Web Analytics Made Easy - Statcounter




صنعت ساختمان و همچنین خدمات فنی و اجرایی آن همچنان دارای فضای سنتی و قدیمی است و کمتر دستخوش تغییراتی در جهت بهبود قرار گرفته است. این فضای سنتی و غیر رقابتی سبب می شود که بسیاری از مشتریان مجبور به استخدام افرادی می شوند که از کارهای آنها راضی نیستند و این موضوع که دسترسی آسان به افراد با تجربه و کارآزموده وجود ندارد باعث سردرگمی مشتریان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای مثال خدمت ساده‌ی نقاشی ساختمان در تهران را در نظر بگیرید. وقتی نیازمند نقاشی منزل و یا محل کار خود هستید از چه طریقی یک نقاش را به کار می‌گیرید؟ معرفی دوستان و آشنایان؟ نیازمندی های روزنامه ها؟ جستجو در اینترنت؟

اما همه چیز پیدا کردن یک نقاش نیست. باید به این سوالات پاسخ داده شود که کیفیت کار او چگونه است؟

استاد کاری که قرار است در منزل ما کار کند ایا قابل اطمینان است؟ آیا در تاریخی که قرار است کار را تحویل دهد کار را تحویل خواهد داد و خوش قول است؟ آیا قیمت اعلام شده توسط استاد کار منصفانه است؟ آیا خدمت و قیمت اعلام شده با هم متناسب است؟ آیا قیمت‌های ارائه شده بالاتر به معنای کیفیت بیشتر به حساب می‌آید؟


اوستاپ با استفاده از بستر فناوری اطلاعات سعی کرده است متناسب با نیاز افراد مختلف به سوالات فوق پاسخ داده و راهکارهایی نوآورانه را ارائه نماید.

اوستاپ به جای شما کیفیت کار استادکاران را می آزماید و آنها ها از بین تعداد زیادی از شاغلین در هر حرفه گزینش می نماید. و همواره استادکاران را مورد آزمون قرار داده و با ایجاد یک فضای رقابتی بین استاد کاران سعی در ارائه خدمات ساختمان مطلوب به مشتریان دارد.

تمامی استاد‌کاران طرف قرارداد با اوستاپ از طریق ضمانت‌های مالی و همچنین ارائه گواهی عدم سوءپیشینه و ابزار های نظارتی دیگر و همچنین ثبت کامل اطلاعات فردی و خانوادگی مورد اطمینان و ضمانت بوده و مشتریان با خیال آسوده می‌توانند به استادکاران اعتماد کرده و آنها را در محل کار و یا منزل به کار بگیرند.

عبور از ساختار سنتی و بکارگیری فناوری اطلاعات سبب می‌شود کارها در یک نظام ساختارمند و دقیق انجام شود مشکل بدقولی استاد کاران تا حد خوبی حل شده و کار در زمان مقرر آغاز شده و پایان یابد.

گروه خدمات ساختمانی اوستاپ با تلفیق تجربه سالیان طولانی تجربه در این صنعت و همچنین نواوری به شکل کسب و کارهای نوین امروزی مشکلات فضای سنتی را حل کرده و به ارائه خدمات بپردازد. خدماتی مانند نقاشی ساختمان، لوله کشی و تاسیسات ساختمان، بنایی، برقکاری، بازسازی ساختمان و سایر خدمات فنی و اجرایی.

از همین حالا با مراجعه به سایت اوستاپ می‌توانید از خدمات یک استادکار ماهر بهره‌مند شوید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ این همایش به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد مرتبط با فناوری‌های اطلاعات مکانی هرساله توسط سازمان نقشه‌برداری کشور و با مشارکت دانشگاه‌های برتر کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی برگزار می‌شود.

مقاله ارائه شده با موضوع "استراتژی‌های مکانی در تحقق اهداف برنامه‌های توسعه ملی؛ نگاهی ژرف به جایگاه اطلاعات مکانی در اجرا و پایش احکام برنامه هفتم توسعه" به بررسی تفصیلی برنامه هفتم توسعه کشور پرداخته و راهکاری نوین مبتنی بر اطلاعات مکانی برای اجرا و پایش صحیح احکام برنامه ارائه کرده است.

بهمن جمالی، رئیس گروه نقشه و اطلاعات مکانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و نویسنده مسئول این مقاله، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا به تشریح چارچوب پیشنهادی در این پژوهش پرداخت و اظهار داشت: با بررسی احکام لایحه برنامه هفتم توسعه که در مراحل نهایی تصویب و ابلاغ قرار دارد، مشخص شد بیش از ۷۲ ماده از مجموع ۱۱۸ ماده برنامه هفتم با استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی قابل اجرا و پایش است که نشان از اهمیت بیش از پیش اطلاعات مکانی دارد.

وی افزود: استان زنجان از سال ۱۴۰۱ نسبت به بهره‌برداری از زیرساخت داده مکانی (SDI) مبادرت کرده و از این رو به‌عنوان استان پیشرو در توسعه SDI، با ارائه این چارچوب، راهکاری اجرایی و فنی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه پیشنهاد کرده است.

پژوهشگر دوره دکتری مهندسی سیستم‌های اطلاعات مکانی (GIS) دانشگاه تهران، گفت: در چارچوب پیشنهادی، با استفاده از سنجه‌های عملکردی پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، شاخص‌هایی مبتنی بر اطلاعات مکانی برای پایش احکام برنامه پیشنهاد شده است.

وی گفت:با توجه به پیش بینی احداث شبکه‌های اصلی و فرعی آبیاری بخش کشاورزی و یا بیلان منابع آب و تعادل‌بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی، داده‌های متناظر با این احکام در قالب اطلاعات مکانی در نظر گرفته شده است که توسط دستگاه اجرایی متولی داده در بستر زیرساخت داده مکانی (SDI) به‌صورت برخط ارائه می‌شود و امکان پایش میزان تحقق هر یک از بند‌ها و احکام قانون برنامه هفتم را میسر خواهد ساخت.

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد