Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، نادر منصور کیایی، در کارگاه کشوری استانداردسازی فعالیت های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در تبریز، با دسته بندی فعالیت های حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی به سه محور فعالیت های آموزشی، فرهنگی و مراقبتی، در مورد دستاوردهای بخش آموزش پیشگیری گفت: دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی در سال تحصیلی 93-1392 ، در حالی کار خود را آغاز کرد که برای نخستین بار، طرح های آموزش پیشگیری برای سه دوره تحصیلی را طراحی و شروع به اجرا نمود که در طی یک دوره 4 چهار ساله، نرخ پوشش این طرح ها ، از 10 درصد به بیش از 40 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در طی این دوره چهار ساله، سالانه بیش از 100 هزار نفر ازکارکنان مدارس و نیز بیش از 1 میلیون و500 هزار نفر از والدین، تحت پوشش کارگاه های آموزشی قرار گرفتند. علاوه بر این، طرح‌های آموزش همزمان دانش آموزان، والدین و کارکنان و نیز اجرای طرح‌های مبتنی بر شواهد در زمینه مشارکت خانواده و کلاس درس برای پیشگیری، طراحی و پایه‌گذاری شد که یکی از نمونه های شاخص آن، تدوین راهنمای آموزش پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر، برای استفاده معلمان سه دوره تحصیلی بوده است.

وی در مورد دستاوردهای نهضت فرهنگی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: در مقایسه با سال 93-1392، جشنواره نوجوان سالم که ویژه پیشگیری از رفتارهای پرخطر برگزار می شود، اکنون در تمامی دوره های تحصیلی فراگیر شده است و ضمن تنوع و گسترش شاخه های برگزاری جشنواره ، میزان استقبال از جشنواره به 100 برابر در سال تحصیلی 96-1395 افزایش یافته است. همچنین، برنامه های « هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی» «برگزاری نمایشگاه های سیار پیشگیری» ، «همیاران پیشگیری» در طی این دوره چهارساله ، طراحی و پایه گذاری شد.

کیایی در مورد دستاوردهای بخش مراقبت اجتماعی از دانش آموزان گفت: از سال تحصیلی 93-1392، موضوع شناسایی، درمان و حمایت های اجتماعی دانش آموزان در معرض خطر و دارای اختلالات مرتبط با رفتارهای پرخطر، طراحی و پایه گذاری شد. که در طی این دوره چهارساله، با تدوین شیوه نامه ها و دستورالعمل ها و برگزاری کارگاه های آموزشی، ظرفیت های لازم برای شناسایی و کمک به این دسته از دانش آموزان فراهم شد. علاوه بر این ، تدوین و اجرای آزمایشی طرح نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان ( نماد ) و نیز راه اندازی سامانه پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی دانش آموزان ، از دیگر اقدامات در این محور بوده است.

مدیرکل دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی، در مورد برنامه‌های فوق العاده آموزش وپرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: در سال تحصیلی 96-1395، با حمایت شورای اجتماعی کشور و با رویکرد مداخلات زودرس و مداخلات مربوط به دوره شیوع و نیز مراقبت اجتماعی از دانش آموزان، 100 درصدی دانش آموزان پایه‌هایی ششم تا نهم، تحت پوشش آموزش ها و خدمات توانمندسازی قرار گرفتند.

گفتنی است، کارگاه کشوری استانداردسازی فعالیت‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس، با حضور روسای ادارات مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ، از 26 تا 28 تیر ماه 1396 ، در شهر تبریز برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی موحدی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی تا نوزدهم اردیبهشت و دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی که دو امتحان هماهنگ کشوری دارند تا هشتم خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که امتحانات پایه متوسطه اول از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود، اضافه کرد: به مدیران مدارس متوسطه اول اعلام شده دو روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل تا دانش‌آموزان برای شرکت در امتحانات آماده شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد.

وی گفت: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم (پایه‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲) هم تا نوزدهم اردیبهشت دایر است و بعد از آن باید برای شرکت در امتحانات نهایی که به صورت هماهنگ کشوری است، آماده شوند.

موحدی ادامه داد: امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا سی‌ام خرداد تمام می‌شود.

وی گفت: برنامه‌های امتحانی پایه متوسطه اول به همه شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده و امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار خواهد شد.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان فقط امتحانات هنرستان‌های فنی و کار و دانش به صورت داخلی است و سوالات در مدرسه طراحی می‌شود.

وی همچنین به تجهیز ۹۲ حوزه امتحانی در استان اشاره کرد و افزود: این حوزه‌ها مجهز به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال یاب هستند.

موحدی همچنین گفت: ۸ حوزه تصحیح به صورت الکترونیکی داریم که برگه‌های امتحانی پس از رونوشت‌برداری بر روی سامانه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: دو تصحیح کننده از نقاط مختلف کشور برگه‌های امتحانی را بدون اعمال نظر نمره می‌دهند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت