ دستگاه خودرو در ایران‌خودرو و سایپا و با سهم ۲۳ درصدی، ۳۰۶ هزار و ۹۰۹ دستگاه خودرو در خودروسازان خصوصی کشور، به تولید رسیده است.

این درحالیست که برخلاف اینکه عمده تولید خودروی کشور در دو خودروساز بزرگ، انجام شده است، اما مجموع تولید دو خودروساز ۰.۹ درصد نسبت به آمار تولید در مجموع سال ۱۴۰۱ کاهش داشته است؛ به گونه‌ای که به تفکیک تولید در گروه خودروسازی سایپا تغییر خاصی صورت نگرفته (حدود ۰.۴ درصد معادل ۲۰۶۴ دستگاه بیشتر شده است) اما تولید در گروه صنعتی ایران‌خودرو دو درصد هم کمتر (معادل ۱۲ هزار و ۳۶۲ دستگاه) شده است!.

تولید مجموع دو خودروساز بزرگ کشور از یک میلیون و ۴۲ هزار و ۲۴۵ دستگاه در مجموع سال ۱۴۰۱ به یک میلیون و ۳۱ هزار و ۹۴۷ دستگاه در سال گذشته (۱۴۰۲) رسیده است که نشان از افت حدود ۰.۹ درصدی دارد.

در مقابل اما خودروسازان خصوصی، "جورِ خودروسازان دولتی" را کشیده و با ثبت رشد ۵۸ درصدی تولید در مجموع سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، سبب صعودی شدن رشد مجموع تولید خودروی کشور در یکساله‌ اخیر شده‌اند.

تولید بالغ بر ۵۵۵ هزار دستگاه خودرو در ایران‌خودرو با افت ۲ درصدی

گروه صنعتی ایران‌خودرو در مجموع یکسال گذشته، ۵۵۵ هزار و ۴۳۰ دستگاه از انواع خودروها شامل سواری، وانت، ون، اتوبوس و سنگین‌های باری (کامیون، کامیونت و کشنده) تولید کرده است که نسبت به ۵۶۷ دستگاه تولیدی در مجموع کل سال ۱۴۰۱، دو درصد افت تولید اتفاق افتاده است؛ این درحالیست که تولید در یکماه اسفند ماه در این گروه خودروسازی ۱۱ درصد نسبت به آمار تولید در اسفند ماه ۱۴۰۱، کاهش یافته و از ۴۹ هزار و ۴۴۹ دستگاه به ۴۴ هزار و ۱۱۲ دستگاه در اسفند سال گذشته رسیده است.

از مجموع تولید خودروی کشور در گروه صنعتی ایرن‌خودرو، طبق روال بیشترین سهم متعلق به سواری‌هاست. از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان اسفند ماه ۵۱۶ هزار و ۷۱۰ دستگاه سواری در ایران‌خودرو تولید شده که نسبت به ۵۴۴ هزار و ۱۲۸ دستگاه تولیدی در ۱۲ ماه ۱۴۰۱، افت پنج درصدی را نشان می‌دهد.

تولید سواری در اسفند ماه ۱۴۰۲ به ۴۰ هزار دستگاه نزدیک بوده (۳۹ هزار و ۹۱۱ دستگاه) که نسبت به ۴۶ هزار و ۵۷۴ دستگاه تولیدی در اسفند ماه ۱۴۰۱، افت ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

پس از سواری، بیشترین تیراژ تولید متعلق به وانت‌ها با عدد ۲۳ هزار ۷۴۶ دستگاه است که نسبت به ۷۴۵۰ دستگاه تولیدی در کل سال ۱۴۰۱، رکورد زده و افزایش ۲۱۹ درصدی را رقم زده است که البته تنها رکورد این گروه خودروسازی هم هست.

البته تولید ون در گروه صنعتی ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با آمار تولید این خودرو در سال پیش از آن نیز افزایشی است و با رشد ۱۹ درصدی از ۱۹۷۹ دستگاه در سال ۱۴۰۱ به ۲۳۵۲ دستگاه در مجموع یکساله ۱۴۰۲ رسیده است.

به جز ون‌ها و وانت‌ها، ایران‌خودرو تولید افزایشی دیگری نداشته است؛ علاوه بر سواری که پنج درصد افت تولید داشته، تولید اتوبوس‌های این گروه خودروسازی ۳۵ درصد و تولید سنگین‌های باری آن ۱۰ درصد در این مقایسه آمار یافت داشته است. مینی‌بوس و میدل‌باس هم که با افت ۱۰۰ درصدی در ایران‌خودرو تولید نشده است؛ این درحالیست که در سال ۱۴۰۱، تنها یک دستگاه از این خودرو در ایران‌خودرو تولید شده بود.

همانطور که اشاره شد، به ترتیب تولید اتوبوس‌های ایران‌خودرو با افت ۳۵ درصدی از ۷۶۲ دستگاه به ۴۹۹ دستگاه تقلیل یافته و تولید کامیونت، کامیون و کشنده با افت ۱۰ درصدی از ۱۳ هزار و ۴۷۲ دستگاه به ۱۲ هزار و ۱۲۳ دستگاه کاهش یافته است.

تولید بالغ بر ۴۷۶ دستگاه خودرو در سایپا؛ تقریبا برابر سال ۱۴۰۱

در دیگر خودروساز بزرگ کشور (سایپا) اما تغییر چندانی در تولید خودرو در مقایسه ۱۲ ماه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ دیده نمی‌شود.

گروه خودروسازی سایپا سال ۱۴۰۲، در مجموع ۴۷۶ هزار و ۵۱۷ دستگاه خودرو تولید شده که نسبت به ۴۷۴ هزار و ۴۵۳ دستگاه تولیدی در مجموع سال ۱۴۰۱، تغییر چندانی نداشته و تنها ۲۰۶۴ دستگاه اضافه کرده است.

در سالی که گذشت در گروه خودروسازی سایپا، ۳۶۴ هزار و ۱۳۹ دستگاه خودروی سواری تولید شده است که نسبت به ۳۸۰ هزار و ۳۳۱ دستگاه تولیدی  در مجموع یکساله سال ۱۴۰۱، افت چهار درصدی را تجربه کرده و ۱۶ هزار و ۱۹۲ دستگاه خودروی سواری کمتر در این گروه خودروسازی تولید شده است.

از ابتدای سال گذشته تا پایان سال، سایپا ۱۱۰ هزار و ۳۴۸ دستگاه وانت و ۲۰۳۰ دستگاه خودروی سنگین باری تولید کرده که به ترتیب تولید وانت ۲۰ درصد بیشتر از تعداد میزان تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ (معادل ۹ هزار و ۷۶۶ دستگاه) است، اما تولید سنگین‌های باری افت ۱۴ درصدی نسبت به ۲۳۵۶ دستگاه کامیون، کامیونت و کشنده تولیدی در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۱ داشته است.

در سالی که گذشت، گروه خودروسازی سایپا همچون سال ۱۴۰۱، تولید خودروی ون، مینی‌بوس و میدل‌باس و همچنین اتوبوس نداشته است.

سهم ۲۳ درصدی خودروسازان خصوصی از تولید کل خودروی کشور، با رشد ۵۸ درصدی تولید

خودروسازان خصوصی گرچه سهمی کمتر از ۳۰ درصد مجموع تولید خودروی کشور را در سال ۱۴۰۲ داشته‌اند اما با تحقق رشد ۷۲ درصدی تولید خودروهای سواری و رشد ۲۲ درصدی تولید وانت، افت تولید در سایر انواع خودروها را همپوشانی کرده و در مجموع افزایش ۵۸ درصد تولید خودرو در بخش خصوصی را نسبت به آمار تولید یکساله ۱۴۰۱ را رقم زده ست.

این درحالیست که رشد ۷۲ درصدی تولید خودروی سواری در بخش خصوصی، به نوعی کم‌کاری خودروسازان بزرگ در "افزایش تولید" را جبران کرده‌اند.

از مجموع ۳۰۶ هزار و ۹۰۹ دستگاه انواع خودرو تولید شده در بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ که ۵۸ درصد بیش از ۱۹۴ هزار و ۱۷۵ دستگاهی تولیدی در سال ۱۴۰۱ است، بالغ بر ۸۰ درصد سهم سواری‌هاست.

از مجموع کل انواع خودروهای تولیدی ظرف یکسال اخیر در بخش خودروسازان خصوصی، ۲۵۱ و ۵۷ دستگاه سواری تولید شده است که نسبت به ۱۴۶ هزار و ۳۲۸ دستگاه تولیدی در سال ۱۴۰۱، حدود ۷۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

پس از سواری‌ها، بیشترین تیراژ تولید خودروسازان خصوصی در بخش وانت‌هاست. در ۱۲ ماهه سال گذشته، ۳۲ هزار و ۲۰۹ دستگاه وانت تولید شده که نسبت به ۲۶ هزار و ۴۱۷ دستگاه تولیدی در سال ۱۴۰۱، رشد ۲۲ درصدی را محقق کرده است.

تولید سنگین‌های باری (کامیون، کامیونت و کشنده) نیز در حالیکه در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ رقم ۱۸ هزار و ۵۰۱ دستگاه را ثبت کرده، در مجموع سال ۱۴۰۲ به ۲۱ هزار و ۹۳۰ دستگاه افزایش پیدا کرده و رشد ۱۸ درصدی را تجربه کرده است.

در مقابل اما تولید ون، اتوبوس و مینی‌بوس و میدل‌باس در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، افت تولید داشته‌اند.

تولید اتوبوس از ۶۲۹ دستگاه با افت ۳۸ درصدی به ۳۹۳ دستگاه، تولید ون از ۱۱۸۷ دستگاه با افت ۴۰ درصدی به ۷۱۸ دستگاه و تولید مینی‌بوس و میدل‌باس از ۱۱۱۳ دستگاه با افت ۴۶ درصدی به ۶۰۲ دستگاه رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ◄ تصادف مرگبار پژو پارس با تریلر / ثبت بیش از سه میلیون تخلف سرعت غیرمجاز در راه های استان تهران
  • ثبت بیش‌از ۸.۵ میلیون تردد در جاده‌های استان بوشهر
  • بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • خصوصی‌ها، کم‌کاری دو خودروساز بزرگ را جبران کردند...
  • یوزپلنگ آلمانی؛ خودرویی عجیب برای افراد زیر ۱۸ سال (+عکس)
  • افزایش تخلفات رانندگی در کمربندی پیامبر اعظم (ص) قزوین
  • (تصاویر) فولکس واگن یوزپلنگ آلمانی را به بازار می‌فرستد
  • خودرویی عجیب برای افراد زیر ۱۸ سال در آلمان
  • ثبت بیشترین تخلف رانندگی در کمربندی غربی شیراز
  • جان باختن ۱۰ نفر در تصادف‌های جاده‌ای قم طی نوروز امسال